lütfen bilgili olanlar yardımcı olabilir mi

esmakara999

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
20 Ocak 2021
163
39
29
merhaba ben bekarım ve hamile olup olmadığımı öğrenmek için özel hastanede kan testi vermek istiyorum. sizce fiyatlar nedir ve bekarım diye bir sorun çıkar mı?

Bende partnersiz hamile kalmak isterim nede olsa sperm gerekli değil. Esma hamileyse biz neden kalmayalım , spermlerin zıplama uçma gibi hareketleride var. Esma nın haberi yok
Mesajinizin komik oldugunu dusunmuyorum
Iceriye girip bosalma disariya oldu ve hamile kaldim bebegim 13 aylik neresi tuaf bunun

Bende partnersiz hamile kalmak isterim nede olsa sperm gerekli değil. Esma hamileyse biz neden kalmayalım , spermlerin zıplama uçma gibi özelliğide var. Esma nın haberi yok
zeynolin valla gülüyorum şuan hahahah haklısın valla istediğin kadar dalganı geç ama napıyım korku stres ele geçirdi bi kere. sabahlara kadar araştırma yapıcam test yapana kadar veya regl olana kadar

Esmacım ilişkiden 14 gün sonra en az idrarda kendini belli ediyor oda en az bazen bu süre 20 yi bile bulabilir sen git kan testi yaptır ben seni ikna edemedim valla

yahu korkuttunuz beni ilahi. öyle kalınır tabi. bende içeriye giriş falan olmadı 10 saniye kıyafetsiz penis uzerindeydim git gel bile yapmadım. boşalma da olmadı. şimdi regl bekliyorum
Yok korkutmak icin degil mesajim cabuk gitti, bebegimi Emziriyorum ayni anda oyuzden
Bosalma disari oldu
Surtunmeyle hamile kalmazsiniz endise etmeyin
Stres yaparsaniz oda gununu geciktirir

Sizin içeriye giriş olmuş zevk suyundan da olabilir derler. Hanfendi de ne giriş ve sıvı var ondan biraz tuhaf
Yok korkutmak icin degil mesajim cabuk gitti, bebegimi Emziriyorum ayni anda oyuzden
Bosalma disari oldu
Surtunmeyle hamile kalmazsiniz endise etmeyin
Stres yaparsaniz oda gununu geciktirir
haklısınız kızlar. o zaman regl olmam için bir an önce dua edin bana. bir daha da tövbe zaten evlenmeden selam bile vermem karşı cinse

Mesajinizin komik oldugunu dusunmuyorum
Iceriye girip bosalma disariya oldu ve hamile kaldim bebegim 13 aylik neresi tuaf bunun
Üstüme iyilik sağlık ay Bu ne şiddet yazdığınızı keşke tamda böyle yazsaydınız boşalma olmadan hamile kaldım derseniz ki demişsiniz
Neyin kafası bu, beni çok güldürdünüz

Üstüme iyilik sağlık ay Bu ne şiddet yazdığınızı keşke tamda böyle yazsaydınız boşalma olmadan hamile kaldım derseniz ki demişsiniz
Neyin kafası bu, beni çok güldürdünüz
Arkadasada acikladim
Bebegimi emzirirken yanlislikla gitti mesajim oyuzden yanlis anlatmis gibi gorundu :)
Giris oldu ama bosalma disari oldu bizde
Simdide o sperm kocaman 13 aylik bi prenses oldu

Arkadasada acikladim
Bebegimi emzirirken yanlislikla gitti mesajim oyuzden yanlis anlatmis gibi gorundu :)
allah bağışlasın allah isteyen herkese versin BANA DA ZAMANI GELDİĞİNDE VERSİN ŞUAN VERMESİN AMİN

Arkadasada acikladim
Açıklamanızı sonradan yazdığınız için gerçekten esmaya takıldınız zannettim Prensesinizi Allah bağışlasın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…