lütfen bilgilenip yapmayalım

Bilette çözüm değil, satıyorlarmış biletleri :/
Ay dimi birde o var aç ama yemek istemiyor, parayla besleniyor kendileri!
Allah fırsat vermesin bunlara inşallah, inançları elbette yoktur ama öteki tarafı düşünseler keşke.. :/

insanlara zaten Allah korkusu ahiret inancı olsa o canım bebekleri bir para için ölmelerine göz yummazlar benim cocugum olsa kaçırılsa onun basına bu gelse Allah göstermesin ama kafayı yerim kızlar heralde yaa Allah o ailelere sabır versin tatlım

Çocuğum yok ama düşündüm de ooff tüylerim ürperdi valla.. Aminn aminn inşallah

şok oldum okuyunca ne kadar ürpertici ya nasıl bu kadar vicdansız olabiliyolar ki :26: hepimizin mantığı aslında sevaptır sadaka olsun amacıyla veriyoruz... çok geçmedi üzerinden iş yerimde son paramla yemeğimi yemiştim ve dilenci geldi yok olsa veririm ablacım dedim ama anlamadı ısrarla istedi ısrarla yok dedim olsa veririm zaten resmen bana beddua ederek sayarak söverek çıktı dükkandan neye uğradığımı şaşırmıştım :26:

dilenciye bak sen sözde dilenci tefeci gibiler

eline sağlık krizantem cok kötü oldum dahada bilinçlendik baygın gbi uyuyolar o bebekler öle o kadar saat uyuyamaz allah hesabını sorsun

İnanamıyorum ya tüylerim diken diken oldu

bu dilencilerin kullanıldıgını bildigim için kesinlikle para vermezdim ama çocukların bu halde kullanılması canımı çok yaktı bir an kendi evladımı o yavrunun yerine koydum berbat bir duygu rabbim o yavrulara yardım etsin

insanlıgımdan utandım bunların okuyunca ama paylaşıp bilginelim artık sırf bir kaç kurus için artık cocuklar dilendirilmesin okutulsun bebekler öldürülmesin

kazenden acaba rica etsek bunu facedeki kadınlar kulübü bölümünde yayınlarmı

Kahroldum okurken .
Bugün çocuklarla ilgili 2 kötü haberin üstüne bu
yüreğim acıdı ya . Bu bebekler neden böyle uyuşuk , nasıl ağlamadan , huysuzlanmadan duruyorlar diye düşünürdüm .
Aklıma hiç böylesi ,insanlık dışı bir uygulamanın olabileceği gelmemişti.
Nasıl kıyarlar o minicik yavrulara ,
Allah kahretsin hepinizi
Masum bebeklerden çekin elini (((

Son düzenleme:
Allah belalarını versin bunların!"

kesinlikle çok yaşlı olmayan dilencilere para vermem.... çünkü meslek haline getirip insanların duygularını sömürüyorlar....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…