• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bilgilenip yapmayalım

Benim gördüğüm dilendirilen cocuklarin da ayaklari genelde ayni sekilde sakat tabii belli bilerek yapilmis bisey o cocuga malesef ayni sekilde bir yumru dizinde ve ayaginda yamulma oluyor kaval kemigi incelmis oluyor. Yaziklar olsun savunmasiz onlar daha nasil yaparlar aklim almiyor.

açsa yemek alırım, ilaç almak için istiyorsa ilacını almaya çalışırım ama para vermem. çocuk satıcıdan da bir şey almamaya çalışırım,zorla çalıştırıldığını hissedersem

resmen sövüyorum artık bunlara,insanlıktan çıkardılar ,ne yürek kaldı ,ne ciğer ,acısakmı acımasakmı arasında gidip gelmekten helak oldum.insanı vicdansızlaştırıyorlar.en güzeli hangi bölgede ise belediyesine şikayet etmek..topluyorlar .sonra yine geliyor ama oda bir teseli

dilencilere asla para vermeyin kandırıyorlar sakat numarası yapıyorlar daha sonra foyaları ortaya çıkıyor inanmayın

Bende vermem ve ne zaman böyle bir manzara görsüm bütün gün morelim bozuk olur ve sinirli olurum ,

Back