Kızlık zarının yapısı hakkında az çok bir şeyler okudum, araştırdım; hepsi aynı değil diye biliyorum hatta yine bu forumda sert kızlık zarı diye bir gönderi de görmüştüm.Kızlık yırtılan bısey degıldır. Esnektir kasmazsanız rahatlıkla girer cıkar. Kanama zaten kastıgınız ıcın olmustur bu da normal. Engel dedıgınız kısım kasa takılıyor olabilirsiniz. Gırdıkten sonra kasıyorsunuz belliki ılerleyemıyor nişanlınız. Kegel egzersizi ve nefes kontrolu yapabilirsiniz. Huzursuz olmayın zamanla alısacaksınız
Siz bilerek kasmasanız bile anın verdigi heyecan ve ilk olmasından kaynaklı o kaslar gerilmiş olabilir bikaç defa daha deneyin belki zamanla düzelir yoksa doktora gidebilirsiniz farklı pozisyonda da denemek çözüm olur belkiKızlık zarının yapısı hakkında az çok bir şeyler okudum, araştırdım; hepsi aynı değil diye biliyorum hatta yine bu forumda sert kızlık zarı diye bir gönderi de görmüştüm.
Kastığımı sanmıyorum çünkü bu ilişkiyi ben istedim yeterince hazırdım da. Ben bunun fizyolojik olduğunu düşünüyordum. Teşekkür ederim yorumunuz için
İsteyip istememek ile alakası yok aslında. İllaki kasmıssınızdır ki zaten giriş olmus sonrası sadece alısmaya baglı. Zamanla duzelecektirKızlık zarının yapısı hakkında az çok bir şeyler okudum, araştırdım; hepsi aynı değil diye biliyorum hatta yine bu forumda sert kızlık zarı diye bir gönderi de görmüştüm.
Kastığımı sanmıyorum çünkü bu ilişkiyi ben istedim yeterince hazırdım da. Ben bunun fizyolojik olduğunu düşünüyordum. Teşekkür ederim yorumunuz için
Kendinizi iliski sırasında kasıyor olabilir misiniz acaba ?Öncelikle merhaba çok uzun zamandır kk takip ediyorum. Hiç üye olma ihtiyacı duymamıştım ta ki bu soruna kadar. Biraz uzun yazdım ama umarım okursunuz.
Güzel giden bir ilişkim var nişanlıyım. Uzun zamandır da sevgiliyiz. Ben nişanlımla ilişkiye girmek istiyordum o hiç istemiyordu evlenince olur falan diyordu. Bayağı bezdirdim hatta sen beni arzulamıyorsun falan diye psikolojik baskı yaptımçünkü ben çok istiyordum
Geçen hafta bunu denedik. Denedik diyorum çünkü hiç bir şeyden emin değilim. Nişanlımın da benim de ilk ilişkimiz.
ilkinde girmeye çalıştı ama hem canım çok acıdığın için hem de zorlamak istemediği için bıraktı. Bunda kan falan gelmedi ama canım inanılmaz acıdı. Bundan bir kaç saat sonra ikinciyi denedik.
ikincide hem kayganlaştırıcı kullandık hem de çok güzel ıslanmıştım. Bu da çok zor oldu ama sanki iki engelden sadece birini aştık gibi bir his oldu. Artık içime girebiliyordu, kan da geliyordu ama ilerlerde bi engel daha vardı ve bunu aşamıyorduk. Nişanlım da zorlamadı o geceyi öyle bitirdik. Sonra 4 gün kanamam oldu. Çok yoğun değildi ama 4 gün sürmesi beni rahatsız etti.
O günden 9 gün sonra yeniden denedik ve yine o engelle karşılaştık ve yine kan geldi. Penisinin bir kısmı giriyor güzel de hissettiriyor ama o engele değmesi bile rahatsız ediyor. Nişanlım da zorlamıyor çünkü canım acıyor. Kızlık zarı yırtılmasa 4 gün kan gelmez peki yırtıldıysa bu engel ne? Bu konu hakkında yardımcı olabilecek misiniz? Ben çok huzursuz hissediyorum.