lütfen bilen baksın acil

Prensese0

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
7 Eylül 2018
30
5
86
30
merhabalar..
işletme lisans mezunuyum. 2.üni çocuk gelişimi basvurusu yaptım ataaof den. muaf olmak istediğim dersler var. ing 1 2 tde 1 2 gibi.. yalnız evrak istiyorlar. mezun belgesi göndersem kabul ederler mi? e devlet cıktısı? buraya uygun değil ama en aktif burası

Mezun belgesi değil de transkript istiyorlar diye biliyorum.

Merhaba ben de aynı bölümdeyim muaf dersleri sistem kendi atıyor ingilizce inkılap ve türk dili senden nasıl evrak istediler anlamadım canım açar mısın biraz yardımcı olmak isterim

Hangi üniye başvuru yaptınız diploma fotokopisi falan olsa?

merhabalar..
işletme lisans mezunuyum. 2.üni çocuk gelişimi basvurusu yaptım ataaof den. muaf olmak istediğim dersler var. ing 1 2 tde 1 2 gibi.. yalnız evrak istiyorlar. mezun belgesi göndersem kabul ederler mi? e devlet cıktısı? buraya uygun değil ama en aktif burası
transkript isterler genel de onu istemesinler.

Muaf olan dersler otomatik kendi düşer ama adı yada kredisi değişipte düşmeyen dersler için transkriptli dilekçe vermeniz lazım..

Merhaba ben de aynı bölümdeyim muaf dersleri sistem kendi atıyor ingilizce inkılap ve türk dili senden nasıl evrak istediler anlamadım canım açar mısın biraz yardımcı olmak isterim
İstanbul üniversitesine mi kayıtlısın,anadolu üniversitesin de sistem kendisi atıyordu öyle hatırlıyorum.

merhabalar..
Ben de ikinci üniversiteyi okuyorum ata aöf de ama belge istenmeksizin inkılap turk dili ve İngilizce derslerinden muaf oldum.
Bu arada İstanbul üniversitesi nin acıkogretıminde 4 yıllık cocuk gelişim var onu dusunmez mıydınız

Back
X