• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bi fikir verseniz bana hanımlar

buseguler

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Nisan 2017
5
0
1
35
Zor bir dönemden geçiyorum yaz boyu maaşlarda kesinti olacak çalışmam lazım evde online çalışarak iyi bir meblağda para kazanmam lazım... girmediğim delik kalmadı online ingilizce öğretmenliği için başvuruyu nasıl yapabilirim ya da evde yaz boyunca bir iş bulmam lazım nasıl başvuru yapmam gerekiyor... lütfen bana fikir verir misiniz ?

İngilizce öğretmeni misiniz? Online İngilizce öğretmenliği için nasıl başvuru yapabilirsiniz, eğitim veren siteler kabul eder mi bilmiyorum ama freelance çevirmenlik yapabilirsiniz, kendiniz çeşitli sitelere ilan vererek Skype üzerinden ders verebilirsiniz.

işte o ilan verme işini nasıl yapacağımı bilmiyorum hiç yapmadığım bir şey daha önce siz biliyorsanız bana yardımcı olur musunuz

FARMASİ .....AYRICALIKTIR...,SAĞLIKTIR...GÜZELLİKTİR..MUTLULUKTUR..DÜŞÜNMEDEN GÜVENLE KULLANABİLECEĞİN %100 TÜRK ÜRÜNÜDÜR..SAĞLICAKLA KALIN.
OKUYUN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ
✔İsterseniz kendi ihtiyaçlarınızı toptan fiyatına parekende fiyatlarla alın.
✔İsterseniz satış yapın kar ve hediyeler kazanın aile bütçeye yardımcı olun. ✔İsterseniz ekibinizi kurun hayallerinize kavuşun,hayal edemeyeceğiniz paralar kazanın,ekibinize kazandırın, kendi işinizin patronu olun.
Herşey sizin elinizde. Başlamaktan birşey kaybetmezsiniz!
Başlamazsanız denememiş olur başta kaybedersiniz!!!
Her ay sipariş verme zorunluluğu yok! 6 ayda 1 sipariş vermek aktifliğinizi korur.
Çalışmak istemediğiniz de üyeliğiniz silinir.Zorlama yok!
110 TL siparişe kargo yok Ödeme Seçenekleri Kapıda ödeme Kredi Kartı ile ödeme Havale ile ödeme Farmasi logolu İş bank kredi kartı ile 21 gün sonra ödeme
***EV HANIMLARI EK İŞ ARAYANLAR***
**OKUYUN PİŞMAN OLMAYACAKSINIZ**
%100 TÜRK FİRMAYIZ
YILLARIN VERDİĞİ TECRÜBEMİZ İLE
SİZLERE FARMASİ FIRSATLARINI SUNMAYA DEVAM EDİYORUZ.
SİZDE FARMASİ KOZMETİK FIRSATLARINDAN FAYDALANMAK
katalog üzerinden satış yaparak yada ekip kurarak para kazanmaK İSTERMİSİNİZ?
Ürünlerimiz bitkisel olup Sağlık bakanlığı onaylidir.

Back