• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bi fikir verin yorum yapın

napim ben şimdi ona içimden gidip küfür etmek geliyo tabiki etmem ama "değmezmiş..." desem sadece nasıl olur mail atıp

bi daha her denilene inanma yaz. ve asla cevap verme, çünkü ters davranınca geri de dönebilir. sakın inanma.

öyle yazamam çok ağır kaçar. en iyisi hiç bişey yazmıyım terbiyesizlik yaptıysa bu onun hayvanlığı kendimi düşüremem. yinede düşüncelerin için teşekkür ederim

evet yeterince düşmüşsün canım. içinde kalmasın diye diyorum, muhakkak sinir edicek seni bu olay çünkü.

evet yeterince düşmüşsün canım. içinde kalmasın diye diyorum, muhakkak sinir edicek seni bu olay çünkü.
neden düşüşmüş oluyumki ben terbiyesizce bişey yapmadım kalbimi açtım sadece karşılığını alamadım diye düşmüşmü oluyorum

seni bilmem ama ben asla bir erkeği aramazdim
sadece bakişlarila ondan hoşlandiğimi belli ederdim
gerisi ona kalmiş:delphin:

gururu kırılmak anlamında düşmek dediğimin farkındasınızdır umarım. bi erkeğe açılmak nasıl bi psikolojidir? arkadaş ona açılırken düşeceğini(gururrunun kırılacağını) hesaplamıyor, şu an cevap yazıp cevabını verirse düşerim diyor. kendi ifadesini kullandım ben.

gururu kırılmak anlamında düşmek dediğimin farkındasınızdır umarım. bi erkeğe açılmak nasıl bi psikolojidir? arkadaş ona açılırken düşeceğini(gururrunun kırılacağını) hesaplamıyor, şu an cevap yazıp cevabını verirse düşerim diyor. kendi ifadesini kullandım ben.

bence büyük konusmamak lazım.hepimizin basına gelebilir.hersey insanlar için

büyük konuşmaktan çok korkarım, ne dediysem başıma da gelmiştir, ama bu konuda aşktan ölsem de erkeğe teklif etmem, diyebiliyorum. kişiden kişiye değişir elbette, ben reddedilirsem ömür boyu bunalım yaparım bunu, bir başkasıysa silip atabilir, o yüzden değişir. hepimize iyilikler dilerim.

rose mutlu oldum demesinin sebebi ne yazık ki seni kırmamak canım ne yazık ki
orda sana başka bişey söyleseydi sen şuan olduğundan çok daha mutsuz olacaktın
doğumgününü orada kutlamış olmasının sebebi de senin aklına geldiği gibi senin sen olduğunu anlamış olması
seni kardeş gözüyle görüyordur demiştim önceki yorumumda ama 22 yaşındasın da yani bi ilişki yaşasanız yaşarsanız hiç sorunsuz
ama belli ki olmayacak hiç aksi de söylenmedi bak gel sen kendini daha fazla üzme olur mu canım:1hug:

bu kadar polayanna olmayın bence gerçekler insanları mutlu eder, bi erkek istemediği bi kızın teklifini onu incitmemeye çalışarak çok kibar bi şekilde cevaplayabilir. hiç cevap vermemesinde olumlu bi durum olamaz. bi insana en büyük ceza onu yok yerine koymak, tepki vermemektir. bu resmen bir ceza. arkadaşın boş yere umutlanmasına neden olabilir cevabınız.

gerçek acı da olsa avutmaktan daha fazla mutluluk getirir.

bu kadar polayanna olmayın bence gerçekler insanları mutlu eder, bi erkek istemediği bi kızın teklifini onu incitmemeye çalışarak çok kibar bi şekilde cevaplayabilir. hiç cevap vermemesinde olumlu bi durum olamaz. bi insana en büyük ceza onu yok yerine koymak, tepki vermemektir. bu resmen bir ceza. arkadaşın boş yere umutlanmasına neden olabilir cevabınız.

gerçek acı da olsa avutmaktan daha fazla mutluluk getirir.

doğru. sanırım senin de böyle bi hikayen var.
bak bakalım cevap tanıdık geldi miCADIARZU

bu konuyla ilgili aşağıda fikrimi söylemiş ve büyük konuşmaktan korkmama rağmen "asla" demiştim. o cevap size değildi ki ayrıca. size verdiğim cevaba yanıt vermemiş, başkasına verdiğim yanıtı getirip önüme koymuşsunuz. burada kişisel tartışma yapmıyoruz, ben bütün hemcinslerimin iyiliği için bir tek şey söylüyorum: erkeğe teklif ederseniz, gözden düşersiniz. bunu çıkarımlarımdan ve mantığımla yapıyorum, yaşadıklarımla asla ilgisi olamaz.

Back