Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
neden istemiyorum demedi ozaman mailime cevap verebilirdi istemiyorum sana karşı bişey hissetmiyorum diyebilirdi neden demedi
neden düşüşmüş oluyumki ben terbiyesizce bişey yapmadım kalbimi açtım sadece karşılığını alamadım diye düşmüşmü oluyorumevet yeterince düşmüşsün canım. içinde kalmasın diye diyorum, muhakkak sinir edicek seni bu olay çünkü.
evet yeterince düşmüşsün canım. içinde kalmasın diye diyorum, muhakkak sinir edicek seni bu olay çünkü.
gururu kırılmak anlamında düşmek dediğimin farkındasınızdır umarım. bi erkeğe açılmak nasıl bi psikolojidir? arkadaş ona açılırken düşeceğini(gururrunun kırılacağını) hesaplamıyor, şu an cevap yazıp cevabını verirse düşerim diyor. kendi ifadesini kullandım ben.
doğru. sanırım senin de böyle bi hikayen var.
...............................................................
bu kadar polayanna olmayın bence gerçekler insanları mutlu eder, bi erkek istemediği bi kızın teklifini onu incitmemeye çalışarak çok kibar bi şekilde cevaplayabilir. hiç cevap vermemesinde olumlu bi durum olamaz. bi insana en büyük ceza onu yok yerine koymak, tepki vermemektir. bu resmen bir ceza. arkadaşın boş yere umutlanmasına neden olabilir cevabınız.
gerçek acı da olsa avutmaktan daha fazla mutluluk getirir.