• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bi fikir verin yorum yapın

Liar

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2008
625
9
96
İstanbul
ben 2 senedir birinden hoşlanıyodum bu kişi benim kuzenlerimin çok yakın arkadaşı ve abimleride tanıyo. kuzenlerime söyleyemedim çünkü kuzenler erkek. ben onla konuşmak için başka bi msn aldım ben olduğumu bilmesin diye kendimi açıklamıcaktım sadece bi kere konuşmak istedim ama o ben olduğumu anladı, şöyle oldu:
bana bir sürü soru sordu ben tam cavaplar vermedim
nerde oturuyosun dedi
istanbulun trakya tarafı dedim
kaç kardeşsizniz mesela 3 olabilir dedi ( bildi)
kaç kız kaç erkek dedi
2 erkek dedim
ben onları tanıyomuyum dedi
tanıyosan nolucak dedim
seni tanımış olucam dedi
ben olduğum ortaya çıktı işte onu faceme eklemiştim ben daha önce
hemen facebook sayfama girdi orda doğum günümü görmüş 1 ay geçmişti
geçmiş doğum günün kutlu olsun dedi
sonra neden benle konuşmak istedin dedi
bende nasıl anlamassın dedim
oda sendan duymak istedim dedi
sonra bu msnyi gerçekten benim içinmi aldın dedi
mutlu oldum dedi bana

o gün böyle konuştu bu ilk ve son konuşmamızdı 2 hafta oldu bu konuşma olalı
telefon numaramı biliyodu hiç aramadı ben 1 hafta sonra mail attım konuştuğumuzun ertesi günü ben köye gitmiştim 4 gün boyunca telefonum çekmedi bende belki arayıpta ulaşamdı diye kızıdı konuşmak istemiyo diye olabilir diye mail attım bunu sordum mail atalıda 1 hafta oldu hala cevap yok

arkadaşlar sizce bu konuşmada bi umut yokmuydu? gerçekten istemiyomu yoksa abimlerden kuzenlerimden çekindiği içinmi konuşmuyo attığım maile bi açıklama yapması gerkiyodu onun kötü biri olmadığını biliyorum herkes onun için iyi bi insan diyo ama en kötü insan bile cevapsız bırakmaz ya

sizce ne olabilir kızlar nolur bi yorum yapın

Son düzenleyen: Moderatör:
ümidini kırmak istemem canım ama eger oda istese arardı.numaranıda biliyor..hadi ulasamadı diyelim mail atabilirdi..:umursamaz:

hiç profesyonelce olmamış hayatım, madem seni tanımasını istemiyordun duyulur diye daha pro. yanıtlar verebilirdin. kuzenlerinin abilerinin duymasından çekiniyorsan verecekleri tepki büyük olursa keşke hiç bulaşmasaydın derim, ve ümide kapılma aramayabilir. arada büyük insanlar var...

cnm abinlerden tırsmıştır ondan yanaşmıyodur.
ama yinede senden çok etkilenmiş olsaydı ,bir şekilde sana ulaşırdı .
bence pek umut yok.sende fazla kaptırma kendini derim.
bu işten pek umduğun gibi bişey çıkmazmış gibi geldi bana.

umut yok gibi gözüküyor
kuzenlerinin ve abilerinin arkadaşı olduğu için seni kardeşi gözüyle görüyorda olabilir

Eğer seninle görüşmek isteseydi abi,kuzen çekincesi falan düşünmezdi merak etme.
Hep sen adım atmışsın onun adım atmasını beklemeden.
Yani bunun başka bir açıklaması yok bence.
ıstemiyor.

çekinmekten çok hep sen düşmüşün üstüne oda kaçan kovalanır takdiğini uyguluyor bence fazla üzerine düşme ve çok heveslenme isteyen insan arar veya sana ulaşmanın yollarını bulurdu bekle karşıdan gelsin teklif sen fazla yüz verme derim ben

o mailden sonra daha bişey yazmadım zaten oda kendi kafamdaki soruyu atmak içindi. şuan çok acı çekiyorum boşa kalbimi açmışım insan istemiyosa bari istemiyorum derdi o hiç bişey demedi

sana ulaşabilecek o kadar çok imkanı varmış ve buna rağmen ulaşmak istememiş ki aramamış maile cvp vermemiş. kuzenlerinden korkmasını asla anlamıyorum anlamam da.hangi devir bu devir.eğer senle akalalı bir art niyet taşımıyosa kuzenlerinden korkmasına hiç gerek yok ki.bi süre görüşüp birbirinizi tanıyana kadar kuzenlere hiç bişi çaktırmayabilirdiniz de.ama demek ki o istememiş seninle bi ilişki cnm üzgünüm

Son düzenleyen: Moderatör:
cnm aynı durumu bende yasadım abımın arkasdından hoslanıyodum sonra bende sneın gıbı onu aradım kendımı falan tanıtmadım ama defalarca aradım sesımı bılmıyodu o yuzden rahatlıkla konusyodumm sonra tanıttım kendımı soguk durdu bı kaç kez bulustuk ama arkdsca asla sevgılı olmayı dusunmedı cunku abım vardı arada neyse snra bn abıme söledım abımde ben sızın arkanzdayım dedı falan fılan tabı bunlar 7 sene önceydı sımdı nemı oldu ona kocam oldu evlendık ve cok mutluymm sordugumda nedne öle davrandıgını sen bnm arksmn kardesın öle bişey yapmak yanliş gelıyodu bana dedı ama snra abım gırınce araya hersey duzeldı :asigim:

Canım bence sen de çok üstü kapalı konuşmuşsun yani eğer konuşma aynı üstte yazdığın gibiyse beni tanıdın mı,seni tanıdım şeklinde gelişmiş,bunda umutlanacak,ilişkiye dair bir şey göremedim ben..kafamçokkarıştı

mutlu oldum şu manaya geliyor bu durumda canım: "bunu arkadaşlarıma anlatacak ve hava atacağım çok mutlu oldum." erkeğe açılmamalı bayan asla.

Canım benim genelde erkekler hoşlanılma meselesine bayılırlar çünkü egoları şişer,ama bu dediğim çocuk erkekler için yoksa her erkek elbette bir değil..Sanırım sana o gözle bakmıyor ki şaşırmış,sen yapabileceğini yapmışsın bundan sonra isterse adımı o atsın,bir daha ki sefere de ilk konuşmanda konuyu hoşlanmaya getirmemeye çalış erkekler bundan genelde istifade etmeye kalkar çünkü kaydirigubbakcemile4

benn olsam hiççç umutlanmazdım çünkü beni ciddiye alsaydı beni arardı kuzenlerimide bi şekilde kafaya alırdı diye düşünürdüm bence sende öle düşün umutlanma

neden istemiyorum demedi ozaman mailime cevap verebilirdi istemiyorum sana karşı bişey hissetmiyorum diyebilirdi neden demedi

ama onun naif bi insan olduğunu söylüyolardı cevap vermicek kadar kaba biri olamazki buna inanamıyorum :'( bu kadar hayvan olduğuna inanamıyorum:'(((

canım onun kensidisini düşünmeni sağlıyor. hayır derse umudunu kesip unutma yoluna gideceksin ve bu onun işine gelmez. doymak bilmeyen lanet olası egolarını doyurmak için yaşıyor bunlar. :umursamaz:

Back