Lütfen bi bakinn :(((

hircinmenekse

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
1.718
88
Selam arkadaslar lütfen birisi de benim falima baksin iskambil tarot cok karisik kafam bu aralar kac gündür her basliga yaziyorum ama kimse bakmiyo agliayacagim simdi (((

Ayrilip ayrilmama konusunda cok kararsizim cok seviyoruz ama sorunlar sorunlar ((( ya da sorun bende mi bikmiyorum sana zahmet olmazsa bi bakabilirmisin lütfen

Selam canim ikimiz de esmeriz ben biraz daha acigim

mesafe ve sorun kartları çıktı. birbirinizden uzaktaysanız bu mesafe sorun yaratıyor olaiblir. ya da aranızda sorun olduğu için bir mesafe oluşmuş olabilir. senin kalbin onun yanında çıkmış onun kalbi senin yanında. birbirinizi seviyorsunuz. senin kalp kartının yanında mesafe ve teklif kartları çıktı. aranızda mesafe var ama sen ondan bir adım bekliyorsun. erkek seni özlemiş ama zamana ihtiyacınız var biraz. senin sorunlarını paylaştığın esmer bir bayan var. bu bayan da sana zaman konusunda öğütlerde bulunuyor sanırım.

Cok tesekkür ederim canim sabah sabah icim rahatladi biraz :))) demek ki ayrilik filan söz konusu degil :))

Peki bu mesafe ve teklif var ne anlama geliyor olabilir aceba ??

Ay ya benimkine de bakabilir misin acaba seni yormazsak :) O beyaz tenli ben çok hafif esmer

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…