- 19 Ağustos 2017
- 315
- 469
- 18
- 29
- Konu Sahibi Ragve_anyela
-
Arkana bile bakmadan annenin evine git güzelim. Kocan maalesef ki bildiğin odun, doğuma 10 gün var ve eşin seni teklemiyor, hadi seni sevmiyor, istemiyor, düşünmüyor karnındaki onunda çocuğu onu da mı düşünmüyor. Bu adamdan ne baba olur ne de koca, sen hala ne yapmalıyım diyorsun?
Bacaklarimi tekmeledi hepHamile kadını döven bir kusura bakmayın mal var.Tövbeler olsun.Tekmeledi ne yaaa
Aman bi kaç güne düzelir desek o evde o adamla kalmaya devam mı edeceksin.
Neden illa birilerinin sizin gözünüzü açması lazım. Bu kadar aşıkmısınız kör oldunuz ne yapmanız gerektigini göremiyosunuz.
Bi an önce kurtulun şu insandan bu ne saygısızlık hadsizlik
Hamileyken dayak yiyorsun ve annene gitmek yerine burdan konu açıp ne yapsam acaba diye mi soruyorsun?Sen ne kendine ne bebeğine acıyorsun.Otur ikinci raundu bekle.Aferin sana.
Değişmiş hatta hamile halinle sana hem fiziki hem psikolojij şiddet uyguluyo. Neyi bekliyosun kendi hayatını yaşamak içinCok severek evlenmistik 7 yil sevgililik donemimiz oldu( evlenince cok degisti
Değişmiş hatta hamile halinle sana hem fiziki hem psikolojij şiddet uyguluyo. Neyi bekliyosun kendi hayatını yaşamak için
Velayeti babaya veremezler bebek çünkü anne bakımına muhtaç. Baba zaten almaz merak etmePeki bosansam bebek dogunca alip babaya verirlermi ?cok korkuyorum velayeti babaya verirlerse diye birazda ondan cesaret edemiyorum heralde
Velayeti babaya veremezler bebek çünkü anne bakımına muhtaç. Baba zaten almaz merak etme
El kadar bebeği vermezlerSirf bana kotuluk olsun uzuliyim diye almaya calisir .
Peki bosansam bebek dogunca alip babaya verirlermi ?cok korkuyorum velayeti babaya verirlerse diye birazda ondan cesaret edemiyorum heralde
bosansam cocuk dogunca alip babaya vermelerinden korkuyorum birazda
Tesekkur ederim esime mesaj attim dun diyemediklerimi dedim sana hic bir sey yapmadim beni hirpalamani gerektiricek diye beddua etmeni gerektirecek hoc bir sey yapmadim dedim. Bosanacagimi soyledim. Hazirlaniyorum gidicem burdan
En doğrusunu yapıyorsun. Annen dedtek oldukça güçlenirsin.
Zor olabilir ama dönme ne olursa olsun!!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?