Lütfen bi akıl verin çok kötüyüm

Dusunemicek kadar yoruldum bi gunde sizlere danismak istedim

Cok severek evlenmistik 7 yil sevgililik donemimiz oldu ( evlenince cok degisti

Peki bosansam bebek dogunca alip babaya verirlermi ? cok korkuyorum velayeti babaya verirlerse diye birazda ondan cesaret edemiyorum heralde

Ara polisi sikayet et. Hamile halimle hirpaladi tek e atti diye. Kocan olmasi sana bunlari yapma hakki mi veriyor?
Sonra da git annenin evine.

Hala ne yapmaliyim diyosunuz ya hayranim size. Adam istemiyorm git bosan demis sizi darp etmis hamile halinizle bide hala ne yapmaliyim diyosunuz. Annenizde arkanizda ne guzel gidin iste kalsin tek basina pislik.

Ben bebeği de tekmeler diye düşünüyorum. Bunlar aklına geldikçe hala kalıyorsan daha da bişey demicem.

Tesekkur ederim esime mesaj attim dun diyemediklerimi dedim sana hic bir sey yapmadim beni hirpalamani gerektiricek diye beddua etmeni gerektirecek hoc bir sey yapmadim dedim. Bosanacagimi soyledim. Hazirlaniyorum gidicem burdan

Tesekkur ederim esime mesaj attim dun diyemediklerimi dedim sana hic bir sey yapmadim beni hirpalamani gerektiricek diye beddua etmeni gerektirecek hoc bir sey yapmadim dedim. Bosanacagimi soyledim. Hazirlaniyorum gidicem burdan

En doğrusunu yapıyorsun. Annen dedtek oldukça güçlenirsin.
Zor olabilir ama dönme ne olursa olsun!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…