lütfen banada yardim

seninleyim_23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
23 Mart 2013
111
13
slm arkadasla,
benimde bazi sorularim olucakti banada yardimci olun kac gundur bu forumda herseyi okudum ama yinede bilmiyorum.

benim adetlerim duzenlidir en son 20.eylulde adet oldum simdi 23.de olmam gerekiyordu ama hala adet olmadim dun karnim agridi her an adet olucakmisim gibi ama olamadim, bugun yine bisey yok test aldim ama daha yapamadim bi kac gun daha beklemek istiyorum. hic bir belirtim yok akintim var ama az.

bide burda okumustum ovulasyon testiylede birsuru kisi hamilegiligini ogrenmis bende ayin 23.den beri hergun yapiyorum ovu testi ve surkeli aninda iki tane kop koyu cizgi cikiyor bugun diger cizgi kontroll cizgisinen cok daha koyuydu. napicami bilmiyorum

umidim var tabiki ama yinede emin olamiyorum test yapmaktanda korkuyorum ,

sizin fikirlerinize ihtiyacim var

yaaa insallah ya insallah bugun test aldim ama daha yapmadim sabah idrariyla yapmak gerekiyormus daha iyi sonuc vermek icin. sen hamilemisin

yaaa insallah ya insallah bugun test aldim ama daha yapmadim sabah idrariyla yapmak gerekiyormus daha iyi sonuc vermek icin. sen hamilemisin
Benim bat 26 ekim di ama ben dayanamadım test yaptım silik çıktı galiba hamileyim m m

Eklentiler

• 20141025_133720.jpg
    1,4 MB · Görüntüleme: 109

cnm yapsan çıkar hamilesin bence hemen test yap bekleme sonrada kan testi yaptır ve değerini öğren şimdiden hayırlı olsun :)

herkeze cok tsk ederim darisi isteyen herkezin basina, rabbim ins hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip edr, ben yinede emin olamiyorum kizlar hala herhan adet olcakmisim gibi ara ara agri oluyor boyle kramp gibi testimde silik cikti ama yinede baya belirgin korkuyom ya degilsem diye ne diyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…