- 23 Mart 2013
- 111
- 13
-
- Konu Sahibi seninleyim_23
Benim bat 26 ekim di ama ben dayanamadım test yaptım silik çıktı galiba hamileyim m myaaa insallah ya insallah bugun test aldim ama daha yapmadim sabah idrariyla yapmak gerekiyormus daha iyi sonuc vermek icin. sen hamilemisin
Benim bat 26 ekim di ama ben dayanamadım test yaptım silik çıktı galiba hamileyim m m
slm arkadasla,
benimde bazi sorularim olucakti banada yardimci olun kac gundur bu forumda herseyi okudum ama yinede bilmiyorum.
benim adetlerim duzenlidir en son 20.eylulde adet oldum simdi 23.de olmam gerekiyordu ama hala adet olmadim dun karnim agridi her an adet olucakmisim gibi ama olamadim, bugun yine bisey yok test aldim ama daha yapamadim bi kac gun daha beklemek istiyorum. hic bir belirtim yok akintim var ama az.
bide burda okumustum ovulasyon testiylede birsuru kisi hamilegiligini ogrenmis bende ayin 23.den beri hergun yapiyorum ovu testi ve surkeli aninda iki tane kop koyu cizgi cikiyor bugun diger cizgi kontroll cizgisinen cok daha koyuydu. napicami bilmiyorum
umidim var tabiki ama yinede emin olamiyorum test yapmaktanda korkuyorum ,
sizin fikirlerinize ihtiyacim var
Ay cnmm ağzından bal damlıyo inş yarın testtede pozitif i görürümcnm hamilesin gördümmmmmm gördüümm
Ay cnmm ağzından bal damlıyo inş yarın testtede pozitif i görürüm
Saol cnm allah razı olsunmerak etme görürsüün hadi hayırlı olsun gözün aydın cnm :)
Saol cnm allah razı olsunsenin bat ayin kaçıydi ?
Aramızda tam hı hafta var demek :) sen kan testini kaç gün geçince yaptrmstn ?19 ekimdi cnm
Aramızda tam hı hafta var demek :) sen kan testini kaç gün geçince yaptrmstn ?
Hm .. değerin kaç çıkmıştı cnm ?günümden 2 gün önce yaptım negatif 1 gün kala yine nagatifti 1 gün gecikince yaptım çok silik çıkmıştı cnm ogünde kan verdim zaten
Biliyodumm :) hayırlı olsun n nhamileyimmmmmmmmmm dayanamayip test yaptim
Hm .. değerin kaç çıkmıştı cnm ?
hamileyimmmmmmmmmm dayanamayip test yaptim