lütfen banada yardim

Değildir değildir sen heyecan yaptığın için ağrın vardır. Hiç heyecan yapma meleğin seninle. Güzel düşün. Dış gebelik olsa acıdan kıvanır acillik olursun. Kimyasal olsa battan çok daha önce testin negatifleşmiş olması gerekirdi. Rahat ol dualarım seninle olacak... :)

cok sagol cok tsk edrim icimi rahatlatin ya ins oyledir senin dediginm gibi cok dua ediyorum

sende hamilemisin?
Bilmem belki de ama benim bir oğlum var ve ben ona hamileyken yaşadım bunları. Sancılar batma hissi ve lekelenme. Şimdi de hamile olduğumu sanıyorum. Çünkü ağrılar batma yine var ilaveten beyaz kokusuz akıntım var ve çamaşırsuyu testi yaptım pozitif çıktı. Şu parmakla gebelik testini de yaptım o da pozitif gibi görünüyor. Göğüslerim de her zamankinden farklı. Bat 3 kasım bakalım inşallah ben de hamişimdir... :)

Bilmem belki de ama benim bir oğlum var ve ben ona hamileyken yaşadım bunları. Sancılar batma hissi ve lekelenme. Şimdi de hamile olduğumu sanıyorum. Çünkü ağrılar batma yine var ilaveten beyaz kokusuz akıntım var ve çamaşırsuyu testi yaptım pozitif çıktı. Şu parmakla gebelik testini de yaptım o da pozitif gibi görünüyor. Göğüslerim de her zamankinden farklı. Bat 3 kasım bakalım inşallah ben de hamişimdir... :)
cnm şu soylediğin testler neki. Adet oncesi mi sonç verio

dis gebelik kimyasal gebelik filandir diye cok korkuyorum lutfen dua edin benim icin
sancin normal benimde oyleydi... ayrica bende senin gibi hemen dis gebelikmi o mu bumu :KK70: cok sukur bu her anne adaylarinda oluyor canim kan testi yaptir pazartesi hersey kesinlessin

Adetten birkaç gün önce yapılabiliyor bildiğim kadarıyla canım ama çok ta takılmamak gerek bu testlere... Hayırlısı bakalım...

herkeze cok tsk ederim darisi isteyen herkezin basina, rabbim ins hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip edr, ben yinede emin olamiyorum kizlar hala herhan adet olcakmisim gibi ara ara agri oluyor boyle kramp gibi testimde silik cikti ama yinede baya belirgin korkuyom ya degilsem diye ne diyorsunuz

cnm o ağrı ve kramp bende de var yerleşmeden dir o merak etme öyle oldukça ben şahsen seviniyorum Allah korusun kanama olmadıktan sonra içini ferah tut

Kizlarrr hepinize cok ama cok tsk ederim rabbim herkeze evladini hayirlisiyla kucagina almayi nasip etsin insallah olmayanlarada en kisa zammanda nasip etsin.

Ben iki senedir hep hayal krikligi yasadigim icin simdi emin olamadim o yuzden bu tedirginlim ins yarin doktora gidicem gormeden inanamiycam galiba ama yinede cok cok mutluyum cok sukur rabbim nasip etti ins bi aksilikde cikmaz.

sabah emin olmak icin bi test daha yaütim oda silik cikti cok degisik bir duygu rabbim isteyen herkeze nasip etsin.

agrilarim genelde gce oluyor gunduzlöeri birsey yok ama bakalim yarin doktor ne diycek

cevaplariniz icin hepinize cok tsk ediyorum. iki senedir bu sitede hep herkezi takip ediyorum birgun bende acaba hamileyim diye yazabilecekmiyim diye hep dusunup durdum su son zammanlarda artik imkansiz gibi geliyordu ama rabbim nasip ederse hic birsey imkansiz degil cok sukkuuuuuurrrr

canım parmakla nasıl test ediyosun ?

canım parmakla nasıl test ediyosun ?
Biraz itici ama orta parmağını vajinaya sokuyorsun dibinde parmak ucuna sert bişey geliyorsa adet olacaksın yani rahim aşağıda. Sonsuz bi boşluk gibiyse yani ucuna birşey değmiyorsa rahim yukarda hamişsin. Benim geçen ay elime geldi birşeyler adet oldum bu ay gelmedi. İnşallah doğru sonuç vermiştir de hamişimdir :)

Biraz itici ama orta parmağını vajinaya sokuyorsun dibinde parmak ucuna sert bişey geliyorsa adet olacaksın yani rahim aşağıda. Sonsuz bi boşluk gibiyse yani ucuna birşey değmiyorsa rahim yukarda hamişsin. Benim geçen ay elime geldi birşeyler adet oldum bu ay gelmedi. İnşallah doğru sonuç vermiştir de hamişimdir :)
hmm bak bunu bilmiyodum :) adetten kaç gün anlaşılıo peki?

Vajinanın girişinde değil di mi, parmağın girebildiği kadar sokup dibinde mi parmağa bişey değmesi gerekiyor eğer gebelik yoksa??

X