- 2 Eylül 2009
- 1.328
- 493
- 44
-
- Konu Sahibi seninleyim_23
Bir de hamişlikte zaten batma ve adet sancısına benzer sancılar olur yerleştiği için... :)
Bilmem belki de ama benim bir oğlum var ve ben ona hamileyken yaşadım bunları. Sancılar batma hissi ve lekelenme. Şimdi de hamile olduğumu sanıyorum. Çünkü ağrılar batma yine var ilaveten beyaz kokusuz akıntım var ve çamaşırsuyu testi yaptım pozitif çıktı. Şu parmakla gebelik testini de yaptım o da pozitif gibi görünüyor. Göğüslerim de her zamankinden farklı. Bat 3 kasım bakalım inşallah ben de hamişimdir... :)cok sagol cok tsk edrim icimi rahatlatin ya ins oyledir senin dediginm gibi cok dua ediyorum
sende hamilemisin?
cnm şu soylediğin testler neki. Adet oncesi mi sonç verioBilmem belki de ama benim bir oğlum var ve ben ona hamileyken yaşadım bunları. Sancılar batma hissi ve lekelenme. Şimdi de hamile olduğumu sanıyorum. Çünkü ağrılar batma yine var ilaveten beyaz kokusuz akıntım var ve çamaşırsuyu testi yaptım pozitif çıktı. Şu parmakla gebelik testini de yaptım o da pozitif gibi görünüyor. Göğüslerim de her zamankinden farklı. Bat 3 kasım bakalım inşallah ben de hamişimdir... :)
sancin normal benimde oyleydi... ayrica bende senin gibi hemen dis gebelikmi o mu bumudis gebelik kimyasal gebelik filandir diye cok korkuyorum lutfen dua edin benim icin
herkeze cok tsk ederim darisi isteyen herkezin basina, rabbim ins hayirlisiyla kucagimiza almayi nasip edr, ben yinede emin olamiyorum kizlar hala herhan adet olcakmisim gibi ara ara agri oluyor boyle kramp gibi testimde silik cikti ama yinede baya belirgin korkuyom ya degilsem diye ne diyorsunuz
Kan testi yaptrdm 60.85 hamileyimmmmmmmmmm ya inanamıyorump.tesi yaptırdım 26,5 çıktı cuma da 190,5 çıktı cnm
canım parmakla nasıl test ediyosun ?Bilmem belki de ama benim bir oğlum var ve ben ona hamileyken yaşadım bunları. Sancılar batma hissi ve lekelenme. Şimdi de hamile olduğumu sanıyorum. Çünkü ağrılar batma yine var ilaveten beyaz kokusuz akıntım var ve çamaşırsuyu testi yaptım pozitif çıktı. Şu parmakla gebelik testini de yaptım o da pozitif gibi görünüyor. Göğüslerim de her zamankinden farklı. Bat 3 kasım bakalım inşallah ben de hamişimdir... :)
Biraz itici ama orta parmağını vajinaya sokuyorsun dibinde parmak ucuna sert bişey geliyorsa adet olacaksın yani rahim aşağıda. Sonsuz bi boşluk gibiyse yani ucuna birşey değmiyorsa rahim yukarda hamişsin. Benim geçen ay elime geldi birşeyler adet oldum bu ay gelmedi. İnşallah doğru sonuç vermiştir de hamişimdir :)canım parmakla nasıl test ediyosun ?
hmm bak bunu bilmiyodum :) adetten kaç gün anlaşılıo peki?Biraz itici ama orta parmağını vajinaya sokuyorsun dibinde parmak ucuna sert bişey geliyorsa adet olacaksın yani rahim aşağıda. Sonsuz bi boşluk gibiyse yani ucuna birşey değmiyorsa rahim yukarda hamişsin. Benim geçen ay elime geldi birşeyler adet oldum bu ay gelmedi. İnşallah doğru sonuç vermiştir de hamişimdir :)
Vajinanın girişinde değil di mi, parmağın girebildiği kadar sokup dibinde mi parmağa bişey değmesi gerekiyor eğer gebelik yoksa??Biraz itici ama orta parmağını vajinaya sokuyorsun dibinde parmak ucuna sert bişey geliyorsa adet olacaksın yani rahim aşağıda. Sonsuz bi boşluk gibiyse yani ucuna birşey değmiyorsa rahim yukarda hamişsin. Benim geçen ay elime geldi birşeyler adet oldum bu ay gelmedi. İnşallah doğru sonuç vermiştir de hamişimdir :)