evet kızlar aklım artık gerçekten çok karışık nişanlıyım ve nişanlım askerde allah nasip ederse 2 ay sonra bitiyo inşalalh am benim sorunum kendi ailemle bitürlü nişanlımı içlerine sindiremiyolar lise mezunu diye ne iş yapıcak biz sizin ilişkinizi sağlıklı görmüyoruz maddi açıdan durumu iyi değil aman güzelliğini harcama iiy düşün babamda ben bu yaşa kadar çok tecrübe edindim sana el kardırırsa napıcan bende boşanacaksın vs vs.... daha bunun gibi bi sürü laf söyleyip duruyolar ve inanın nişanlımla aramızdada hiç bir problemimiz yok askerde olduğu iiçin fırsat buldukça tlf konşuyoruz ona bile karışıyolar niyeçok konuşuyosunuz diye ve ben bunaldım tamam nişanlımla aramızda bazen ufak tefek tartışmalar oluyo ama bunları oturup düşündüğümde evliliği etkileyecek unsurlar değil ama aileme bi türlü kabul ettiremiyorum ve oda yetmezmiş gibibenim aklımı karıştırıyolar şimdi her kız gibi bende şüphelerle yaşıyorum ya olurda el kaldırısa diye napıcamm ben lütfn yardım nişanlımın ailesini bile sevmiyolar ama nişanlımın ailesi beni kendi kızları gibi çok seviyolarrr :1no2:
benim esim degil lise ortaokul terk ben yurt disinda doktora yaptim ve bu bitirdigim 2.universite esimi degil el kaldirmak sesini yukseltmez bin universite bitirene tercih ederim pirlanta gibidir esim elmanin iki yarisi gibiyiz ailem asla bu egitim isine karismadi simdi bebegimiz var bes kat mutluyuz bir arastirmaya gore egitimli ve maddi durumu erkekler kadinlara siddete daha meyilli ve bu durumun ana nedenide maddi guclerine guveniyor olmalari bence sen mutluysan icine siniyorsa kime ne madem bu kadar istemiyor di ne diye nisan yaptilar degil mi ?sen gercekten eminsen kalbinin sesini dinle nisanlin lise mezunu ama fabrika sahibi olsa yati kati villasi olsa yine boyle mi dusunurlerdi bunu bir sor onlara
evet kızlar aklım artık gerçekten çok karışık nişanlıyım ve nişanlım askerde allah nasip ederse 2 ay sonra bitiyo inşalalh am benim sorunum kendi ailemle bitürlü nişanlımı içlerine sindiremiyolar lise mezunu diye ne iş yapıcak biz sizin ilişkinizi sağlıklı görmüyoruz maddi açıdan durumu iyi değil aman güzelliğini harcama iiy düşün babamda ben bu yaşa kadar çok tecrübe edindim sana el kardırırsa napıcan bende boşanacaksın vs vs.... daha bunun gibi bi sürü laf söyleyip duruyolar ve inanın nişanlımla aramızdada hiç bir problemimiz yok askerde olduğu iiçin fırsat buldukça tlf konşuyoruz ona bile karışıyolar niyeçok konuşuyosunuz diye ve ben bunaldım tamam nişanlımla aramızda bazen ufak tefek tartışmalar oluyo ama bunları oturup düşündüğümde evliliği etkileyecek unsurlar değil ama aileme bi türlü kabul ettiremiyorum ve oda yetmezmiş gibibenim aklımı karıştırıyolar şimdi her kız gibi bende şüphelerle yaşıyorum ya olurda el kaldırısa diye napıcamm ben lütfn yardım nişanlımın ailesini bile sevmiyolar ama nişanlımın ailesi beni kendi kızları gibi çok seviyolarrr :1no2:
inan bana canım seninle aynı sorunları yaşıyorum benim nişanlımda lise mezunu aslında üniversite terk. ben öğretmenim ama atanamadım. senin yazdığın sorunları aynısını yaşıyorum ailem kabullenemediğinden sorunlar yaşıyorum bu da ilişkime fzlasıyla yansıyor. benim nişanlım askere gidecek yakında ben de napıcamı bilmiyorum 4 sene çıktıktan sonra zar zor nişanlandık. bu gün nişanı atsam ailem çok sevinir.sorun sadece iş.keşke bi işleri olsada bizimde başımız öne eğilmese dimi.evet kızlar aklım artık gerçekten çok karışık nişanlıyım ve nişanlım askerde allah nasip ederse 2 ay sonra bitiyo inşalalh am benim sorunum kendi ailemle bitürlü nişanlımı içlerine sindiremiyolar lise mezunu diye ne iş yapıcak biz sizin ilişkinizi sağlıklı görmüyoruz maddi açıdan durumu iyi değil aman güzelliğini harcama iiy düşün babamda ben bu yaşa kadar çok tecrübe edindim sana el kardırırsa napıcan bende boşanacaksın vs vs.... daha bunun gibi bi sürü laf söyleyip duruyolar ve inanın nişanlımla aramızdada hiç bir problemimiz yok askerde olduğu iiçin fırsat buldukça tlf konşuyoruz ona bile karışıyolar niyeçok konuşuyosunuz diye ve ben bunaldım tamam nişanlımla aramızda bazen ufak tefek tartışmalar oluyo ama bunları oturup düşündüğümde evliliği etkileyecek unsurlar değil ama aileme bi türlü kabul ettiremiyorum ve oda yetmezmiş gibibenim aklımı karıştırıyolar şimdi her kız gibi bende şüphelerle yaşıyorum ya olurda el kaldırısa diye napıcamm ben lütfn yardım nişanlımın ailesini bile sevmiyolar ama nişanlımın ailesi beni kendi kızları gibi çok seviyolarrr :1no2:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?