evet kızlar aklım artık gerçekten çok karışık nişanlıyım ve nişanlım askerde allah nasip ederse 2 ay sonra bitiyo inşalalh am benim sorunum kendi ailemle bitürlü nişanlımı içlerine sindiremiyolar lise mezunu diye ne iş yapıcak biz sizin ilişkinizi sağlıklı görmüyoruz maddi açıdan durumu iyi değil aman güzelliğini harcama iiy düşün babamda ben bu yaşa kadar çok tecrübe edindim sana el kardırırsa napıcan bende boşanacaksın vs vs.... daha bunun gibi bi sürü laf söyleyip duruyolar ve inanın nişanlımla aramızdada hiç bir problemimiz yok askerde olduğu iiçin fırsat buldukça tlf konşuyoruz ona bile karışıyolar niyeçok konuşuyosunuz diye ve ben bunaldım tamam nişanlımla aramızda bazen ufak tefek tartışmalar oluyo ama bunları oturup düşündüğümde evliliği etkileyecek unsurlar değil ama aileme bi türlü kabul ettiremiyorum ve oda yetmezmiş gibibenim aklımı karıştırıyolar şimdi her kız gibi bende şüphelerle yaşıyorum ya olurda el kaldırısa diye napıcamm ben lütfn yardım nişanlımın ailesini bile sevmiyolar ama nişanlımın ailesi beni kendi kızları gibi çok seviyolarrr :1no2:
Canım öncellikle allah umarım hayırlı eder diyerek söze başlayacağım .Okumak hiç bişey birçok kişi okuyupta işsiz kalanını tanıyorum.Fakat şunu unutma evlilik ve flört karıştırılmamalı.Evi paylaşmak hayatı paylaşmak çok farklı.Bu zamanda ailenin tüm fertleri çalışmadan zaten geçim zor.Aklın karışmamalı ailenle ve kendince düşünmen gerekiyor.Evlililerin birçoğu maddiyatsızlığın verdiği geçimsizlik ve cinnet geçirmelerle sonlanıyor.İyi düşün canım.
Aşk başlı başına olmuyor..