Lütfen bana yol gösterin..

Bu kafayla devam edersen işin sonunda sen pişman olacaksın.

Çocuk doğduktan sonra herşey daha zor olur.. Gitmek daha da zorlaşır şuan en azından tek bedende 2 kişisiniz arkana bakmadan kaç git derim ülkene dön orda büyütürsün çocuğunu burda işkence çektiğine değer mi

19 yaş nedir ki. Çok üzüldüm okurken ama sizden çok bebeğe. Şiddeti hiçbir şey engellemez, şiddet eğilimi olan o bebeğin de canını yakar. Milyonlarca örnek verebilirim böyle. Dön ailenin yanına daha sen bebeksin ne bebeği Allah aşkına. 19 yaşında bir bebekle en yakın ilişkiniz bakıcılık ablalık falan olmalı. Kendini geliştir, kendini kurtar ki bebeğinin güzel bir hayatı olsun.

Daha küçücüksün ve nasıl bir derdin altına sokmuşsun kendini kıyamam. Ailenin yanına dönmen hem maddi hem manevi olarak en mantıklısı gibi gözüküyor. Şuan önünü göremiyor olman,pişman olurmuyum diye korkmanı yaşına bağlıyorum. Daha ergenlikten çıkmamış bir çocuksun sen. Lütfen kendine eziyet etme.

Daha ne desin adam açık açık söylemiş beklemenin anlamı ne kardeşim? Yaşın gencecik önünde uzun yılların var yazık etme!

Fiziksel şiddet var, psikolojik şiddet var, hakaret var, ne ararsan var. Ve daha 19 yaşındasınız. Burda kadınların çoğu ya işi-geliri olmadığı için ya da ailesi destek olmadığı için gidemediğini anlatıyor. Sizin hem Avusturya'da doğurup o çocuğun daha şanslı olması hem de bu dehşet vaziyetten kurtulmak gibi bir seçeneğiniz var. Sizi her gün ağlatıp hakaretler eden, "gırtlağını keserim" diyen adam arkanızdan mı ağlayacak?? O çocuğu böyle bir ortamda büyütmek istiyor musunuz gerçekten?
Doğuma son haftalarınız kalmış. Seyahat engeli olmadan, bebek doğmadan ilk fırsatta biletinizi alın ve kaçın.

Bugün seni döven yarın çocuğunu döver. Seni öldürse yine çocuğun harap olur bunların arasında kendin için değilse bile çocuğun için git.

Şuan o karninizda ki bebeğe o kadar üzülüyorum ki sizin gibi bir annesi olacağı için yazıklar olsun sırf kendi zevkinize yapmışsınız birde üstüne hala doğunca duzelicek diyorsunuz karninizda ki bebekle sizi döven ysrin öbür gün kendi cocugunu da döver işte bunun hesabını nasıl vereceksiniz öbür tarafta gerçekten de dogurmakla anne olunmuyormus bir kere daha gördüm benim gibi çocuk hasretiyle burda yanıp tutuşan insanlar var siz ise karninizdakinin kıymetini bilmeyip hala daha düzelir mi vazgeçemiyorum diyorsunuz pü sizin kalbinize gece gece cinnet gecirttiniz bana.

İyi halt ettin ay umarım fake bir konudur yoksa senin gibiler ile aynı havayı soluduğum için acıyorum kendime

Ya tam zamanı daha küçücüksünn..Çocugunu doğurmadan kaç boşan git..inan bana degmez yazık o tüm hayallerine..
Pişman tabi ki olacaksın ara sıra yoklayacak eşinin yoklugu seni ama kendine direnç göster ve net dur..
Zamanla hepsi geciyor herşeyin geçtiği gibi .. bir süreç bu da ve ayrıca ailenin yanında terapi al ..bu zamanda bile 19 yasında evlendirilir mi bi kız çocugu ya

Sana orospu dıyen bırını sevme .Yazık o çocuga .Gecmusın neden kotu oldun .Her kadın guzeldır .Bole mutlumusun gercekten .Avusturyada polıslere sıgın .Kadın hakları koruyucularına yaz.Turkıyeye donmek ıstemıosan tek basına orda hayat kur .Ama o pislık herıften kurtul

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…