Lütfen bana yol gösterin..

Bu adamın tutulacak bir tarafi yok
Hazır ailen hayattaymis
Bu firsat.
Hemde yabancı ülkeye gideceksin
Daha ne bekliyorsun
iste bunu bende anlamiyorum
neden cekip gidemiyorum
neden onun her dedigine inanip tekrar tamam diyorum?? kac kere bilet aldim kac kere gittim .. ve her defasinda geri geldim ve yine ve yine ayni halleri.. bana demisdiki hatta dün „ben senin yerinde olsam cekip giderim, cnkü cocuk dogdukdan sonra vermem onu sana götüremezsin oraya gerekirse girtlagni keserim“
ben bunlari duyunca.. buraya yazmaya ihtiyac duydum.
peki sonradan pisman olurmu ya arkamdan aglarsa , cocugu görmek isterse diye düsüncelerdeyim iste

Ailenin yanına dön. Çocuğunu doğur ve kendi yolunu çiz. Bu adam çocuğuna da eziyet eder. Hatta nasıl çocuk benden değil falan demiyor bu karaktersizlikle ona bile hayret ediyorum.

Uff kendini dusunmeyeni sen mi dusuneceksin?

Bu düşünceleri yaşına ,hayat tecruben olmamasına veriyorum..illa yaşayıp görmek istiyorsan yaşa ..ama zaman akıyor,hayat kısa...başlarının tecrübesinden yararlanıp karar vermek lazım.ınan 5 yıl sonra çok farklı dusuneceksin.10 yıl sonra daha da farkı..uçak bileti al,hemen don..çocuk olursa yurtdışına çıkmak zor..sakin gelen buraya

Hamile bi kadına şiddet gösteren bi adamın düzelmesini asla ama asla beklemeyin! Bakın aileniz destek oluyor, arkanıza bile bakmadan gidin oradan doğumu da beklemeyin.

Geçmişinizde temiz olmayan ne? Suç mu işlediniz? Evlilik öncesi ilişkiyi kast ediyorsanız kirli falan değilsiniz. Böyle düşünmeyi bırakın. Siz böyle düşünürseniz önünüze ısıtıp koyar. Hamile karısına şiddet uygulayarak kirli olan asıl kendisi. Yaşınız çok küçük cidden halinize çok üzüldüm.
Bu adam değişmez maalesef. Ne güzel aileniz dönmenizi istiyor ve destekliyor. Dönün hem kendinizi hem çocuğunuzu kurtarın lütfen.

hamileligimde siddet göstermisligi vardi
Kendimi sokaklara atıp çığlık çığlığa "şu kadınları rahat bırakın artık" diye bağırasım var. Sinirim tepeme çıkıyor bunları okuyunca.

Ah be canım sen daha kendin bebeksin. Ne olur Avusturya'ya dön. Bebeğinle bir hayat kur. Her hıyarla turşu kurulmaz. Sen de ona denk gelmişsin. Düzelir diye umma bak burada bir sürü olumsuz deneyim var, aç oku. Ders almak için illa ki deneyimlemen gerekmez.

Gecmisinde ne oldu bilmiyorum fakat beni kabul etti gibi dusunup baglilik hissediyor olabilirsin ,yasin kucuk duzenini degistirip gitmissin yalnizlasmissin sadece o var ustelik ilgi ve sevgiye en ihtiyacin oldugu donemde tek odak noktan o bence bundan ,peki ayrilik konusunda bir sey diyor mu?madem sen o...sun neden boyle bir kadinla evli hala birde cocuk yapmis?

Anı yaşa kardeşim. Şiddet görürken geçmiş bitmiş mutlu günleri düşünüp kendini oraya mıhlamak ne demek? Her şiddet görenin iyi günü oluyordur zaten bir sizin değil. Çoğu kadının gidecek yeri yok ve o eski günleri hayallerinde yaşatarak hayata tutunuyorlar da sana gel diyen bir ailen varken çek git gençliğine yazık
(kahpe, yol orupusu, senin böyle oldugunu billiyordum, lüx arabalar icin kendini satarsin..) ve daha fazlasi..
Kendinize neden küfrettiriyorsunuz?
gidersem pisman olurmuyum diye düsünceler var.. onsuzluga alisa billirmiyim?
Neden pişman olacaksın ? Aşağılanmadığın bir hayata alışmak mı zor senin için?
Seni anlamak mümkün değil benim için ama ayrılmayacağını tahmin etmek de bir o kadar kolay.

Ailenin yanına dön. Çocuğunu doğur ve kendi yolunu çiz. Bu adam çocuğuna da eziyet eder. Hatta nasıl çocuk benden değil falan demiyor bu karaktersizlikle ona bile hayret ediyorum.
ilk zamanlar o kadar iyiydik ki asiri mutluyduk ne olduysa sonradan oldu.. gecmisimi vurmaya basladi .. gecmisimde gezmelerim oldu.. arkadaslarim oldu.. dogum günümü barda kutladim diye yok o yola düsermisim.. ama gezmelerim arkadaslarim ondan önceki hayatimdi.. onlayken vazgecdim. kiz arkadaslarimdan bile.. önceden „ayriliom senden „ diyince derdiki „hayir birtanem neden o düsünceye girdin“ hatta aglardi ama simdi desem gidiyom diye „S***** G** (Defol) amk“ der

Bence sen onu s...neyse

hayir .. ciddiden ayrilmak istiyorum. artik herseyimi arkama atmak istiyorum ama nedir beni burda tutan suan onu anlamiyorum .. ne kadar edme yapma desemde agliyarak.. yine yapicagni billiyorum.. bence benim korkularim var.. cocuk icin. cocuk olmasa cokdan ben bittirmisdim.

birbirimizi kirmakdan baska birsey edmiyoruz.. eskiden oturup konusurduk bir konuyu.. simdi herangi konuyu bagirarak halledmeye denioz benim özgüvenimi almaya basladi elimden.. her disari cikdigimda der ki „ne giyceksin?“
„siyah esortmanla cikma“ ya esirtman o kardesim ya tayit degil ya.. hamileyim cok bunalttio beni.. gitmek istiyorum terk edmek istiyorum
herkes diyor ondan bir koca olmicagna..ben belki suan sacma düsüncelerde ola billirim (degisir ya cocuk icin) gibisine ama elinimki simdi bittmezse sonumuz yine bosanmak olcak.. cnkü yürümez bu evlilik. anlasalim diyip konusma yapiyorum tamam yeminle öyle olcak artik söylio sonra yine lafindan cikiyor.

Sana abla tavsiyesi canim ne olursa olsun bebegini avustusturyada doğur oralı olsun iş imkanın olur oranin yaşam şartları burdan daha iyi ve o adam için 1 damla göz yaşı dokme bak sen hep hakaret ettiği için artık alışmışsın yasin da küçük bir süre sonra evladının yanında dövse sövse ne hissedeceksin ? Acilen kaç ve git asla düzelmez bak yazık daha kucucuksün onunde uzun ve güzel bir hayat var bence durduğun hata ailenden arkanda madem hemen git ama boşanmaya kolaylaştırmak için sana ettiği hakaretleri mesajları ses kayıtlarını al yoksa seni suçlamaya çalışıp velayet isteyebilir

Nasil geçmis 17-18 yilini onsuz geçirebildiysen, gelecek 60 yilinida onsuz geçirebilirsin. Adamin sana ve cocuguna kattigi deger yok. Genç biri olarak bir cahil hevesi ile yaptin hatalari. Bare bu hatalara dur de ve tekrar annenlerin yanina git. Sen çalisirsin, cocugun krese gider ve ilerde baskalarinada asik olup evlenirsin de.

Cok degil, bundan 1 yil sonra diyeceksin ki ne kadar aptalmisim o adamla evlenmisim diye.

Konuya yorumum yok ama merak ettiğim için soracağım.

Avusturyalı olup 19 yaşında Samsun a gelin gelerek takı, düğün vb şeyleri dert edecek kadar ne yaşadınız?

Yurtdışında kendinizi ve vizyonunuzu geliştirmediniz mi hiç?

Orada "Hayat koca, koca ailesi, çocuk yapmaktan ibaret" mesajını nasıl kazandınız?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…