Lütfen bana yol gösterin..

CemileGrbz2021

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
13 Ağustos 2021
8
-11
1
22
iyi Günler diliyorum herkese..
sizede Danismak istedigim icin hemen hemen bir hesap acdim..
ilk önce kendimi tanitiyim
Yasim daha 19 ve Gebeyim.. son haftalarim kaldi.
avusturyada yasiyorum ama gecen sene samsunda evlendim ve henüz daha burdayim
(kötü türkcem icin kusuruma bakmayin.. dedigim gibi avusturyaliyim)
Ilk senemizde esimle cocuk yapdik. ne kadar mantiksiz birsey oldugunu bilsekde.
suan kararsizliklar icindeyim..
esim bana o kadar cok kötü davraniyor ki
zoruma gidiyor artik.
kendisi 22 yasinda ve samsunlu.
hamileligimde siddet göstermisligi vardi ama herdefasinda pisman olmusdur diye inanip susmusumdur.
mesela iki gün önce gecen arabanin icine bakdim diye bana demedigini birakmadi. (kahpe, yol orupusu, senin böyle oldugunu billiyordum, lüx arabalar icin kendini satarsin..) ve daha fazlasi..
oysaki ben pardonda neyapayim ???yasadigim yere gelse herkese oruspu der o zaman.
ben 1 sene icinde türkiyeye iyi ayak uydurdum ama ne dügünüm yapildi ne de taki takildi ne de 0 esya alindi..
yine diyorum.. skinti degil.. ben ve esim mutlu olalim gerisi hal olur demisimdir her zaman..
esime ne dersem diyim ters cevaplar
hic birseyime yardim edmiyor
oysaki hamile degilkene hamileymisim gibi davranirdi.. suan agirlasdim ama yinede en agir islere yardim edmez.
sabah evden cikar oruspu diyip
aksam eve gelirkende yemegni yiyip oruspu diyip yatar..
aileme tanisdim
kimse istemiyor bu aileyi cnkü islerine hic birsey gelmiyor.
annem diyorki birak onu gel buraya cocugunu dogur bi sekilde bosanip sen yaparsin onsuz diye
ama neden kararsizim? neden cekip gidemiyorum??? neden kendime eziyet cekdiriyorum??? gecmisim temiz degil evet ama bunu bile bile nikah masasina oturdu ve simdi neden önüme vuriyor?
neden degiscegne haalen inandirmaya calisiyorum
her gün aglatiyor beni.. yani diyecegm su , bi yanim istemiyor git diyor
bi yanim bebek gelince gecicek diyor
tabi kide tek onu suclamakla olmaz
ilk aylarda ben cok kiskanclik yapdim. belki abartili.. ben de siddet göstermisligim oluyor yani.. bende kötü laflar edinmisdim
ama buna inat o bizim yuvayi yikip annesinin evine yerlesdirdi beni
3 ay boyunca hamile bir sekilde bi odada kaldim.. katlandim.. dedimki degiscek. anlicak.. anladida.. ve suan ailesinden ayri yasiyoruz geri. ailesi cok geri kafali. cok cahiller. birsey bilmezler. tartissak derlerki „oglumu birakcaksin“
bende diyorumki ya ben ona neyapmis ola billirim koskocaman ülkede ailemsiz burdayim
bir kerede bana sorsunlar „kizim birsey mi oldu“
onu seviyorum
gidersem pisman olurmuyum diye düsünceler var.. onsuzluga alisa billirmiyim?
cogu kisiyle dertlesdim ama kimse tam anlamiyor beni.. cok bunaldim.

Nasl ya darp raporu vs alın
Bosan yani kendine bu lafları niye ettiriyırsun??
Allahım ne karasızlıgı ya 19 yasında bununla ömür mü gecerrr

hamileligimde siddet göstermisligi vardi ama herdefasinda pisman olmusdur diye inanip susmusumdur.

iki gün önce gecen arabanin icine bakdim diye bana demedigini birakmadi. (kahpe, yol orupusu, senin böyle oldugunu billiyordum, lüx arabalar icin kendini satarsin..) ve daha fazlasi..

gecmisim temiz degil evet ama bunu bile bile nikah masasina oturdu ve simdi neden önüme vuriyor?

bunlar ayrılman için yeterli. anneni dinle ve ayrıl

Benim esim bana hamileliğimde dogum günümde,sen dogdun da noldu dediği icin hala affedemiyorum.2,5 sene gecti üzerinden.
Hakaret vs yok
Ama benim icin o gün bitti biseyler.
Ve kendisine de söyledim bu laf icin eger bi hakkım varsa helal etmiyorm.
Yazık günah canına,genceciksin,ailen gel demis git ailenin yanına.
Bazı laflar affedilmez,sineye cekilmez güzel kardesim.

bunlar ayrılman için yeterli. anneni dinle ve ayrıl
iyi günlerimizde vardi.. peki geriye bakmadan alisa bilirmiyim ? yapa billirmiyim ..? saf gibi böyle düsüncelere sahipim.. anlamiyorum neden.. ama burda iyiyce yiprandim . kendimi taniyamiyorum daha. onun icin ben acik kiyafetlerimden bile vazgecdim.. ailemi bile arkama aldim.. ama giddikce daha fazla kiriyor beni..

hayatınızda sadece bir kaç yıl kalmış biri için olayları fazla dramatize ediyorsunuz

Size devamlı hakaret eden, şiddet gösteren biri için onsuzluğa alışabilir miyim diye soruyorsunuz ya pes doğrusu... Çok merak ettim nesini seviyorsunuz bu adamın
bende anlamiyorum.. malmiyim diyorum ya birak diyorum kendime .. acaba büyü mu yapdi diyom
hayatimi maf ediyorum farkindayim ama basarcam ya..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…