Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Sizi üzmek istemem ama maalesef dış gebelik yaşıyorsunuz sanırımkizlar beta hcg 34- 77- 115 -67-49-95 allah askina ben ne yasiyorum gene basindan gecenler bana yardımcı olsun. Düşerken yine yükselmiş
Evet ayni yerdeTestlerin hepsini aynı merkezde mı yaptırdınız
Kasım ayında olmustu yine mi yaaSizi üzmek istemem ama maalesef dış gebelik yaşıyorsunuz sanırım
Bence paniklemeyin benzerini ben yaşadım. Doktorum bu değerlerle dış gebelik olma ihtimali düşük dedi. Tüplerimi kontrol etti bisey göremedi kimyasal muhtemelen dedi ve 1 ay boyunca değerim inip çıktı. Sonra regl oldum. Hemen dış gebelik diye panikleme. Zaten dış gebelikte değerler çok yüksek oluyor geneldekizlar beta hcg 34- 77- 115 -67-49-95 allah askina ben ne yasiyorum gene basindan gecenler bana yardımcı olsun. Düşerken yine yükselmiş
Dış gebelik yaşadım 5 ay önce degerlerim cok yuksekti o zamanBence paniklemeyin benzerini ben yaşadım. Doktorum bu değerlerle dış gebelik olma ihtimali düşük dedi. Tüplerimi kontrol etti bisey göremedi kimyasal muhtemelen dedi ve 1 ay boyunca değerim inip çıktı. Sonra regl oldum. Hemen dış gebelik diye panikleme. Zaten dış gebelikte değerler çok yüksek oluyor genelde
İnsallah oyle olur kanamadan eser yok henüzKimyasal benimde 2 ay üst üste böyle oldu sonra kanamayla gitti
Gelir baya değer düşmüş 2 gün içinde kanaman olurİnsallah oyle olur kanamadan eser yok henüz
Kimyasal gebelik büyük ihtimalle değerleirnz çok yüksek değil kendliğinden kanamayla biter. Gecmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebeliğiniz olurEvet ayni yerde
Ben hiç yaşamadım bilmiyorum ama değerlerin yükselip düşmesi dış gebelik diye yazılıyor. Siz yaşamışsınız daha iyi bilirsiniz. Umarım dış gebelik değildir. En kötü ihtimalle kimyasal gebeliktir de kendiliğinden değerimiz sıfırlanır ve hemen sonrasında sağlıklı bir gebelik yaşarsınızKasım ayında olmustu yine mi yaa
Bu değerler ile dış gebelik yaşamanız düşük zaten merak etmeyin. Kaç gün geciktinizDış gebelik yaşadım 5 ay önce degerlerim cok yuksekti o zaman
Canım büyük ihtimal sağlıksız bir gebelik. Kimyasal gebelik gibi duruyor. Geçen ay yaşadım 18,28,51,45,9 buçuk la düşük sonlandı. Adet dönemin geçti mi? Adetle beraber düşük yaparsın.kizlar beta hcg 34- 77- 115 -67-49-95 allah askina ben ne yasiyorum gene basindan gecenler bana yardımcı olsun. Düşerken yine yükselmiş
Cok teşekkürler insallahKimyasal gebelik büyük ihtimalle değerleirnz çok yüksek değil kendliğinden kanamayla biter. Gecmiş olsun inşallah en yakın zamanda sağlıklı gebeliğiniz olur
Ama düşmeye başladıktan sonra tekrar yükselmesi tuhaf değil mi. Sizin 51 den sonra düşmeye başlamış. Benim ki düşerken birden yükselmiş yine. Dış gebelik olmasin da yineCanım büyük ihtimal sağlıksız bir gebelik. Kimyasal gebelik gibi duruyor. Geçen ay yaşadım 18,28,51,45,9 buçuk la düşük sonlandı. Adet dönemin geçti mi? Adetle beraber düşük yaparsın.
12-14 arası bir gecikmeBu değerler ile dış gebelik yaşamanız düşük zaten merak etmeyin. Kaç gün geciktiniz
Amin canim sagolBen hiç yaşamadım bilmiyorum ama değerlerin yükselip düşmesi dış gebelik diye yazılıyor. Siz yaşamışsınız daha iyi bilirsiniz. Umarım dış gebelik değildir. En kötü ihtimalle kimyasal gebeliktir de kendiliğinden değerimiz sıfırlanır ve hemen sonrasında sağlıklı bir gebelik yaşarsınız
Sağlıksız gibi duruyor seni üzmek istemem ama. Şükret Rabbım den ne gelirse kafii.. Dış gebelik olmasın dediğin gibi acile git gerekirse mutlaka baktır.Ama düşmeye başladıktan sonra tekrar yükselmesi tuhaf değil mi. Sizin 51 den sonra düşmeye başlamış. Benim ki düşerken birden yükselmiş yine. Dış gebelik olmasin da yine
Ya birde bildiğin belirti yaşıyorum tam azalmıştı bugun yine başladı belirtiler. Basim dönüyor goguslerim şişiyor vs psikolojik olarak çok zor . Sizin o ay inip çıkarken belirtiler de oldumu. O zaten beni mahvedenBu değerler ile dış gebelik yaşamanız düşük zaten merak etmeyin. Kaç gün geciktiniz