Lütfen bana yardimci olun 2.evliligimz

Hayirrr onh uzaklaştıracak gibi birsegnetmedim ki ben bak ben ilk bi kac denemede korktum sonra korkmadım sadece eşime diyorumki biraz ben balik evliyim vajinam biraz icerde kalıyor esimde hafif göbekli eşi diyorum üzerime kapanma vajianga peşini önce bir yerleştirilen sonra üzerime gel ama beni dinlemiyor iste

Söylediklerinizden hiçbir şey anlaşılmıyor. Biraz sakin yazın ve noktalama işaretleri kullanın lütfen.

Hahaha desene problem döt göbek birbirimize yaklaşamıyoruz die. Pozisyon deneyin malum gobeklerınınce içeri kaçıyor diyorlar oda üstünüze abanınca fırtıyor içerden konu bdv lik değilmiş abla

Söylediklerinizden hiçbir şey anlaşılmıyor. Biraz sakin yazın ve noktalama işaretleri kullanın lütfen.
Haklısınız diyorumki eşimi benden uzaklastircak kadar korkmadım cinsel birleşme olamadi gitti ya sorun şu şimdi biraz balik evliyim dogal olarak vajina griis az icerde kalıyor esimde hafif göbekli üzerime kapanıyor ben diyorum hayatım üzerime kapanma tamamen yatma önce vajina penis girişin sonra üzerime yat ama yok o.oyle üstüme yatınca onunda göbek varya penis bir türlü girmiyor o bana diyor o girer afedersiniz çok açık yazdım ama sorun bu iste

40 yaşında adam nasıl seks yapılır bilmiyor mu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…