Lütfen bana yardimci olun 2.evliligimz

kimsesiz kimsesiz

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
22 Mart 2025
80
En iyi cevaplar
1
7
1
30
Daha öncede yazdım kimse bana cvp vermedi kızlar 5 aylık evliyim eşimin de benm de 2.evliligimiz eşimi severek aldım 5 aydır eşim bir sorunu falan oldu evimiz.kira değil maddi olarak bura çok zorlanmadık ama eşim çok sakin kişini bana karşı mı ilgisiz bilmiyorum ya alsinda ben eşimden galiba çok ilgi bekliyorum benimle ilgilensin istiyorum bura is konusundada galiba Cook stresli.ama.belli etmiyor belkide daha adam.cokk fazla.ayni evin içinde tanıyamadım.kizlar şuan çalışmıyorum hepte evdeyim cokkda ilgi bekliyorum.ama bu boşlukta açana esimemi çok.yukleniyorum ilgi için ne yapacam ailem uzakta yakınımda arkadaşım yok ben ne edecem kızlar ne olur akıl verin benm evime.cokk düşkün bir insanım.hep.bir yanım eksik neden anlamıyorum ben ne edecemm bilemiyorum lütfen cvp verin

Tam olarak hangi konularda eksikler var ?
neler hissettiniz?

neler hissettiniz?
Eşim çok sakin birisi ben çok hayal dolu diyip gülerim sohbeti severim eşim ilksmimzde sakindi aynı evin içi de konuşuruz daha çok sohbet alanımız olur düşündüm.sohbet az o kendi halinde birisi bense Cook hayat doluyum aramızda 10 yas var onunda etkisi olurmj ben 30 o 40

neler hissettiniz?
Okadar çok eksiğim çevremde yik burada belki onun etkisi var dige çok.dusunuyorum o boş zamanlarında filim izler maç izler kendi halinde adam birlikte xaman gelirsek dışarı çıksak yine sakin ben üzerine düşünce sanki daha sakin sa ki uzaklaşıyor geliyor bana üstüne düşmuyeyimj benmi ilgi arsiziyim anlamıyorum

2.evliligim evet mantıklı kişi geldi bana düzgün karakterde birisi mantıkla sevdim eşimi ama insan evlenmce kadinizya ilgi istiyoruz ben daha çok.uzerine düşüyorum sanirsam

Ben seviyorum dedim o seviyor la ilgi demedim ya ı sonuçta severken çıkarak evlendik ama onun kişiliği sakin karakterde adam ben daha çok hayT doluyum biraz ben üzerine düşüyorum ondan mı boyle
E evlenmeseydiniz o zaman. Adam bu yani değişmez. İşe girin çalışın . Evde oturup ilgi de ilgi diye çocuk çocuk tutturmayın. Konuda bile bin kez ilgi de ilgi demişsiniz ben bile daraldım

Bencede biraz ara vermelisin ilyi konularına
Ara verdıgınde kendisi gelir diye umut ediyorum

İse girecemde o musade etmiyor biraz tutucu birisi
Dinlemeyin. Tapulu malı değilsiniz. Yani izin vermemek kimsenin haddine değil bir defa. Hep şaşırıyorum bu konulara. Kaç yaşında kadınım babam kocam çevrem kimse bana çalış çalışma diyemez. Kimsenin haddine değil.

Elbette değilim hayatta 2. Evlilik olunca bakış açın saygın daha farklı oluyor tabi bu benm görüşüm ve özgür büyüdüm çalıştım kimse karışmadı bana ama dedim gibi 2.evlilik.olj ca daha çok toparlayıci olmaya çalışıyorsun tabi nu benm kendim için görüşüm

Ben seviyorum dedim o seviyor la ilgi demedim ya ı sonuçta severken çıkarak evlendik ama onun kişiliği sakin karakterde adam ben daha çok hayT doluyum biraz ben üzerine düşüyorum ondan mı boyle
Yok bence ondan böyle değil.

Yanlış bir evlilik yapmışsınız. Belli ki her ikiniz de bu evlilikten memnun değilsiniz.

Uzatmaya gerek yok.

Peki bana tavsiyeniz ne olur mesela şuan is arıyorum düzgün bir iş bulamadım mesela is konusu dışında sosyalleşmek gibi yada evde şua ljk kendi halime kalacak gibi tavsiyeniz ne olur
Gün içinde ilgi ilgi diyip düşünürseniz gün sonu istemeseniz bile istediğinizi belli edersiniz
Ve bence empati yapmak gerekirse bir düşünün kendisinizi eşinizin yerine koyun sürekli işten geldiğinizde size ilgi diye tutturan biri var yada herşeyde bunu söyleyen bir eşiniz olduğunu düşünün
Çok bunaltıcı olmaz mıydı ?
Bence biraz değişmeye bakın kasanızı ilgi dışında farklı şeylere yorun
Sürekli ilgili dusunmeyin

Tabi eğer evliliğinizi düşünüyor karşılıklı eşinizle birbirinizi sevdiğinize değer verdiğinize inanıyorsanız kendinizi değiştirin

Ya aslında bu ilgi konusu bir aydan fazladır eşim is sorunundan dolayı evde belkide ondan bana evde sürekli gördüm için boş zamanını tamamen bana ayırsın diye düşünüyorum aslında bende uzaklaşmak istiyorum

Evlilik böyle birşey değil yeri gelir boş vaktini ayırır yeri gelir ayırmaz her boş vaktini bize ayıracak her an her saniye bizle olacak diye birşey olamaz ki bence siz önce bu düşüncelerinden kurtulun
Değişmeye çalışın biraz
Hrşeyin faslası zarardır İlgininde fazlası bence zarar

İse girecemde o musade etmiyor biraz tutucu birisi
Niye evlendiniz bu adamla anlamadım, üstelik ikinci evliliğiniz, yani ne demek çalışmama müsade etmiyor? Adam bildiğin yobaz işte, değişmez de, ilgiyi yanlış yerden bekliyorsunuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…