- 26 Ağustos 2017
- 3.355
- 9.470
- 158
- Konu Sahibi kimsesiz kimsesiz
-
Cinsellik niye yaşanmıyor gerdek gecesi naptınız meselaDaha ilgiliydi ya bu kadar degildu tabiki evin içine girince böyle.oldu ama kişiliği durgun bir.adam
İşte bakalım ne.olacak inanın.kafam.cok.karisikEşinizin cinsel problemleri de varmış sanırım eski konularınıza denk geldim de. Hem ilgisiz hem konuşmayan hem baskıcı hem de ereksiyon sorunları yaşayan bir erkek yani bilemiyorum. Yaşı da sizden fazla. Bence bu adamla işiniz zor.
Sen bu adamla tanışıp severek evlendıgıne emin misin ?Yok olmadı onun için işte cinsel.terpiste gidecegiz
Hayır yapmaya çalıştık tabiki olmadı ben rahim filimi cektrnistim.ozaman çok korktum o agri aklıma.geldi o.lorkuyla tedirgindim tabi denemelerini çok oldu ama o atlatırız dedi kendini ne zamana rahat hissedersen dedi ben terapisti gidecem zatenCinsellik niye yaşanmıyor gerdek gecesi naptınız mesela
Valla özellikle cinsellik konusunda tavrınızı koyun. “Sorun sende artık kendini düzelt aylardır cinsel yönden tatmin olmuyorum” diyin. Böyle kocalık olmaz yani. Adam sertleşemiyor bile hem de suçu size atıyormuş. Sizi suçlu göstermesine müsaade etmeyin.İşte bakalım ne.olacak inanın.kafam.cok.karisik
Önceki evliliğinizde cinsel birliktelik yaşayabiliyor muydunuz?Hayır yapmaya çalıştık tabiki olmadı ben rahim filimi cektrnistim.ozaman çok korktum o agri aklıma.geldi o.lorkuyla tedirgindim tabi denemelerini çok oldu ama o atlatırız dedi kendini ne zamana rahat hissedersen dedi ben terapisti gidecem zaten
Önceki evliliğinizde cinsel birliktelik yaşayabiliyor muydunu
Önceki evliliğinizde cinsel birliktelik yaşayabiliyor muydunuz?
rahim filmimi çekildikten sonra çok.korktum
Benim de ikinci evliliğim. İlk evliliğimdeki hataları yaşamamak için her şeyi düşündüm, tarttım. Siz daha büyüdüğünüz hayattan, kendi tarzınızdan bile ödün vermişsiniz değil evlilik kıyaslaması. Bunun saygınlıkla alakası yok. Size çalışma demenin de tutuculukla alakası yok, bu gerikafalılık.Elbette değilim hayatta 2. Evlilik olunca bakış açın saygın daha farklı oluyor tabi bu benm görüşüm ve özgür büyüdüm çalıştım kimse karışmadı bana ama dedim gibi 2.evlilik.olj ca daha çok toparlayıci olmaya çalışıyorsun tabi nu benm kendim için görüşüm
Ne yapiyimki sindiBenim de ikinci evliliğim. İlk evliliğimdeki hataları yaşamamak için her şeyi düşündüm, tarttım. Siz daha büyüdüğünüz hayattan, kendi tarzınızdan bile ödün vermişsiniz değil evlilik kıyaslaması. Bunun saygınlıkla alakası yok. Size çalışma demenin de tutuculukla alakası yok bu gerikafalılık.
Evet eşinizin kişiliği karakteri demekkiOkadar çok eksiğim çevremde yik burada belki onun etkisi var dige çok.dusunuyorum o boş zamanlarında filim izler maç izler kendi halinde adam birlikte xaman gelirsek dışarı çıksak yine sakin ben üzerine düşünce sanki daha sakin sa ki uzaklaşıyor geliyor bana üstüne düşmuyeyimj benmi ilgi arsiziyim anlamıyorum
Cnm ben ayrıldıktan sonra rahim çekildim.ozaman çok.korktum o.aci ilk bir kaç denemede aklıma geldi ama sonra bende bir sorun olmadığını anladım afedersin daha öncede yazdım size hatırladım.sizi yani o.korkumu yendim ama olmuyor neden olmuyor onuda bilmiyorum inanırsınız ben çok yoruldumÖnceki evliliğinizde cinsel birliktelik yaşayabiliyor muydunuz?
Evet hepisi okadar çok beni yorduk diyorum ya geçmişte de çok yorgunum simdide belkide ben bütün eksiklerimi onun kapatmasını mi istiyorum iananirmisin kendimi.artik tanıyamıyorum ama varsa fikriniz benm için ne olur soyelyinEvet eşinizin kişiliği karakteri demekki
Biraz değişik farklı .
Yaş ta tabi bazen etki edebiliyor .
Bunu sormak için geç değil mi sanki?Ne yapiyimki sindi
Bende yaşım.genc ama.coook cile çektim bu hayatta oyuzfrn aklı başında birisiyle evlenmeyi tercih ettimYani 30genç bir yaş, 40la arasında dağlar kadar fark var. 40 orta yas artık, kim ne derse desin enerjin düşüyor, eskisi gibi cıvıl cıvıl da olmuyorsun. Yasına uygun biriyle evlenseydin keşke, mamtık mantık yazmışsın ama uyuşmadığın biriyle evlenmekte pek bir mantık yok
Insan ilk evlilikte toy oluyor, yanlış insanı anlarim ama hayat standardını yükseltmeyecekse neden 2. Kez evlenir anlamış değilim. Rahat mı batıyor nedirNiye evlendiniz bu adamla anlamadım, üstelik ikinci evliliğiniz, yani ne demek çalışmama müsade etmiyor? Adam bildiğin yobaz işte, değişmez de, ilgiyi yanlış yerden bekliyorsunuz.
Umarım hayat size hiç yanlış yaptırmaz ve rahat dediniz rahat hep sizinle okur...Insan ilk evlilikte toy oluyor, yanlış insanı anlarim ama hayat standardını yükseltmeyecekse neden 2. Kez evlenir anlamış değilim. Rahat mı batıyor nedir
40 yaşındayım, şimdi evlenecek olsam 40 yaşında adam tercih eder miyim emin değilimBende yaşım.genc ama.coook cile çektim bu hayatta oyuzfrn aklı başında birisiyle evlenmeyi tercih ettim
en ayar olduğum şeyler. Müsaade isteyen mi var? işe girin çalışın kafanız dağılsın birbirinize sarmazsınız böylece.İse girecemde o musade etmiyor biraz tutucu birisi
Sizin tercihiniz40 yaşındayım, şimdi evlenecek olsam 40 yaşında adam tercih eder miyim emin değilimmuhtemelen daha genç birisini tercih ederdim. Akıl yaşla olmuyor zaten, kişinin yapısı ve karakteri önemli.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?