Lütfen bana yardimci olun 2.evliligimz

İşte bakalım ne.olacak inanın.kafam.cok.karisik

Yok olmadı onun için işte cinsel.terpiste gidecegiz
Sen bu adamla tanışıp severek evlendıgıne emin misin ?

Bide yabancı mısın konuşma akşamın bi değişik ? Yanı çalışıyordun tanıştınız ettiniz ne kadar süre sonra evlendınız de pat die evde otur çalışma falan dedi .
Ayrıca eşin zaten evdeyken de senle konuşmuyormuş ki sen neyin ilgisini istiyorsun anlamadım adamda elle tutulur bisey yok ki .

İyi biri iyi biri

kız iyi biri dediğin Senın psikolojiyi sömürüyor haberin olsun !

Cinsellik niye yaşanmıyor gerdek gecesi naptınız mesela
Hayır yapmaya çalıştık tabiki olmadı ben rahim filimi cektrnistim.ozaman çok korktum o agri aklıma.geldi o.lorkuyla tedirgindim tabi denemelerini çok oldu ama o atlatırız dedi kendini ne zamana rahat hissedersen dedi ben terapisti gidecem zaten

İşte bakalım ne.olacak inanın.kafam.cok.karisik
Valla özellikle cinsellik konusunda tavrınızı koyun. “Sorun sende artık kendini düzelt aylardır cinsel yönden tatmin olmuyorum” diyin. Böyle kocalık olmaz yani. Adam sertleşemiyor bile hem de suçu size atıyormuş. Sizi suçlu göstermesine müsaade etmeyin.

Önceki evliliğinizde cinsel birliktelik yaşayabiliyor muydunuz?

Yani 30genç bir yaş, 40la arasında dağlar kadar fark var. 40 orta yas artık, kim ne derse desin enerjin düşüyor, eskisi gibi cıvıl cıvıl da olmuyorsun. Yasına uygun biriyle evlenseydin keşke, mamtık mantık yazmışsın ama uyuşmadığın biriyle evlenmekte pek bir mantık yok

Benim de ikinci evliliğim. İlk evliliğimdeki hataları yaşamamak için her şeyi düşündüm, tarttım. Siz daha büyüdüğünüz hayattan, kendi tarzınızdan bile ödün vermişsiniz değil evlilik kıyaslaması. Bunun saygınlıkla alakası yok. Size çalışma demenin de tutuculukla alakası yok, bu gerikafalılık.

Son düzenleme:
Ne yapiyimki sindi

Evet eşinizin kişiliği karakteri demekki
Biraz değişik farklı .
Yaş ta tabi bazen etki edebiliyor .

Önceki evliliğinizde cinsel birliktelik yaşayabiliyor muydunuz?
Cnm ben ayrıldıktan sonra rahim çekildim.ozaman çok.korktum o.aci ilk bir kaç denemede aklıma geldi ama sonra bende bir sorun olmadığını anladım afedersin daha öncede yazdım size hatırladım.sizi yani o.korkumu yendim ama olmuyor neden olmuyor onuda bilmiyorum inanırsınız ben çok yoruldum

Evet eşinizin kişiliği karakteri demekki
Biraz değişik farklı .
Yaş ta tabi bazen etki edebiliyor .
Evet hepisi okadar çok beni yorduk diyorum ya geçmişte de çok yorgunum simdide belkide ben bütün eksiklerimi onun kapatmasını mi istiyorum iananirmisin kendimi.artik tanıyamıyorum ama varsa fikriniz benm için ne olur soyelyin

Ne yapiyimki sindi
Bunu sormak için geç değil mi sanki?

Adamdan bu kadar ilgi bekliyorsunuz ama 2 sayfalık konudan bile tarzlarınızın farklı olduğu çok belli. Zorla 40 yaşındaki adamı değiştiremezsiniz. Hayatınızdaki bu boşluğu da daha cinsel hayatınız bile yokken çocuk yaparak dolduramazsınız. Ya kendiniz bir şekilde bu durumu aşacaksınız ki çevrem de yok demişsiniz o zaman iş bulacaksınız. Adama da bunu açık açık söyleceksiniz. Ben kendimi geliştirmek istiyorum, iş çevrem olsun istiyorum, vb. Baktınız olmuyor ortak paydada buluşmak için de terapi alabilirsiniz.

Ama zaten sorun da daha 5. ayınızda bunların konuşulmasına gerek olması. Çünkü evlenmeden önce bunları görüp öyle ilerlemeniz gerekirdi, en baştan yapılacak şeyi şimdi yaptığınız için bunlar oluyor. Adamı sanki daha yeni yeni tanıyor gibisiniz.

Bende yaşım.genc ama.coook cile çektim bu hayatta oyuzfrn aklı başında birisiyle evlenmeyi tercih ettim

Niye evlendiniz bu adamla anlamadım, üstelik ikinci evliliğiniz, yani ne demek çalışmama müsade etmiyor? Adam bildiğin yobaz işte, değişmez de, ilgiyi yanlış yerden bekliyorsunuz.
Insan ilk evlilikte toy oluyor, yanlış insanı anlarim ama hayat standardını yükseltmeyecekse neden 2. Kez evlenir anlamış değilim. Rahat mı batıyor nedir

Bende yaşım.genc ama.coook cile çektim bu hayatta oyuzfrn aklı başında birisiyle evlenmeyi tercih ettim
40 yaşındayım, şimdi evlenecek olsam 40 yaşında adam tercih eder miyim emin değilim muhtemelen daha genç birisini tercih ederdim. Akıl yaşla olmuyor zaten, kişinin yapısı ve karakteri önemli.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…