- 8 Mart 2019
- 7.323
- 35.157
- 548
- 39
- Konu Sahibi kimsesiz kimsesiz
Evet, bence senin tercihinden daha mantıklı bir tercihSizin tercihiniz

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet, bence senin tercihinden daha mantıklı bir tercihSizin tercihiniz
Abla bunun aklı başı nerde ?Bende yaşım.genc ama.coook cile çektim bu hayatta oyuzfrn aklı başında birisiyle evlenmeyi tercih ettim
Türküm kuzum duygusallık var bende şuan oyuzden düzgün yazamiyorumYabancı değil de Türk iseniz lütfen kitap okuyun.
Abla bunun aklı başı nerde ?
Sizin de önceki evliliğinizde ilişkiniz olduysa vajinusmus değilsinizdirbilmiyorum
Hayirrr onh uzaklaştıracak gibi birsegnetmedim ki ben bak ben ilk bi kac denemede korktum sonra korkmadım sadece eşime diyorumki biraz ben balik evliyim vajinam biraz icerde kalıyor esimde hafif göbekli eşi diyorum üzerime kapanma vajianga peşini önce bir yerleştirilen sonra üzerime gel ama beni dinlemiyor isteSizin de önceki evliliğinizde ilişkiniz olduysa vajinusmus değilsinizdir
Rahim filmi de öyle korkup cınsellıkten uzaklaştırdığını ilk sizden duydum binlerce kadın cektırıyor cunkı . Yani adama dokundurmayacak kadar olmamalı 5 aydır neden gtmedınız terapıye ?
Söylediklerinizden hiçbir şey anlaşılmıyor. Biraz sakin yazın ve noktalama işaretleri kullanın lütfen.Hayirrr onh uzaklaştıracak gibi birsegnetmedim ki ben bak ben ilk bi kac denemede korktum sonra korkmadım sadece eşime diyorumki biraz ben balik evliyim vajinam biraz icerde kalıyor esimde hafif göbekli eşi diyorum üzerime kapanma vajianga peşini önce bir yerleştirilen sonra üzerime gel ama beni dinlemiyor iste
Hahaha desene problem döt göbek birbirimize yaklaşamıyoruz die. Pozisyon deneyin malum gobeklerınınce içeri kaçıyor diyorlar oda üstünüze abanınca fırtıyor içerden konu bdv lik değilmiş ablaHayirrr onh uzaklaştıracak gibi birsegnetmedim ki ben bak ben ilk bi kac denemede korktum sonra korkmadım sadece eşime diyorumki biraz ben balik evliyim vajinam biraz icerde kalıyor esimde hafif göbekli eşi diyorum üzerime kapanma vajianga peşini önce bir yerleştirilen sonra üzerime gel ama beni dinlemiyor iste
Haklısınız diyorumki eşimi benden uzaklastircak kadar korkmadım cinsel birleşme olamadi gitti ya sorun şu şimdi biraz balik evliyim dogal olarak vajina griis az icerde kalıyor esimde hafif göbekli üzerime kapanıyor ben diyorum hayatım üzerime kapanma tamamen yatma önce vajina penis girişin sonra üzerime yat ama yok o.oyle üstüme yatınca onunda göbek varya penis bir türlü girmiyor o bana diyor o girer afedersiniz çok açık yazdım ama sorun bu isteSöylediklerinizden hiçbir şey anlaşılmıyor. Biraz sakin yazın ve noktalama işaretleri kullanın lütfen.
40 yaşında adam nasıl seks yapılır bilmiyor mu yaniHaklısınız diyorumki eşimi benden uzaklastircak kadar korkmadım cinsel birleşme olamadi gitti ya sorun şu şimdi biraz balik evliyim dogal olarak vajina griis az icerde kalıyor esimde hafif göbekli üzerime kapanıyor ben diyorum hayatım üzerime kapanma tamamen yatma önce vajina penis girişin sonra üzerime yat ama yok o.oyle üstüme yatınca onunda göbek varya penis bir türlü girmiyor o bana diyor o girer afedersiniz çok açık yazdım ama sorun bu iste
Bilmiyorum bnde40 yaşında adam nasıl seks yapılır bilmiyor mu yani
Neden boşanmış bu ne kadar sürmüşBilmiyorum bnde
Ne kadar sürmüş evlilik? Bu adam hiç mi sebişmeyi bilmiyor içeri girdiğini nasıl anlamazValla anlaşmalı boşanmış bosanma sebebi eski eşinin ailesiyle alakaliymis
10 yıla yakın sürmüş içeri girmediğini anlıyor olur diyor sen kendini strese sokma falanNe kadar sürmüş evlilik? Bu adam hiç mi sebişmeyi bilmiyor içeri girdiğini nasıl anlamaz
Giremiyormuş lenNe kadar sürmüş evlilik? Bu adam hiç mi sebişmeyi bilmiyor içeri girdiğini nasıl anlamaz
Bugün de şok olduk vallaGiremiyormuş lenyatınca fırtıyormus
nası kahkaha attıysam eşim kalktı tövbe bismillah noldu die
Ya aslında sok olmaktan değil de ablanın anlatım tarzından bi an patladım benBugün de şok olduk valla
Giremiyormuş lenyatınca fırtıyormus
nası kahkaha attıysam eşim kalktı tövbe bismillah noldu die
Halbuki fıstığa bir tokat tüm işi çözer ahsshhdhBugün de şok olduk valla