Kız İsteme lütfen bana yardım edin!!!

haklısın bir şekilde hallolabilir onlar da işte her ihtimale karşı ailemin verceği tepkiyi bilmediğimden böyle konuşuyorum belki de. cumartesi yapmayız pazar yaparız bir de. cumartesi alış veriş yaparız belki de ama bu sefer de onun bizde kalması gerek o da ayrı bir sorun.. kesinlikle kalmasını istemiyorlar.. kesinlikle!

arkadaşlık isteğini kabul ettim . sevgilim adanalı. bense iç anadolu da yaşıyorum. ben 25 yaşındayım. memurum. sevgilim 27 yaşında mühendis

Ikinizin sıkıntısıda geçer inşallah bende çok mücadele vermiştim ama şimdi ailem benden daha çok seviyolar nişanlımi.bizim orda uzağa kız vermek sorun olur çok şükür ben atlattım sizde atlatırsiniz inşallah

neden bu isler sirayla olucak diye bir durummu var kim evlenmeye daha yakinsa o evlenir..aslinda uzun suredir birliktesiniz nisan bile yapilabilir ama baba anne senin pek hazir degil ama isteme olabilir en azindan bir soz yuzugu takilsa sizde rahat edersiniz

iş başa bi düşsün mecbur sizde kalmasına boyun eğeceklerdir olmadı sevdiğin yakın akrabanızdada kalabilir,hele bi istersinler babanda verdim desin ondan sonra herşey rayına oturur inşallah,hiç oralı olmuyo dediğiniz anneniz bile üstünüze düşer sizin mutlu olmanız için elinden geleni yapar.

anneme de bir şey diyemiyorum ki babamdan ve abimden korkuyor. ayrıca sevgilimi ailemle tanışmaya çağırdığımda yakın akrabalarımı da davet ettim hepsiyle tanıştırdım. herkes çok sevdi çok beğendi. annemler de sevdiler ama oralı olmuyorlar pek. mesela gelcekler tanışmaya haberiniz olsun diyorum babamdan en ufak tepki yok çay yudumluyor adam. inanın kendi ailemi tanıyamaz oldum. abim onunla tanışmayı reddetti kesinlikle bu eve gelemez dedi. o yüzden abimin olmadığı bir zamn çağırdım sevgilimi. off o kadar üzgünüm ki kimse için kimseyi kırmam ben ama şimdi ailemden soğuyorum. sanki iş zorlaştıkça ben daha çok kopuyorum ailemden.

seni çok iyi anlıyorum ama bide söyle düşün bi baba için kızını vermek çok farklı bi duygu,aynı şekilde erkek kardeş içinde,seni önemsemiyor gibi gözüküyor olabilirler fakat öyle değiller sadece senin evleneceğini kabullenmek istemiyorlar bence,iste o sebepten diyorum baban şimdi hiç oralı olmuyo gibi davranıyo fakat iş ciddiye binince çok farklı olacak herşey.benim babamda öyleydi çünkü kendisi bana çok düşkündür ordan biliyorum bundan 4.5 sene önce ilk babama sevdiğim biri var diye söylediğimde hiç oralı olmadı taki nişanlım ve ailesi bize gelene kadar

ben onların bu tutumunu anlamaya çalışıyorum ama bana öyle kötü davanıyorlar ki ben naptım ya onlara?

abimin milyon tane sevgilisi olmuştur hepsine ayrı ayrı koşmuşumdur. ya ben istiyorum ki babam beni karşısına alsın konuşsun anlatsın kızım böyle böyle olduğundan dolayı istemiyorum desin. ebn hayatımda baba sevgisi nedir bilmem, bu yaşa kendi emeklerimle geldim. annemin hakkını ödeyemem ama babam konusunda böyle düşünmüyorum. ben hep geri plandaydım. babanım en kıymetlisi abimdir.ayrı şehirlerdeyiz ve küçük bir şehirde yaşıyorum diye ben son 2 yıldır sevgilimi sadece 4 kere görebildim. 2 yıl öncesinde de askerdeydi. uzak mesafe ilişkisi dediler, yürütemezsin dediler ama bizi hiç bir şey ayıramadı. mesleğimden istifa etme noktasına kadar geldim. kahretsin ki kendi memleketimde çalışıyorum. aklıma esiyor bas istifayı çık git. evlen gel hiç uğraşma... 4 yıldır burnumdan geldi her şey. en son ne zaman huzurlu oldum hatırlamıyorum bile.

Arkadaşım k.bakma kaç gündür siteye giremedim yoğundum sen bu konuyu kapattın belkide ama girmişken yazayım ddim.bende uzaktan sevdiğim için seni gayet iyi anlıyorum,üzülme nasipte varsa size kavuşmak herşey olacağına varır kavuşursunuz inşallah.

su anlattıkların ben ve esımle yasadıklarımızın aynısı...
hatta aramızdakı 7 saatlık mesafe bıle aynı...
bı an dusundum ben bu yazıyı ne zaman yazmısım dıye...

canım bunlar hep oluyor...onunde abın olmasa dahı babalar kızlarını cok zor paylasır...
madem aılenle tanıstı sevgılın..
bıgun yıne gelsın annenı babanı karsınıza alın ıkınız..
ve yanyana soyleyn dusunduklerınızı..emınım annen karsısında sevgılın olunca ben karısmam falan demez.
babanda cıddı bı ortam oldugundan dusuncelerını soler..
sıkma canını en buyuk sorunun bu olsun keske...

teşekkür ederim ilgine... uzun zamandır giremiyordum siteye. gözümü kararttım, bütün sülalemi karşıma aldım onu ne kadar sevdiğimi anlattım.anlamadılar bağırdım çağırdım. sonuç olarak ailemi ikna ettim. önümüzdeki süreçlerde ailesi tanışmaya gelicek... hayat ne kadar garip ya.. bir sorun bitiyor diğeri başlıyor. ne giyeceğim, ne takacağım, saçımı nasıl yapacağım,nasıl davranacağım falan filan uzayıp giden, küçük ama sinir bozucu sorunlar aklıma takılıp duruyor. dediğin gibiymiş hakikaten, keşke en büyük sorunlar bunlar olsa di mi? ama şu an benim en büyük sorunum bu...

bana yardımcı olan herkese teşekkürlerimi iletiyorum. akıl verecek olan olursa makbule geçer.

sevgiler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…