lütfen bana yardım edin

şöyle fark eder bizden tavsiye isteyen kimse ona göre yorum yaparız, fake konu da olabilir yani boşu boşuna neden insanlar kendilerini yorsunlar bu savunmayı anlayamadım
Ya da şöyle olabilir; ben anlattığımda hep kayınvalideme hak verdiniz şimdi onun ağzından anlatıyorum bakın bana hak verdiniz diyebilmek için.
Zira kurduğu bazı cümleler kesinlikle o davranışı sergileyen insanın kuracağı cümleler değil.
‘ gelin yukarda oturun ben öderim faturanızı beni oğlumla baş başa bırakın dedi, ama ben yine onun kesesini düşündüm çıkmadım yukarı ‘ Yani ne bileyim şu cümleyi benim 90 yaşındaki yarı bunamış babannem kurmaz, o kadarına aklı yeter . Bu kayınvalide (!) 50 yaşında böyle yapabiliyorsa 70 yaşına gelince gelin yüzüne tükürse yarabbi şükür deyip oturur herhalde.

birkaç tane keyword ver de bulalım şu konuyu be çatliycam ahajahjaha

Korkulur senden :)

Hatırladım konuyu, kamera koymuştu değil mi kaynının yatakta yattığını görmüştü falan... ama ismini hatırlamama imkan yok:)

aa evet! aynen demi!!! hatta kv yatak odasını mı karıştırıyordu çamaşırlarını falan öyle bişeyler vardı.

hatta çocuk o sıralarda üniversite okuyordu sanırım daha mezun değildi.

ahahha düşündükçe geliyor aklıma

sanki kayınbiraderim yatağımda uyuyor falan gibi bişeydi konu adı ben kurcalayamıyorum siz bulun artık

demi ya çok fenayım
Peki göçmen gelin konusunda ne dusunuyorsun? O da olabilir.

Gelin dugunu kendi yapmisti nerdeyse
Ev vermisti kvsi
Cocuga bakiyordu
Harclik aliyordu gelinden
Ama orda kayinbirader yoktu... iste bu bozuyor denklemi.

Ayy onun da k validesi ona ev verdi onlar icini kendileri yaptırdı oturdu.

K validesi cocuga bakiyor cocuk simdilerde 2 yasinda olmalı konu sahibininki de oyle sanırım

Gocmen gelin olmasin bu
Ben de onu düşündüm bi de o çok hırs yaptı haklı görünmek için

Aynen yani di mi? Rahat rahat otursun. Halk eğitimde hevesi yeteneği olan bütün kurslara yazılsın. Gezsin. Tam rahatlamisken niye gelinin evini temizliyorsun, bütün yemeğini yapıyorsun ki? Toruna bakacaksan madem bak hiçbir şeyi ellemeden cik. Yemek, temizlik derdini de gelin düşünsün. Tabi konu gercekse.

Ssoyle düşün isten geliyorsun yorgun arginsin. Ayaklarini uzatmak yatmak belki kocanla ozel bisiler yasamak istiyorsun ama kaynanan ve kayınbiraderin siz uyuyana kadar sizde kaliyolar. E bu kadin calisiyor,evinde rahatca oturmak istemesi normal. Kaynanasi cocuga kendi evinde bakip yemeyi kendi evinde yapsa,ogul ve gelin yemeklerini yedikten sonra uygun gördükleri saatde evlerine inseler boyle sorunlar yasamazlar.

Ablacigim öyle bir yazmissin ki insanin sana aciyasi geliyor
ama yaptiklarin yanlis yani. yazik olmus gelin hic evlendigini anlamamistir.
sen evlat edinmedin oglun evlendi sadece.
o evin hanimi da gelin sen degil.
bak mesela yeni gelinler canla basla evini temizler yemegini hazirlar... ona birakmaliydin. cicim aylarini yasamaliydi. kayinvalidenin evi temizlemesi yemegi hazirlamasi vs ancak yillar yili evli olan gelinlerin hosuna gider en fazla.
birakacaktiniz biraz kendileri aile olduklarini idrak etsinler..kendi sorumluluklarini yüklensinler.
en azindan bundan sonra yemeginizi ayri pisirin evinizde oturun. gelinin evine karismayin. kizim bilemedim ilk gelinimizsin benim niyetim kotu degildi ama kendimi senin yerine koyamadin vs diyebilirsiniz..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…