- 3 Ekim 2007
- 14.418
- 35.475
- 1.123
- 39
- Konu Sahibi meleginmutfagi
-
Ya da şöyle olabilir; ben anlattığımda hep kayınvalideme hak verdiniz şimdi onun ağzından anlatıyorum bakın bana hak verdiniz diyebilmek için.şöyle fark eder bizden tavsiye isteyen kimse ona göre yorum yaparız, fake konu da olabilir yani boşu boşuna neden insanlar kendilerini yorsunlar bu savunmayı anlayamadım
bişey diyeceğim bence sizin gelininiz de burda konu açtı çünkü ben birebir bu mevzuları okudum ama gelinin ağzından tabi nickini hatırlamıyorum.
hatta oğlu bile gelip bizim evde oturuyor, kv yatak odamı karıştırıyor, oğlu yatağımda yatıyor uyuyor bizim evden çıkmıyor diye dert yanıyordu.
nası bi fil hafızam varsa artık. belki farklı biridir ama birebir aynı. hatırlayan çıkar mı acaba o üyeyi
hatta bebeğe bakıyor diye para veriyoruz ama ısınmak için bütün kış bizde diye yazmıştı. şok oldum şu an kendi adıma.
Korkulur senden :)bişey diyeceğim bence sizin gelininiz de burda konu açtı çünkü ben birebir bu mevzuları okudum ama gelinin ağzından tabi nickini hatırlamıyorum.
hatta oğlu bile gelip bizim evde oturuyor, kv yatak odamı karıştırıyor, oğlu yatağımda yatıyor uyuyor bizim evden çıkmıyor diye dert yanıyordu.
nası bi fil hafızam varsa artık. belki farklı biridir ama birebir aynı. hatırlayan çıkar mı acaba o üyeyi
hatta bebeğe bakıyor diye para veriyoruz ama ısınmak için bütün kış bizde diye yazmıştı. şok oldum şu an kendi adıma.
Ayy onun da k validesi ona ev verdi onlar icini kendileri yaptırdı oturdu.Göçmen gelin vardı ya herkese cevap diye konu açmıştı geçen günlerde
birkaç tane keyword ver de bulalım şu konuyu be çatliycam ahajahjaha
Korkulur senden :)
Hatırladım konuyu, kamera koymuştu değil mi kaynının yatakta yattığını görmüştü falan... ama ismini hatırlamama imkan yok:)
Peki göçmen gelin konusunda ne dusunuyorsun? O da olabilir.ahahha düşündükçe geliyor aklıma
sanki kayınbiraderim yatağımda uyuyor falan gibi bişeydi konu adı ben kurcalayamıyorum siz bulun artık
demi ya çok fenayım
Hmm o zaman gocmen gelin degil bu kisiaa evet! aynen demi!!! hatta kv yatak odasını mı karıştırıyordu çamaşırlarını falan öyle bişeyler vardı.
hatta çocuk o sıralarda üniversite okuyordu sanırım daha mezun değildi.
Peki göçmen gelin konusunda ne dusunuyorsun? O da olabilir.
Gelin dugunu kendi yapmisti nerdeyse
Ev vermisti kvsi
Cocuga bakiyordu
Harclik aliyordu gelinden
Ama orda kayinbirader yoktu... iste bu bozuyor denklemi.
Ben de onu düşündüm bi de o çok hırs yaptı haklı görünmek içinAyy onun da k validesi ona ev verdi onlar icini kendileri yaptırdı oturdu.
K validesi cocuga bakiyor cocuk simdilerde 2 yasinda olmalı konu sahibininki de oyle sanırım
Gocmen gelin olmasin bu
Evetorası sadece gelinimin evi değil ama oğlumunda evi. oğlumun evinde birşey yerken bunu yiyebilirir miyim mi demem lazım
Aynen yani di mi? Rahat rahat otursun. Halk eğitimde hevesi yeteneği olan bütün kurslara yazılsın. Gezsin. Tam rahatlamisken niye gelinin evini temizliyorsun, bütün yemeğini yapıyorsun ki? Toruna bakacaksan madem bak hiçbir şeyi ellemeden cik. Yemek, temizlik derdini de gelin düşünsün. Tabi konu gercekse.Gelin hanımın sizinle işi bitmiş..Belli ki rahatlamış artık saracak yer arıyor. .Ayrıca psikolojisi de bozuk olabilir..Alelacele evlenmesi de tuhaf..
Siz torun bakmayı da bırakın bırakın çocuğuna kendi baksın hiç yüz vermeyin ,evine de inmeyin taa ki bu terbiyesizlikleri bırakana kadar.
Babada öyle geldi .Bence konu gerçek değil birileri eğleniyor ama
Ya bir de neden ABİ?
o konunun linki var mı ben bulamadım denk gelmemişim
Ama onda kayınbirader olayi yoktu. O bozuyor isi.Ben de onu düşündüm bi de o çok hırs yaptı haklı görünmek için
Ssoyle düşün isten geliyorsun yorgun arginsin. Ayaklarini uzatmak yatmak belki kocanla ozel bisiler yasamak istiyorsun ama kaynanan ve kayınbiraderin siz uyuyana kadar sizde kaliyolar. E bu kadin calisiyor,evinde rahatca oturmak istemesi normal. Kaynanasi cocuga kendi evinde bakip yemeyi kendi evinde yapsa,ogul ve gelin yemeklerini yedikten sonra uygun gördükleri saatde evlerine inseler boyle sorunlar yasamazlar.evi onların üzerine yaptınız mı?
Ben olsam yollar onları hadi ben kiraya vereceğim , rahat yaşayacağım derim.
Gelininiz çok sinsice davranmış ya. Ne olursa olsun benim kocama ,aileme hükmediyorsun ne demek?
Gitmeyin yanlarına şunların. Sinir oldum!
Yok bu olamaz bence. Haftasonu da bebeğe arada baksın diyor bu konu sahibi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?