lütfen bana yardım edin

Keşke hiç girip okumasaydım öyle sinir oldum abla hala kendini aklamaya çalışıyor yav aklanacak ne kalmış önce düşüncelerinin değişmesi lazım yoksa elle tutulur bir yanı yok ve bu kız bana göre gerçekten cennetlik herkes dayanamaz bu eziyete

Kardeşim rahat bıraksanıza şu evli çiftleri yahu. Bir rahat bırakın. Bu ne sürekli gelinin tepesindesiniz. Kendinize iş bulun. Yukarıda canım sıkılıyor ne demek ya. Gidin klüplere üye olun, halk eğitime gidin kendinize oralardan arkadaşlar edinin, onlarla takılın. Onlarla sohbet edin muhabbet edin, stresinizi enerjinizi atın. Yardımcı oluyorum aldı altında milletin evliliğini ipmeyin ya.

Yok artık
Konunun gerçekliğini varsayarak

Konunuzu okudum diğer sayfaları da bazı yerlerde haklısınız ama anneliği fazla abartmışsınız hele alıntıladığım mesaj bu kadar da olmaz dedirtti
Gelin artık sizden oğlunuzdan bıkmış rahat bırakın insanları daha ne diye kapısına gidip rahatsız ediyorsunuz

Ayy şunu da deyim içimde kalmasın. Keşke senin oğulcukların da kayınvalidene anne deselermiş hıh

İyi yapıyor aferin geline,rahat bırakın artık ..

bişey diyeceğim bence sizin gelininiz de burda konu açtı çünkü ben birebir bu mevzuları okudum ama gelinin ağzından tabi nickini hatırlamıyorum.

hatta oğlu bile gelip bizim evde oturuyor, kv yatak odamı karıştırıyor, oğlu yatağımda yatıyor uyuyor bizim evden çıkmıyor diye dert yanıyordu.

nası bi fil hafızam varsa artık. belki farklı biridir ama birebir aynı. hatırlayan çıkar mı acaba o üyeyi

hatta bebeğe bakıyor diye para veriyoruz ama ısınmak için bütün kış bizde diye yazmıştı. şok oldum şu an kendi adıma.

siz iyi niyetli olabilirsiniz ama gelininiz de üslubu hariç haklı. bu kadar dipdibe olmayı kimse istemez. hiç mahremiyetleri kalmamış. evimi dağınık bırakıp gidebilmek isterim ben mesela.

Sen Valide değil gelinsin :)
Hatta birazdan aynılarını gelin olarak anlattım yerden yere vurdunuz, şimdi geline hak veriyorsunuz falan diyeceksin.
Kim olduğun hakkında bile bir fikrim var.
Oluyordu ama çok ele verdin...

ben de hatırlıyorum bunu!!! aynı konuyu! kimdi ki? nickini hatırlayamadım.

Aynen çok haklısınız, ben bırakın kv yi kendi annemden anlamdan düşünüyorum, evimin anahtarı kendisinde var bir kere bile girmemistir ben yokken.
Ben evdeyken de kesinlikle dolabi açmaz. Öz annem yani bu.
Ama işte oğlumun evi egosu başka birşey sanırım.
Oğlan annesiyim, Allah yaşatmasin ne diyim.

bence bu söylediklerinin hepsinde haklı. neden faturalarınızı kendiniz ödemiyorsunuz? kayınvalidem asla kabul etmez. hediye alınca bile mahcup olur. torununuza parayla bakmışsınız resmen

Gelin hanımın sizinle işi bitmiş..Belli ki rahatlamış artık saracak yer arıyor. .Ayrıca psikolojisi de bozuk olabilir..Alelacele evlenmesi de tuhaf..
Siz torun bakmayı da bırakın bırakın çocuğuna kendi baksın hiç yüz vermeyin ,evine de inmeyin taa ki bu terbiyesizlikleri bırakana kadar.

Ben annemin evinde bir sey yerken bile sorarim. Siz cok mudahil olmussunuz. Yatana kadar evlerinde kalmaniz cok rahatsizlik verici. Gelininiz hakli. Kendinizi geri cekmelisiniz. O ev sizin eviniz degil. Tapusu sizin bile olsa oglunuz ve gelininizin yasadigi ozel alan. Oglunuzun evi olsa bile dedigim gibi sahsen ben anneme bile sorarim bi sey alip yiyeceksem. Sizinkisi fazla rahatlik. Ben olsam ben de sizin davranislarinizdan cok rahatsiz olurdum.

Başlangıçta iki taraf da ne kadar iyi niyetli başlamışsınız.
Aslında gelin hanımın iyi biri olduğunu buradan anlayabiliriz.

Bakın siz tamamen iyi niyetle her gün o eve gidip temizlik, yemek diye yatana kadar durmuşsunuz.
İnanın biz çalışan kadınlar öyle bir düzen istesek direk kv ile birlikte otururuz çünkü çok fark yok.
Eve geldiğinde temiz bir evden evvel rahatça eşi ile takılacağı ortam ister çoğu gelin.

Gördüğünüz gibi rahatsız olmuş ve inanın haklı..
Sadece orada yediğiniz vs rahatsız etmemeli.
O konuda asla kalp kırmazdım.
Elbette oğlunuzun evinde keyifli zaman geçirebilmelisiniz.
Geldiğinizde rahat etmelisiniz.
Ama bu misafir çizgisinde de olmalı.
Gelin hanımın kontrolünden çıkmamalı.

Yazık olmuş, ilişkiniz yara almış yok yere.
Yerinizde olsam bu düzeni değiştiriririm tamamen.

Toruna bile bakmam gerekirse.

Yazan gelin ya da kayonvalide ne fark eder. Ortada sorun var ve paylaşmak istemiş. Başkalarının gözü ile olaylara bakmak tarafsızca yazan insanlardan dinlemek istemiş. Sevgili anne ben şu tavsiyede bulunmak istiyorum. Geline yardım etmek istediğin çok belli bunu şu şekilde de yapabilirsin. Kızım ben yukardayım işin olur yemek yapacak olursun yada kocanla başbaşa kalmak istersiniz getir torunumu hiç sorun değil. De. Bak göreceksin bunu zamanla hem yapacak hem de daha sonra sizle de vakit geçirmek isteyecek... Sevgi ile kalın

şöyle fark eder bizden tavsiye isteyen kimse ona göre yorum yaparız, fake konu da olabilir yani boşu boşuna neden insanlar kendilerini yorsunlar bu savunmayı anlayamadım

Eşinizden size 3 ev kaldı birini de onlara mı verdiniz. İyi de eşiniz oglunuzun babası değil mi vefat edince ona da kalmıs olmuyor mu. Siz lütfetmiş gibi yazmıssınız da? Onun dısında gelin hanım iyi niyetli olmaya calısmıs baslangıcta ama sanki siz biraz suyunu cıkarmıssınız.İyi bir ilişki kurmak için evini kendi eviniz gibi kullanmanıza gerek yoktu.Her zaman orasının onun evi oldugunu bilmeli ve kendinize de hatırlatmalıydınız.Oglunuz eşinin çalışmasını istiyor olabilir. Ama bu size geline çalış deme hakkını vermez.Oglunuz anne sen soyle dese bile ben karısamam kendi aranızda demelıydınız konusu acıldıkca.Zaten oglunuz size actıkca eşimi rahat bırak bile demişken. Çocuk size anne dıyormus bravo ne kadar da iyisin demesini beklediniz.İtiraf edin hosunuza gitti. Koltuklarınız kabartmıstır eminim.Torununuz diyorsa siz de pekala duzeltmeye çalısabılırsınız. Sonucta sız bakıyormussunuz gün içinde.Öteki oglunuz niye surekli gelinin evinde yemek yiyor. Bir olur iki olur ama siz biraz daha gelin soylenmese kendi evinizi kapatıp ailece onlara tasınacakmıssınız neredeyse ki yatmadan yatmaya gıdıyorum demişsiniz demek ki tasınmıssınız bile fiilen. Bu kadar olan olayın ardından yuzunu bıle gormek istemediğiniz gelinin evine gidip yemek yiyip ustune bir de erzak dolabını acıp cıpsleri yemıssınız ana ogul inadına yapar gibi. Yahu insan yediği içtiğine laf etmiş insanın dolabını acıp cips gibi bir şeyi ne maksatla yer. Hani ekmek aldım yedim deseniz yazık kadın acıkmıs dicem de yok değil.Ayrıca gelin zaten cocuga bakma karsılıgında size maddi olarak da yardımcı oluyormus fatura vs. madem kızınız gibiydi almasaydınız kadının parasını.Hem kendi evinizde bakmıyorsunuz ki cocuga ne faturası ne parası. Siz fedakar babaanne her seyi dusunen ince insan bunu da dusunseydiniz keşke. Neyse bence artık gerektiği gibi mesafesini koyun. Gelin hanımın mesafe koymasına da yardımcı olun.Tabi oglunuza yıllarca sana emek verdim sizi evlendirdim( ki her seyi kendileri yapmıslar diyorsunuz hem de ben evlendırdım dıyorsunuz) bu kızın yaptıgına bak diyip aile içi kaosa da neden olabilirsiniz. Tercih sizin

Hatırladım konuyu, kamera koymuştu değil mi kaynının yatakta yattığını görmüştü falan... ama ismini hatırlamama imkan yok:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…