Lütfen bana yardım edin delirmek üzereyim.

Mümkünü yok bu şekilde hamile kalmanın. Ayrıca internette yazan herşeye inanmak tamamen saçmalık. O bunu dedi bu bunu dedi ile yaşanmaz hayat..
Hamile felan değilsin :)

Mümkünü yok bu şekilde hamile kalmanın. Ayrıca internette yazan herşeye inanmak tamamen saçmalık. O bunu dedi bu bunu dedi ile yaşanmaz hayat..
Hamile felan değilsin :)
Tövbe bir daha internetten bir şey araştırmam zaten . Resmen insanın kenfisini kötü hissetmesi için yaratılmış bir platform bu internet

Yani bizim de beynimiz yandı burda sürtünme yüzünden
Ne sürtünmeymiş arkadaş sürtünemeyenler utansın ahahah

Keşke yapmasaydım
Canım seni korkutmak istemem ama benim bir arkadaşım kürtaj olmak istiyordu yaşı ufakti. Doktor onu psikologa gönderdi. Burda psikologla görüşmeden kürtaj olunmuyor. Arkadaşım ağladı etti iste kadin teselli etti biraz. Sonra dedi türk bi kız gelmiş 16 yasinda. Ciplakken sırf sürtünme yoluyla hamile kalmis. Nasil sürtündülerse artik. Doktor rapor yazmis kızlık zari bozulmadı diye mahkeme kararıyla kürtaj olmuş

Çıkardı değil mi? Herkes adet gecikmesini bekle diyor. Biri diyor geç döllenme olur belli olmaz falan. 17 gün sonrada gec döllenme denilen şey olmaz herhalde değil mi?
Yok cnm nerde keşke eskisi gibi hamile kalmak kolay olsa. He eskiden evet sürtünme ilede hamile rahatlıkla kalınırdı da, simdi yenilen içilen herşey çok kötü. Spermler kuvvetli değil, kadının yumurtası eskisi gibi sağlıklı değil.
Ben tüp bebek denedim tutmadı.
Birde ben doğal yolla hamile kaldım regliden önce de çıkardı eğer hamile olsaydın.
Takma kafana millet hamile kalıyor bir iğne var vuruluyorsun düşüyor cenin.
Çok stres yapmışsın, regl olmanı etkiler geç olursun regl.
Bak ben çocuk için uğraşıyorum olsun istiyoruz, tüp denedik negatif sonuc kafama takmadim bile, ki cok istiyoruz bi evlat.
Biraz rahat ol sırf bu konu için değil, yoksa sen 40 ı görmeden dert sahibi olursun iki günlük dünya keyfine bak.

Haklısınız aslında ama ne bileyim. Sinirden stresten hasta oldum 3 gece acile gittim iğne yaptırdım sonra bunlar iyice geciktirir diye adet söktürücü aldım 3 gündür içiyorum umarım işe yarar.

Ayy deme yaa. Yüreğime inecek vallahi! Sperm bulaşı oldugunda hamilelik ihtimali yuksek onu biliyorum ama bizde boşalma da olmadı ki sadece o prostat sıvısı benim bu kadar delirmeme sebep oluyor. Aynı şey değildir herhalde ay umarim değildir..

Haklısınız aslında ama ne bileyim. Sinirden stresten hasta oldum 3 gece acile gittim iğne yaptırdım sonra bunlar iyice geciktirir diye adet söktürücü aldım 3 gündür içiyorum umarım işe yarar.
Yanlış anlamazsan, iyi bi psikiyatri doktoruna git cnm. Sen böyle yapmakla kendine zarar veriyorsun.
Hayatta herşey bizler için, zorluklarda olsa baş edeceksin.
İnsanların başlarına neler geliyor.
Bu senin ki sorun değil inan bana.

Biliyorum elbette neden bunu yanlış anlayayım. Kesinlikle bunun üstesinden biraz daha gelemezsem zaten gitmem gerekecek bu şekilde yaşanmaz bunu biliyorum. Bir şekilde atlatacağım

InshAllah canım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…