• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana yardım edin delirmek üzereyim.

Keşke artık hamile kalmak, sandığın kadar kolay olsa.
Hamile kalmak için 40 takla atıyoruz.
Merak etme hamile olsaydın çıkardı testte, rahat ol hayatına bak.

Çıkar artık değil mi ultrason ve kan testinde? Ayın 30unu bekleyeyim diyordum hem ilişkiden 26 gün geçmiş olacak hemde adetim 3 gün gecmis olacaktı. Şimdi gitsem de belli olur mu?
Tabiki çıkar.gidebilirsin.zaten ilişkin olduğu dönem yumurtlama bile olmamıştır.
Yani o kadar imkansız ki senin hamile olman.Bu işin ne kadar zor olduğunu bi bilsen. Asıl o zaman kafa nasıl yeniyor bilirdin :KK51:

Tabiki çıkar.gidebilirsin.zaten ilişkin olduğu dönem yumurtlama bile olmamıştır.
Yani o kadar imkansız ki senin hamile olman.Bu işin ne kadar zor olduğunu bi bilsen. Asıl o zaman kafa nasıl yeniyor bilirdin :KK51:
Kafanızı bunlarla şişirdiğim için uzgünum bununla ilgili buraya yüzlerce konu açılmış onları da okudum ama gerçekten bir sekilde rahatlamam gerekiyor. Yumurtlama zamanlarımı genelde anlarım aslinda hatta eskiden regl olacağım sanırdım. Bel ağrım ve aşırı akıntım olur o dönemlerde. Ama bu ay zaten adetim bittikten sonra sağ kasığımda bi ağrı ve belimde özellikle kımıldadıkça acıyordu üşütmüsümdür diye doktora gittim 7 gün sonra işte her seye idrar ultrason kan her şeye bakıldı bir şeyin yok diyip yolladı doktor. Ama bu ay yumurta akı gibi şeffaf uzun uzun akıntım oldu normalde olmazdı sonrasında da sarı kokusuz bi akıntı başladı. Genelde idrara çiktıktan sonra görüyorum ama bilmiyorum belki de çok kurduğum için bu kadar garip geliyor. Gercekten kendimi dinlemekten yoruldum

Keşke artık hamile kalmak, sandığın kadar kolay olsa.
Hamile kalmak için 40 takla atıyoruz.
Merak etme hamile olsaydın çıkardı testte, rahat ol hayatına bak.
Çıkardı değil mi? Herkes adet gecikmesini bekle diyor. Biri diyor geç döllenme olur belli olmaz falan. 17 gün sonrada gec döllenme denilen şey olmaz herhalde değil mi?

Sürtünme yoluyla hamile kalınmaz rahat ol. Hiçbir şekilde birleşme olmadı değil mi?

Kafanızı bunlarla şişirdiğim için uzgünum bununla ilgili buraya yüzlerce konu açılmış onları da okudum ama gerçekten bir sekilde rahatlamam gerekiyor. Yumurtlama zamanlarımı genelde anlarım aslinda hatta eskiden regl olacağım sanırdım. Bel ağrım ve aşırı akıntım olur o dönemlerde. Ama bu ay zaten adetim bittikten sonra sağ kasığımda bi ağrı ve belimde özellikle kımıldadıkça acıyordu üşütmüsümdür diye doktora gittim 7 gün sonra işte her seye idrar ultrason kan her şeye bakıldı bir şeyin yok diyip yolladı doktor. Ama bu ay yumurta akı gibi şeffaf uzun uzun akıntım oldu normalde olmazdı sonrasında da sarı kokusuz bi akıntı başladı. Genelde idrara çiktıktan sonra görüyorum ama bilmiyorum belki de çok kurduğum için bu kadar garip geliyor. Gercekten kendimi dinlemekten yoruldum
kafam şişmedi kendini daha fazla üzme diye yazmaya çalışıyorum
Şeffaf akıntı yumurtlama akıntısı işte. Dediğin ağrılar üşütme veya ağır kaldırma ne bileyim ters hareket yapma sonrası da oluyor. Hemen bel ağrımaz zaten öyle.

kafam şişmedi kendini daha fazla üzme diye yazmaya çalışıyorum
Şeffaf akıntı yumurtlama akıntısı işte. Dediğin ağrılar üşütme veya ağır kaldırma ne bileyim ters hareket yapma sonrası da oluyor. Hemen bel ağrımaz zaten öyle.
Teşekkür ederim destegin için :) O kadar erken belirti olmaz onu biliyorum sadece ben sadece sonrasında bir şey olursa diye kendkmi yiyorum. İnternete de ne yazsam hamilelik çıkıyor sağolsun. Bunu atlattıktan sonra asla internetten hiç bir şey araştırmayacağım ve aynı hataya düşmeyeceğim o kesin

Canım birlişme olmadıysa sıvıyla derdin ne? Yook bir şey rahat ol.
Ne bileyim doktorun biri anladıgım kadarıyla sadece kürtajla ilgilenen bir adam. Tam birlesme ve boşalma olmadan hamile kalan çok fazla kadın var falan yazmış içim içimi yiyor onu gördüğümden beri

Teşekkür ederim destegin için :) O kadar erken belirti olmaz onu biliyorum sadece ben sadece sonrasında bir şey olursa diye kendkmi yiyorum. İnternete de ne yazsam hamilelik çıkıyor sağolsun. Bunu atlattıktan sonra asla internetten hiç bir şey araştırmayacağım ve aynı hataya düşmeyeceğim o kesin
Düşme asla düşme. Hiç iyi bir şey değil. Hastalık gibi. bağımlı yapıyor resmen.
Kendini yemeyi bırak. Sağlığımız yerindeyken hayatımızı güzel yaşayalım boşver.mutlu olmak çok güzel

Düşme asla düşme. Hiç iyi bir şey değil. Hastalık gibi. bağımlı yapıyor resmen.
Kendini yemeyi bırak. Sağlığımız yerindeyken hayatımızı güzel yaşayalım boşver.mutlu olmak çok güzel
Kesinlikle çok haklısın mutlu olmak çok güzel bir şey ve 20 gün önceki mutlu halime dönmeyi o kadar çok istiyorum ki. Regl olsam ve bitse bu çile başka bir derdim yok

Yemin ederim ağlamaktan kahroldum. Biri diyor testler icin çok erken diğeri diyor iliskiden 15 gün sonra yapılsa sorun yok. İnternette zaten cidden ceket atsa hamile kalınır tarzında yazılar. İyice paranoyak oldum. Ne yapacağımı şaşırdım. Doktora gitsem yine diyorum ama geçen ay 27sinde olmuştum yine gecikme yok belli olmaz derler diye korkuyorum. Daraldıım!

Ya saka misin cidden...daha adetin gecikmemis zaten kan testinde negatif yakinda cidden ceket atsa korkacan heralde

Vallahi korkacak hale geldim. Ne yapacağımı şaşırdım kan testi için illa adet gecikmesine gerek var mı gerçekten?

Bence senin icin su an hic biseye gerek yok sakin ol adetini bekle test mest yapma gebelik olsa iliskiden 15 gun sonra kanda cikardi daha da sorma bence yoksa hepimiz sana sinir olacaz :)

Back