ya bi kereya mahsus sakinleştirici almasında bi sakınca yok bence genel her gelin içer.böyle kafayı yemekten daha az zararlı en azından.en güzeli dr tabi inat ediyosan ilaç iççeksin mesele ilk seferi atlatmak değil mi
slm benimde bir arkadaşım uzun zamandır yapamamıştı doktora gitti doktor çok fazla kendini kastığını söylemiş rahat olması gerektiğini kendini kocasına bırakmasını hatta ilişkiyi onun istekleri üzerine yapmalarını önermişti bu şekilde korktuğunda acıdığında bırakabilirdi şimdi alıştı ve 1 tane çocuğu var gerçi ben 1 yılı aşkındır evliyim ama hala ilişkiye ilk başlarken acıyo olur böyle şeyler rahat ol bak eşinde anlayışlıymış ne güzel üstesinden gelemeyecek bişey yok kendine güven
bende 6 aylık evliyim.dr.a gititm.ama inan bana kadın doğum uzmanı ile asılacak bi durum değil bu.psikolaga gittim.suan seanslarım sürrüyo.ve ilerleme kaydettim.hele ki ben cok kötüydüm.yani orda bi duvar var ve ben bu duvarı asamayacagım sanıyodum.yapman gereken su.parmak egzersizleri..
dairesel olarak vajin etrafında yuvarlaklar ciz parmagınla.sonra eline bi ayna al ve cinsel organını tanı.içinden bi cocuk kafasının cıkacagı fikrine alıstır kendini.günde yarım saat calıs.ama krem yardımı al.amaç ilk basta vajen girişine dokunabilmek.eger parmagınla oraya dokunbilmeyi basarıyosan bu cok güzel.ben baslarda oraya dokunmak değil bakamıyodum.sende varmı bole bi durum.?
vaginusmus bu. genelde cinselligin yasak,tabu, gunah seklinde onyargilarin bulundugu yerlerde cogu kadinda bulunuyor. bir de cinselligi evlenene kadar yasamamak saglikli degil.. belki de en guzel ,cinsellikten en doyum alacagi, kendini taniyacagi seneler heba ediliyor
selam canım.sana yazmıstım ki su iletiyi göndermiştim (bende 6 aylık evliyim.dr.a gititm.ama inan bana kadın doğum uzmanı ile asılacak bi durum değil bu.psikolaga gittim.suan seanslarım sürrüyo.ve ilerleme kaydettim.hele ki ben cok kötüydüm.yani orda bi duvar var ve ben bu duvarı asamayacagım sanıyodum.yapman gereken su.parmak egzersizleri..
dairesel olarak vajin etrafında yuvarlaklar ciz parmagınlonra eline bi ayna al ve cinsel organını tanı.içinden bi cocuk kafasının cıkacagı fikrine alıstır kendini.günde yarım saat calıs.ama krem yardımı al.amaç ilk basta vajen girişine dokunabilmek.eger parmagınla oraya dokunbilmeyi basarıyosan bu cok güzel.ben baslarda oraya dokunmak değil bakamıyodum.sende varmı bole bi durum.? )
cevap yazmadın.canım problemin ne asamada su anda.beni bilgilendirebilir misin.ve özelden yazabilir misin.:ecrin_bebek:
uzu süredir yazmamışsın,iyi misin ?????????çok yakın arkadaşım bu yaz evlendi ve bir süre bu problemi yaşadı
sonra emla isimli kremle bu sorunu aştı ama tam olarak nasıl kullandı bilmiyorum
ayrıca anestol isimli kremi de çok duydum,anestolla da bu problemi aşan kişiler duydum arkadaş çevremde
bu kremleri denedin mi canım ?
haydar dümenin bile tedavisinin içinde emla varmış
Arkadaslar bende vaginusmusumm sanirimm 23 yasindayim 10 aylik evliyim ve halaa iliskiye giremedimm cook rahatim ama o ann hazirmisin dedinde esim kasilmalar sinir bozuklu hepsi bacaklarim titriyor anlatamam yasanir be yapmam lazimm kizlar bana yardim edicek biri varmi 😞😞