Selam canım, bende ilk onbeşgün yaşadım aynı olayı daha dokunduğu anda canım öyle acıyoduki onbeşgün çektiğimi ben bilirim, baygınlık bile geçirdim, ağlamaktan harap oldum bide insan kendini suçlu gibi hissediyo eşine karşı, sanki bi kusurun varmışta özellikle yapıyomuşsun gibi bi duyguya kapılıyosun, biz balayına gittik ordada tık yok, ben artık oranın kesinlikle kapalı olduğunu, orayı kapatan bişey olduğunu düşünmeye başladım, gelince direk doktora gittim, doktor alttan zar zor muayene etti çünkü kendimi kasmaktan ona bile izin vermiyomuşum, bi sorun olmadığını, psikolojik olduğunu, kızlık zarınında bozulmadığını söyledi, kayganlaştırıcı jel verdi, iki üç tüp jeli ziyan ettikten sonra artık ne olursa olsun diyerek bütün cesaretimi topladım, acımı hissetmemeye çalıştım ve geri çekmemeye zorladım kendimi, biraz bağıra çağıra, yarı başdönmesi ve bol ağlamayla sonuçta o gece oldu ama, kan falanda gelmedi, ikinci yada üçüncü defada ilişki sırasında birden adet kanamam başladı boşalırcasına ki normalde ilk gün adetim hiç okadar kanamalı olmaz herhalde o kanda ona karıştı diye düşünüyorum, ama sana şunu söyliyim şuanki aklım olsa hayatımda bir defa yaşayacağım ve bir daha asla başıma gelmeyecek olan o duyguyu en güzel şekilde yaşamak ve güzel bi anı olarak hatırlamak isterdim ama ben ne olduğunu bile anlayamadım ve çok pişmanım, tabiki o korkuyu yenmek çok zor ama, meğer hiçte zor, acı ve kötü değilmiş, insanın hayatında birçok şey tekrar tekrar yaşanır ama kızlık zarı bir bozuldumu birdaha yerine gelmiyo o bir kereye mahsus olan birşey, o yüzden sana tavsiyem insan hayatında başa gelebilecek yegane şeyin tadını çıkar, rahat ol ve mutlulukla hatırla, bunun içinde eczaneye git, kayganlaştırıcı jel istediğini söyle (bir tüp jelin tamamını vajinanın iç kısmına doğru sıkıyosun zaten göz damlası kadar bişey), ışıkları kapat, karanlık kendini daha rahat hissetmeni sağlayacaktır, romantik bi müzik aç, içine eşinin kendi girmesine izin verme, sen elinle tutarak kendin içeriye doğru hafif hafif itmeye çalış, zaten birazı girince gerisi gelir, sakin davranmaya çalış, inan orda hiç bir engel yok ve içerisi oldukça derin ve geniş, düşünsene öyle olmasa kocaman bebek ordan nasıl çıkacaktı. Bu güzelliği doyasıya yaşamanı ve güzel hatırlamanı dilerim.