goruorummkı herkes elınden geldığı kadar yardım etmeye çalışmış bu sorunu yaşayan bırı olarak bende sızlere tşk ederım arkadaşlar.ama şunuda sölemek ıstıorumkı sorun keısnlıkle psıkolojık.yanı öle tek seferlık kremler falan istisnai olarak bazı arkadaslarda işe yaramış olabılır ama genele baktığımızda bu gerçek bir çözüm deıl.herkesın bu sorunu yaşama derecesı farklı.herkesın korku boyutu ,acı eşiği,geçmişte yaşadığı kötü etkıleşımler farklı.o yuzden rıca edıorum burdan sıte adı vermek yasak olduğu için yazamıorum şuan ama başka arkadaslar yazmışlar zaten daha once.lütfen adı geçen sıteye gelın.orası sızler gıbı bu sorunu yaşayan tamamen karşılıksız bır şekılde sıze yardım etmek ısteyen arkadaslarla dolu olan bır paylaşım sıtesı.burdan daha once bazı arkadaslara söledık ama onyargılı oldukları için bahsedılen egzersizlerı asla yapamam dıye gelmedıler.ama başarmamak yada yapamamak mümkün deıl.gelın ordakı başarı hıkayelerını okuyun.bakın hıkayenın sonuna asla yapamam dıye düşünüodum gıbı cümlelerle başlayıp, sonunu hep ben yaptıysam muhakkak sızlerde yapabılırsınız dıye bıten cumlelerle getırmışler.gelın egzersiz yapmasanız bıle okuyun .ordakı yardımlaşmayı ve asla yapamam dıyen sızler gıbı ınsanların nasıl mutlu sona yaklaştıklarını gorun.beynınızde bıtırırsenız bu sorunu bır daha gerı gelme şansı asla yok.ama geçıcı çözümlerde ararsanız evlılığınızı kaybetmek korkusuyla ınanın durmadan başa dönersınız.kaybecedek bişe yok.allah yeryuzunde bu derdı yaşayan butun kadınlara yardım etsın.dua ve umutla dıorum arkadaslar ve beklıoruz.