lütfen bana yardım edin çıldırmak üzereyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
seninki psikologik
bence alkoool dene
sarhosken korkun filan olmaz:)

Bir eczacının bu şekilde bir tavsiye vermesi ne kadar üzücü..:1closedeyes:
Yanlış anlaşılmasın insanlar asla alkol kullanılmasın demiyorum. Ama arkadaşın bir sorunu var. Bunun için uzmana gitmeli,uzmanın verdiği yöntemler denenmeli.Bir çok teknik var bu konudasengözlerimebaksanab

bu bahsettiğin sanırım vajinusmus sendromu
bilinçsiz ilaçlar almak yerine doktora basvurmalısın canım.
geçmiş olsun...

Bende evlendikten 19 gün sonra beraber olabildim ve şuanda kendime gülüyorum emin ol 1 kere denedikten sonra sende gülüceksin.BEN EN SONUNDA DEDİM Kİ EĞER ÖLÜCEKSEM EŞİME GÖREVİMİ YERİNE GETİRMEK ÜZERE ÖLEYİM E BU KONUDANDA ÖLEN HİÇ DUYMADIM DA AYNI ZAMANDA BAK EŞİNDE ANLAYIŞLI BİRİSİYMİŞ ONA GÜVEN VE KENDİNİ ONA TESLİM ET BU ŞEKİLDE YAŞAMAK ÇOK ZOR GERÇEKTEN

aynı durum bende de var ben 10 aylık evliyim herkes benden bebek haberi bekliyor ben daha bakireliğimi kaybedemedim.lütfen benim topic için de bişeyler yazın..yardım edin.

bende yeni yeni eşimle birlikte olmaya başladım.bence bu gibi durumlarda kontrol kadında olmalı o zaman daha kolay oluyor.

Kimisi alkol al demiş diye niye kınıyorsunuzki tamam elbetteki en güzeli doktora gitmek ama kız gidemem yapamam intahar etcem diyo gitmiyo böyle bir durumda alkol dahamı zararlı böyle bir psikolojide.Bence bu sizi korkutuyorsa yatağa bu gece bunu deneyecem diye girmeyin sevişmeyede sadece sevişeceğim ilişkiye girmeyeceğiz diye başlayın zamana bırakın nasılsa sevişirken birgün farkında bile olmadan yaparsınız acele etmeyin.Ayrıcada emla diye lokal aneztesi yapan bir krem var epilasyonda kullanılıyor ama bir zararı varmıdır orası için bilmem yanlız bir arkadaş kullanmış okudum galiba eşinin peniside uyuşmuş krem yüzünden ama herhalde sürüp hemen denemişlerdirki bulaşmaş krem eşine yarım saat beklemek lazım sürdükden sonra.Yinede yanlış bir bilgi vermek istemem doktorlar var internette soru sorabiliyorsun kısa sürede cvp lıyorlar ordan bir kadın doğum uzmanın sor istersen.

goruorummkı herkes elınden geldığı kadar yardım etmeye çalışmış bu sorunu yaşayan bırı olarak bende sızlere tşk ederım arkadaşlar.ama şunuda sölemek ıstıorumkı sorun keısnlıkle psıkolojık.yanı öle tek seferlık kremler falan istisnai olarak bazı arkadaslarda işe yaramış olabılır ama genele baktığımızda bu gerçek bir çözüm deıl.herkesın bu sorunu yaşama derecesı farklı.herkesın korku boyutu ,acı eşiği,geçmişte yaşadığı kötü etkıleşımler farklı.o yuzden rıca edıorum burdan sıte adı vermek yasak olduğu için yazamıorum şuan ama başka arkadaslar yazmışlar zaten daha once.lütfen adı geçen sıteye gelın.orası sızler gıbı bu sorunu yaşayan tamamen karşılıksız bır şekılde sıze yardım etmek ısteyen arkadaslarla dolu olan bır paylaşım sıtesı.burdan daha once bazı arkadaslara söledık ama onyargılı oldukları için bahsedılen egzersizlerı asla yapamam dıye gelmedıler.ama başarmamak yada yapamamak mümkün deıl.gelın ordakı başarı hıkayelerını okuyun.bakın hıkayenın sonuna asla yapamam dıye düşünüodum gıbı cümlelerle başlayıp, sonunu hep ben yaptıysam muhakkak sızlerde yapabılırsınız dıye bıten cumlelerle getırmışler.gelın egzersiz yapmasanız bıle okuyun .ordakı yardımlaşmayı ve asla yapamam dıyen sızler gıbı ınsanların nasıl mutlu sona yaklaştıklarını gorun.beynınızde bıtırırsenız bu sorunu bır daha gerı gelme şansı asla yok.ama geçıcı çözümlerde ararsanız evlılığınızı kaybetmek korkusuyla ınanın durmadan başa dönersınız.kaybecedek bişe yok.allah yeryuzunde bu derdı yaşayan butun kadınlara yardım etsın.dua ve umutla dıorum arkadaslar ve beklıoruz.

http://www.kadinlarkulubu.com/hic-konustunuzmu-o-geceden-p1819218/index.html#post1819218 AL BAK OKU MİLLET NASIL RAHAT HAYATIM SENDE SADECE KULAKTAN DOLMA KORKULAR VAR NE ACISI YAA FARZ ETKİ ACIDI SEN HİÇ ACI ÇEKMEDİN Mİ HEMDE SONUCUNDA DÜNYANIN EN GÜZEL OLAYI OLAN BEBİŞ VAR ONDAN ÖNCE DE EŞİNLE YAŞAYACAĞIN YAŞATACAĞIN O GÜZEL DUYGULAR VAR BIRAK ACIYI FİLAN KOCANA DA ÇOK İŞ DÜŞÜYOR ASLINDA O SANA GÖRE HAREKET ETMESİ LAZIM SAKİN SABIRLI VE DAHA SEVECEN HEPSİ BU VALLA BU KONUDA KORKUYORUM DİYENLERE BİRAZ KIZIYORUM BİR SÜRE SONRADA BEBEK DİYE AĞLAYIP BURAYA MESAJ YAZACAN YANLIŞ CANIM ÇOK YANLIŞ SEV KOCANI ÇOK SEV DAHA AÇIK KONUŞURUM SANA AMA YANLIŞ OLUR BELKİ

iklim haklı
ve bahsettiği siteden de arkadaşım
ben de başaranlardanım bu site sayesinde
sizi de oraya bekiyoruz arkadaşlar:=)

ben daha önce bu topic e yazıp da arkadaşlara yardımcı olmaya çalışmıştım. yazılanları gördükçe tekrar yazayım dedim.
bu olayı 4 ay yaşayan ve atlatan birisi olarak şunu söyliyecem, arkadaşlar bir jinekolog ve ardından psikoloğa gidin. kafanızda ne varsa dökün. ben önce jinekoloğa gittim muayene sırasında bile gergin olduğumu gören dr. verdiği şurup ve anestolün işe yaramadığını görünce beni psikoloğa yönlendirdi...
eşimle el ele tutuşup konuyu anlattık .
arkadaşlar söylenen şey kafanız rahat olacak. o anda bir önceki denemenizde olmadığını şimdi olması gerektiğini felan düşünmeyin.
artık bu defa olsun diye eşinizle bir araya gelmeyin.
bu konu hakkında konuşup konuşup yatağa gitmeyin.

birde arkadaşlar ben faydasından çok zararını gördüm bu konu için internette her yazanı okumayın.
bu sorun üzerinden para kazanan dr.larımız var. ben onların internet sitelerini okudukça onlara gelen bu tip vakaların çözümünde yazılan teşekkür mektuplarını gördükçe içime fenalık gelirdi. 10 yıl bu işi yapamayan çiftler vardı ve ben de öyle olurmuyum diye ağlar dururdum. yani bana internetin bu konuda faydadan çok zararı oldu.

inşallah başardığınız haberlerini alırız.

ya arkadaşlar bu sorunu yaşayan ne çok kişi var ya:1shok: bende üç ay sonra evlencem ve çok korkuyorum şimdiden:1no2: madem bukadar kolay bişey niye bukadar insan aynı sorunu yaşıyo, ama insanın fıtrat olarakta onun için yaratılmış orası acısa acısa nekadar acırkibenneyaptımki

Sen onlara bakma canım herkesin aynı olmuyo.Ben evlenmeden önce kimseyi bu konuda dinlemedim çünkü herkes bir korkudur gidiyo sen evleniceğin kişiyi seviyosan korkmak aklına gelmiyojeyyar

Canım bence doktora gitmelisin sizin gibi bir çok çift doktora baş vuruyor.Bence senin durumun tedavi gerektiriyo.Hen neden kasıyosun ki kendini rahat olmazsan olmaz...

Arkadaslar isime cok yaradigini dusundugum bir seyi sizlerle paylasmak istiyorum. Evliligimizin ilk aylarinda bende iliskiye girmede problem yasadim, canim cok aciyordu. baktik olmuyor doktora gittik sonunda ve cok sukur sorunlarimiz bitti. Oncelikle bu problem tamamen psikolojik ve bilinc altimizdan kaynaklaniyor. ister istemez duyduklarimizi bilincaltimizda buyutuyoruz. Onun icin psikolojimizi duzeltmeliyiz, ama nasil? Soyleki; bu problemi yasayanlarin hepsi o delikten (biraz acik yazacagim) birseyin girebilecegine isteyerek ya da istemeden inanmiyor. bu yuzden oncelikle o delikten birseyin girebileegine kendimizi inandirmamiz lazim. Steril eldiven alin eczaneden ve once kendi kendinize isaret parmaginizi iceri sokmaya calisin. bir iki denemeden sonra bunu basaraaksiniz ve acimadigini goreceksiniz. sonra isaret ve orta parmaginizi birlestirip ikisini iceri sokun yavasca bir iki denemeden sonra bunuda basaracaksiniz. dahada sonra artik uc parmaginizi iceri sokun. bunu isterseniz esinizin yapmasini da isteyebilirsiniz. bir parmaktan baslayarak esiniz yapsin. boylelikle kendinize oradan birseylerin girebilecegini ispatlamis olacaksiniz. ve probleminiz cozulecek. ayrica ilk parmaginizla kizlik zariniz yavas yavas yirtilacagi icin acima gibi bir probleminiz de kalmayacak. Zaten oyle bir acida yok tamamen bilinc alti. umarim yararli olabilmisimdir. ben bu yontemle 2ay suren problemimi bir haftada cozdum.

Canim anestol yaralarin yaniklarin uzerine surulen bi krem.bence sen bosver bu kremleri hersey senin beyninde bitiyor.bir pskologtan yardim al canim.zor bi durum bi an once hallet gecmis olsun canim.......

sakinleştirici adı istemişsin.Atarax iç.ama ne kadar sürede fayda eder bilmiyorum. aşırı uykun gelince girersiniz ilişkiye.oraya uyşturucu krem bilmiyorum ama Emla krem sürüp lazer yaptıroyola ayrıca oğlumun dikişlerini de öyle aldılar acı hissetmedi.bu yazıyı okuyunca cvp yaz detaylı konuşalım cnm

seni anlıyorum zor bi durum bence hemen dr git o sana zaten ne yapman gerektiğini söyler hiç vakit kaybetme dr danışmadan da hiçbişi kullanma eminim bu duyguyu yeniceksin ve o harika duyguyu tadıcaksın geçmiş olsun canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…