lütfen bana yardım edin çıldırmak üzereyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım,öncelikle bir kadın doğum uzmanına git bence..
ama içki içebiliyorsan içki de faydalı olur...
bu denenmiş ciddi bir tavsiyedir...korkulacak bişey olmadığını zaten göreceksin...sevgiler

dagakiran sana özelden bı msj attım ama msjların kapalı galıba.bana muhakkak ulaşırmısın.sorunun çözümsüz deıl cnm

cnm aynı sorun bndede var önerinin ne olduğunu gercekten cokmerak ettm bnada yardmcı olurmusn bu sorun bndede 1.5 yıldr var lütfen bnada yardm et !

canım benim sorunum psikolojik ama parmak egzersizini asla yapamıyorum.

canım benim sorunum psikolojik ama parmak egzersizini asla yapamıyorum.

bendede evliliğimin 4 ayında aynı sorun vardı. parmak egzersizlerini bende okudum ama psikolojik olduğundan bende yapamamıştım.
yardımcı olmak istiyorum ama özel msj atılmıyor size. ben hem jinekoloğa hemde psikoloğa gitmiştim.sonunda başardım.

sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.

peki nasıl kurtuldun canım burda da yazabilirsin.nasıl olsa burda herşey konuşuluyor.lütfen çekinme.belkide bize sen bi umut ışığı tutacaksın.lütfen......

peki nasıl kurtuldun canım burda da yazabilirsin.nasıl olsa burda herşey konuşuluyor.lütfen çekinme.belkide bize sen bi umut ışığı tutacaksın.lütfen......

selam maviş
öncelikle konuşmaktan çekinmedim belki özel birşey sorarsın diye yazmıştım.
ben 4 ay boğunca kendi kendimi yedim. jinekoloğa gittim ve beni alttan muayene etti. balayında iken sakinleştirici iğne ile ne olduğunu anlamadan kan gelmişti. dr. da zaten zar yırtılmış dedi. ama hala gerçek bir ilişki yaşayamamıştık. vajinama anestejik çubuk sokmaya çalıştı. çubuk rahatça girdi ve dr. fiziksel engelin yok seni sakinleştirelim dedi. anestol krem ve şurup verdi ama kafamdaki acı duyacam düşüncesiyle o ilaçlar ters tepki yaptı ve değil sakin olmak dahada gergindim. zaten sadece bir gün kullandım.
sonra psikoloğa gittim. uzun uzun konuştu. özellikle acı duymaya değil zevk almaya odaklanmamı söyledi. ve hiçbir zaman bu iş bugün veya bu defa olsun diye başlamayın ilişkiye dedi. oda olmadı, çünkü ben tam o ana gelince kendimi çekiyordum. artık bir vajinismus uzmanına gidecektik , konuştuk ve bizden 2500 dolar talep edildi. verecektik ve gün ayarlamaya çalışıyorduk eşimle. (ikimizde çalıştığımız için)
ve birgün öylesine eşimle birlikte olurken bir cesaretimi topladım ve baktımki oldu.
ve şunu söyleyim kontrol bendeydi. yani ben üstteydim. dr.un tavsiyeside buydu. kontrol bayanda olursa kendi kendine devam edebiliyorsun. eşimde hiç baskı yapmadı bana ve bu şekilde gerçekleşti.

sorun olursa buralardayım...

Selam canım, bende ilk onbeşgün yaşadım aynı olayı daha dokunduğu anda canım öyle acıyoduki onbeşgün çektiğimi ben bilirim, baygınlık bile geçirdim, ağlamaktan harap oldum bide insan kendini suçlu gibi hissediyo eşine karşı, sanki bi kusurun varmışta özellikle yapıyomuşsun gibi bi duyguya kapılıyosun, biz balayına gittik ordada tık yok, ben artık oranın kesinlikle kapalı olduğunu, orayı kapatan bişey olduğunu düşünmeye başladım, gelince direk doktora gittim, doktor alttan zar zor muayene etti çünkü kendimi kasmaktan ona bile izin vermiyomuşum, bi sorun olmadığını, psikolojik olduğunu, kızlık zarınında bozulmadığını söyledi, kayganlaştırıcı jel verdi, iki üç tüp jeli ziyan ettikten sonra artık ne olursa olsun diyerek bütün cesaretimi topladım, acımı hissetmemeye çalıştım ve geri çekmemeye zorladım kendimi, biraz bağıra çağıra, yarı başdönmesi ve bol ağlamayla sonuçta o gece oldu ama, kan falanda gelmedi, ikinci yada üçüncü defada ilişki sırasında birden adet kanamam başladı boşalırcasına ki normalde ilk gün adetim hiç okadar kanamalı olmaz herhalde o kanda ona karıştı diye düşünüyorum, ama sana şunu söyliyim şuanki aklım olsa hayatımda bir defa yaşayacağım ve bir daha asla başıma gelmeyecek olan o duyguyu en güzel şekilde yaşamak ve güzel bi anı olarak hatırlamak isterdim ama ben ne olduğunu bile anlayamadım ve çok pişmanım, tabiki o korkuyu yenmek çok zor ama, meğer hiçte zor, acı ve kötü değilmiş, insanın hayatında birçok şey tekrar tekrar yaşanır ama kızlık zarı bir bozuldumu birdaha yerine gelmiyo o bir kereye mahsus olan birşey, o yüzden sana tavsiyem insan hayatında başa gelebilecek yegane şeyin tadını çıkar, rahat ol ve mutlulukla hatırla, bunun içinde eczaneye git, kayganlaştırıcı jel istediğini söyle (bir tüp jelin tamamını vajinanın iç kısmına doğru sıkıyosun zaten göz damlası kadar bişey), ışıkları kapat, karanlık kendini daha rahat hissetmeni sağlayacaktır, romantik bi müzik aç, içine eşinin kendi girmesine izin verme, sen elinle tutarak kendin içeriye doğru hafif hafif itmeye çalış, zaten birazı girince gerisi gelir, sakin davranmaya çalış, inan orda hiç bir engel yok ve içerisi oldukça derin ve geniş, düşünsene öyle olmasa kocaman bebek ordan nasıl çıkacaktı. Bu güzelliği doyasıya yaşamanı ve güzel hatırlamanı dilerim.

merhaba arkadaşım, çok yakınımda bu sorun vardı. doktor yardımı olmadan halledilmiyor.bigin olsun istedim.

canım bende mıraya katılıyorum bencede kendını esıne bırak hersey cok kolay olucak ınankı korktugun gıbı bısı deıl sana ne desek bos sanırım yada en ıyısı dr gıt :teselli:

merhaba arkadaşım, çok yakınımda bu sorun vardı. doktor yardımı olmadan halledilmiyor.bigin olsun istedim.

ben kendi adıma şunu söyliyeceğim. dr karşıtı insan değilim ve bende bu süreci nasıl geçirdiğimi anlatırken jinekolog ve psikoloğa gittiğimi yazdım. ama bu durumu bilmeniz, anlıyabilmeniz için çok yakınınız, arkadaş, akraba vs. kişilerden duymanız değil yaşamanız gerekiyor. yaşamadan anlaşılmıyor.

maviş ben sana dr. a gitme demiyorum eğer rahat olacaksan yapacağına inanıyorsan hiç durma. ama ben vajinismus uzmanlarıyla görüştüm gel terapiye alalım dediler. nerdeyse 2 hafta izin alacaktım, başka bir şehire gidip otel arıyacaktım. gündüz 1 saat seans olacak sonra ben otelde tekrar edecektim. mesela parmak egzersizleri. üstelik bir dr. 2. günün sonunda gece birliktelik deniyeceksiniz ve ben tam o anda cepten sizinle konuşacağım dedi. bu benim mantığıma sığmadı kendimi bunu düşündükçe gerdim.
bak vajina kasları birbirine kenetlenmiştir, sen rahatladıkça o açılacaktır.
ben bu konuyu 4 ay araştırdım. sana söyleyeceğim eşinde değil kontrolün sende olacak şekilde denemeniz. eşin senin vajinana doğru hiç baskı yapmasın. böylece sen kendini rahat hissedeceksindir.
ve kesinlikle hadi deniyelim bakalım olacakmı diye başlamayın...
baktın olmuyor dr.larla konuş tedaviyi nasıl veriyorlar ve onu düşün o tedaviyi isteyip istemediğini...fisfisfis

nasıl başşardığını anlatırmısın ???????????lütfennnnnnnnnnnn

bistrogirl özür dilerim canım zaten anlatmışsın 4. sayfaya gelmeden yazdım kusura bakma teşekkürler

Maviş Umarim Sorununu Halledersin Benim Psikolojim Berbat Senide Anlayabiliyorum Senin Içinde çok Dua Edeceğim

ben evlı degılım ama saglık konusunda cok tecrubelıyım sıze tavsıyem sakın kı ole jel ılac vs.şeyler kullanmayın ılerde cok zararlarını gore bılırsınız..vede en kısa zamanda sekskolojı doktoruna veya ıyı bı pskolog yardımı alın...vede kendınızı sevgının hayat arkadasınız kollarına bırakın cunku sonucda o bı erkek ne kadar sabrede bılcekkı karısı var ve dokunamıyo ona...

bende 4 aylık evliyim fakat hala ilişkiye giremedik aynen diyorum sevdiğim insan kendini rahat bırak diye ama bir noktada olmuyor korkuyorum doktora gitmeden yenebilirmiyim sizceeee

cnm ablamında başına böle biş geldi 5 yıllık evli ama onun ki 4 ay sürmedi :S istersen doktordan yardım al. yada canının acımasını önlemek için yardımcı meteryaller alabilrsin krem vs...gibi. bende 6 aylık evliyim ama ben öyle bişi yaşamadım fakat çoğu insanın başına gelir bu. ok?a.s

bende 4 aylık evliyim fakat hala ilişkiye giremedik aynen diyorum sevdiğim insan kendini rahat bırak diye ama bir noktada olmuyor korkuyorum doktora gitmeden yenebilirmiyim sizceeee

yenebilirsin bence ama için rahat etsin istiyosan git bi kadın doğum doktoruna görün en azından orda bişey olmadığını duyunca için biraz rahat eder ve 4.sayfada benim yazdığımı bi oku belki işine yarar, valla sizi görünce gene hatırlıyorum o günleri kötü oluyorum ama benimki sizin kadar uzun sürmemişti Allahtan ya 4 ay diyosunuz yazık sizede kocanıza da hadi toplayın cesaretinizi artık evliliğinizin en güzel zamanlarını heba etmeyin yahu

canım ben de 4 aylık hamileyim ilk gece çok korktum ama başka yolu yok diyerek başardım.Ama senin durum farklı üzerinden 4 ay geçmiş hala olmuyorsa kesinlikle bir doktora git herhangi bir hastalık yoksa bu psikolojik bir durum bir psikyatrla da görüşebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…