- Konu Sahibi EU1
-
dagakiran sana özelden bı msj attım ama msjların kapalı galıba.bana muhakkak ulaşırmısın.sorunun çözümsüz deıl cnm
canım benim sorunum psikolojik ama parmak egzersizini asla yapamıyorum.
bendede evliliğimin 4 ayında aynı sorun vardı. parmak egzersizlerini bende okudum ama psikolojik olduğundan bende yapamamıştım.
yardımcı olmak istiyorum ama özel msj atılmıyor size. ben hem jinekoloğa hemde psikoloğa gitmiştim.sonunda başardım.
sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
peki nasıl kurtuldun canım burda da yazabilirsin.nasıl olsa burda herşey konuşuluyor.lütfen çekinme.belkide bize sen bi umut ışığı tutacaksın.lütfen......
merhaba arkadaşım, çok yakınımda bu sorun vardı. doktor yardımı olmadan halledilmiyor.bigin olsun istedim.
bendede evliliğimin 4 ayında aynı sorun vardı. parmak egzersizlerini bende okudum ama psikolojik olduğundan bende yapamamıştım.
yardımcı olmak istiyorum ama özel msj atılmıyor size. ben hem jinekoloğa hemde psikoloğa gitmiştim.sonunda başardım.
sormak istediğin bişey olursa yardımcı olmaya çalışırım.
dagakiran sana özelden bı msj attım ama msjların kapalı galıba.bana muhakkak ulaşırmısın.sorunun çözümsüz deıl cnm
bende 4 aylık evliyim fakat hala ilişkiye giremedik aynen diyorum sevdiğim insan kendini rahat bırak diye ama bir noktada olmuyor korkuyorum doktora gitmeden yenebilirmiyim sizceeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?