• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bana yardım edin çıldırmak üzereyim

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
fikirlerinize bilginize ve desteğinize ihtiyacım var
bu siteyi bana bir arkadaşım tavsiye eti ben 4 aylık evliyim ve halen ilişkiye giremedik çok korkuyorum kasıyorum kendimi ilk 3 ay çok denedik artık eşimde ben de yorulduk korkumu yenemiyorum ve eşim çok anlayışlı onun bu anlayışı altında eziliyorum..... bana rahat ol demeyin kendini telkin et demeyin nolur bunları denedim şimdi lütfen bir krem bir uyuşturucu yada bu tür tavsiyelerde bulunun lütfen "esra tekin" konulu bir yazıyı okudum anestol diye bir kremden bahsetmiş uyuşturuyormuş doğrumu yada bu tür bişey lütfen çok acil artık bittim psikolojim berbat

Mutlaka doktora görünün arkadaşım basit bir konu değil bu...Kulaktan duyma ilaçlarıda sakın kullanma helede öyle krem ve jel tarzı şeyleri...bilmeden kendine zarar verebilir vajinal enfeksiyon kapabilirsin..Doktora danış gerkirse doktor verir zaten...Gerçi bu durum biraz psikolojik o yüzden bi psikiyatra gitmen lazım ...Yani benim bi arkadaşım öyle olmuştu Haydar dümene gitti iki seyansta sorunu hallettiler ....Allah yardımcın olsun arkadaşım canını sıkma çözülmeyecek bi sorun değil...

güzelim anestol denen krem yanık falan olduğunda yada pişik acıyı yanmayı keser ben kızım için sürekli kullandım...sana ne yararı olabilirki anlayamadım...? bencede kulaktan duyma şeylerle kafanı doldurma ve bir uzman dr görün...ne diyeyim sabırlarr...:1shok:

herkese merhaba bencede doktorla görüs ama anestol pomadı bana kadın doğum doktoru önerdi yani doktorun tavsiyesiyle kullandım ben

canım sakın krem falan kullanma bu kremler zararlı olabliyor sen muhakkak bir psikoloğa görün artık bunun çaresi var çok kısa zamanda sorun çözülüyor sen boşver kulaktan dolma sözleri doktora git ve biran önce normal hayata dön hiç kafana takacak birşey yok doktor sorunlarını kısa zamanda çözecektir

canım bende yeni evliyim bizdede aynı sorun vardı.bende doktor tavsiyesiyle anestol kullandım.ilk denemede işe yaradı ama sonra yine olmadı.doktora gittiğimizde bende fizyolojik bir sorun olduğunu söyledi 2 hafta önce ameliyatımı oldum.yakında kontrole gidicez.bekliyorum herşey normale döner diye.

canım bi dr.a mutlaka görün.Sandığın gibi çok acı verici bi şey değil sadece kendini kasma rahat bırak.İstersen bi kas gevşetici al.Kesinlikle dr.a git.

hepinize Ilginiz Için Teşekkür Edrim Ama Artik Doktor Seanslarini Bekleyemem 4 Ay Oldu Ya Bana Lütfen Uyuşturucu Bişeyler Söyleyin Bikere Olsun Okorkuyu Yeneyim Baka Bişey Istemiyorum Gerisi Gelir Ama O Ilk Olacaği Korkusu Kabus Gibi Geliyor

o zaman içiceksin kas gevşeticiyi cnm ve eşine güveniceksin
diyiceksinki sevdiğim bir insan ,onu seviyorum ve bu ilişki bizi dahada bağlıycak
kas gevşetici ve vazelin kullandım ben

o zaman içiceksin kas gevşeticiyi cnm ve eşine güveniceksin
diyiceksinki sevdiğim bir insan ,onu seviyorum ve bu ilişki bizi dahada bağlıycak
kas gevşetici ve vazelin kullandım ben

Mira ya katılıyorum...Belki seninkide fizyolojik bir rahatsızlıktandır baktırdın mı arkadaşım?
hem korkulacak bişi olsa yüzyıllardır insanlar evlenmek için böyle istekli olurlar mıydı?:utangac::utangac::utangac:
Güzel şeyler var hayatta ;)

sakin olmaya çalış eşini çok sevdigini düşün kas gevşetici kullanabilirsin

canım anlıyorum seni benimde ilk evlendiğim zaman çok acımıştı ameliyat olmuş gibiydim birdaha yapmam diyodum ama geçti artık 8 aydır evliyim bi sorunumuz yok artık ama bence fazla vakit kaybetmeden doktora gitmelisin

canım benim en yakın arkadaşım 10 ay yaşadı bu sorunu.doktora gittik önce herhangi bir alet kullanmadan muayene yaptı ve sorun yok dedi bir jel verdi.bu arada gittiğimz doktor çok çok iyidir.jeli kullandı o gece ve olay tamamdır.sende bir dene istersen S'XTIVA jelin adı.hatta sonra benim kuzenimde 1 hafta yapamadı bu jelle oldu.inşallah olur kasma kendiniiii:)

tedavi seklı her kese gore deyişik. Bence sen doktora git hemen. Cunki bu senin , özellikle eşinin psıkolojısını deyiser. ilişkiden nefret eder duruma gelmeden doktora git lutfen.

canım herkesin dediği gibi önce bi dr a görünmelisin.... Ama kas gevşeticiler de belki işe yarar ya da alkol al rahatlatır belki :))
bi de ben ağdaya giderken Emla diye bi krem kullanıyorum hiç acı hissetmiyorum bimem ki sana faydalı olur mu

canım bak aynı sorun bendede var hemde öyle 1-2 ay filan deil.1,5 yıldır var bende bu sorun.bak jinekoloji bölümünde (VAJİNİSMUSTAN KURTULMA ZEVKİ)die bi başlık(konu)var ona gir orayı oku.ben onu uyguluycam dr.haydar dümen in tedavisiymiş.tamm tatlım korkma artık.onu uygula ve sonucu banada mutlaka bildir işe yarıyomu yani haberdar etmeni beklerim.bizde yencez bu hastalığı merak etme canım.....

pardon canım ya.bu konu için cinsellik+18 e bak.sorular+sorular!+18 e tıkla orayabak o sayfa orda.yanlışlıkla jinekoloji sayfasını yazmışım.pardon.

canım sana diyecegim tek sey bir kereligine alkol kullan esinle.alkolluyken hiç farkına varmazsın.korkunun k si bile aklına gelmez.denemekle ne kaybedersin.gecmiş olsun

seni çok iyi anlıyorum ben ilk gece ölürüm zannediyordum fakat hiçte düşündüğüm gibi olmadı.eşine güven ve kendini rahat bırak yani kendini motive et ve o anda başka şeyler düşün.kendini ne kadar rahat bırakırsan o kadar kolay olur canım.Şeniz

anestol sürersen eşin ereksiyonunu kaybeder ilişiye giremezsin.korkacak bişey yok ama sen yinede bi doktora git.4 ay yeni evliler için çok uzun bir süre.ilaçla filan olmaz bence.korkunun temelini bulsun doktor.yenebilirsin.eşinede yazık.

Back