- 10 Mayıs 2019
- 111
- 74
- 48
- 30
- Konu Sahibi Kucuk savascilar
-
Amin inslhayyy canım allah yar ve yardımcın olsun inşallah,
Allahım nolur hicbir annenin yüreğini yakmaBenim de bebeğime beyin dokuları gelişmemiş dediler yaşama şansı yok dediler hala şoktayim atlatması zor sonlandırın diyorlar ama asla yapamam sürekli dua ediyorum bir mucize olsun diye lutfen bana da dua edin
Kuzum sana dua edriz sende eslenmene dikkat et bol su tuket 4 kidilik ye ic keci boynuzu pekmezi ve bol muz tuket30 haftalık üçüzlere gebeyim iki bebegimdegelişim geriliği var 2 aydır ama dün kontrole gittiğimde durumları dahada ciddilesmis bugün perinotoloji doktoruna gidicem ve bana ne söyleyecek bilmiyorum ya bebekleri alacak yada kalacaklar doğum doktoruma göre alsak erken doğumdan dolayi komplikasyonlar oluşacak almasakta oksijensiz kalarak ciddi sorunlar cikacak dedi o kadar kendimi çaresiz hissediyorumki tükenmiş gibiyim çok canım yaniyo nolur dua edin yavrularıma bisey olmasın onları kaybetmekten çok korkuyorum
O dediklerini en başından beri yapıyorum sırf onlar iyi olsun diye ama şu iki gündür inanın canım hiç bisey yapmak istemiyoKuzum sana dua edriz sende eslenmene dikkat et bol su tuket 4 kidilik ye ic keci boynuzu pekmezi ve bol muz tuket
amin inslhAllah yardımcınız olsun, hep iyi düşünün. Stres yapmayın.
Haklisin ama tek dayanağım eşimdi oda benden uzaklaştı şimdi kendimi çok yanlız hissediyorum Sanki büyük bi bosluktaymis gibi çünkü başıma ne gelecek ne yaşayacağım inan bilmiyorum yasayackalrmi yoksa kayipmi edicem ne olacak hic bisey bilmiyorumAma yapman lazim bebekler icin 1 saatin bile onemi var
Beyin gelişimi için özellikle ilk üç ay sonra doğuma kadar ceviz öneriliyor. İsterseniz günde 25 kadar yiyin. Birdahaki kontrole kadar bakalım işe yarayacak mı ?Benim de bebeğime beyin dokuları gelişmemiş dediler yaşama şansı yok dediler hala şoktayim atlatması zor sonlandırın diyorlar ama asla yapamam sürekli dua ediyorum bir mucize olsun diye lutfen bana da dua edin
Üçüz demişsiniz. İkisinde sorun var, üçüncü sağlıklı sanırım. Umarım bir şey olmaz. Ama şunu unutmayın, komplikasyon gelişirse sağlıklı olanı etkilemesine izin vermeyin. Rabbim en hayırlı olana yönlendirsin inşallah. Allahım üçünü de sağlıklı olarak kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.Haklisin ama tek dayanağım eşimdi oda benden uzaklaştı şimdi kendimi çok yanlız hissediyorum Sanki büyük bi bosluktaymis gibi çünkü başıma ne gelecek ne yaşayacağım inan bilmiyorum yasayackalrmi yoksa kayipmi edicem ne olacak hic bisey bilmiyorum
Simdilik saglikli gorunuyo azda olsa kilo alımı var onda allah razı olsunÜçüz demişsiniz. İkisinde sorun var, üçüncü sağlıklı sanırım. Umarım bir şey olmaz. Ama şunu unutmayın, komplikasyon gelişirse sağlıklı olanı etkilemesine izin vermeyin. Rabbim en hayırlı olana yönlendirsin inşallah. Allahım üçünü de sağlıklı olarak kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.
Ya suan esinini sunu bunu dusunevek zamn degil hamile oldugumuz ivin ekstra duygusal oluyoruz kendimizi yanliz mutsuz his ediyorz esinde olsa kimseyi tinlama bak 1 tane degil 3 cannn kolay miHaklisin ama tek dayanağım eşimdi oda benden uzaklaştı şimdi kendimi çok yanlız hissediyorum Sanki büyük bi bosluktaymis gibi çünkü başıma ne gelecek ne yaşayacağım inan bilmiyorum yasayackalrmi yoksa kayipmi edicem ne olacak hic bisey bilmiyorum
Ya suan esinini sunu bunu dusunevek zamn degil hamile oldugumuz ivin ekstra duygusal oluyoruz kendimizi yanliz mutsuz his ediyorz esinde olsa kimseyi tinlama bak 1 tane degil 3 cannn kolay mi
[/QUOThaklisin sanırım ben çok hasaslastim allah razı olsun sizden
Insallah guzel haberler alirsin allah yavrularini sana bagislasin30 haftalık üçüzlere gebeyim iki bebegimdegelişim geriliği var 2 aydır ama dün kontrole gittiğimde durumları dahada ciddilesmis bugün perinotoloji doktoruna gidicem ve bana ne söyleyecek bilmiyorum ya bebekleri alacak yada kalacaklar doğum doktoruma göre alsak erken doğumdan dolayi komplikasyonlar oluşacak almasakta oksijensiz kalarak ciddi sorunlar cikacak dedi o kadar kendimi çaresiz hissediyorumki tükenmiş gibiyim çok canım yaniyo nolur dua edin yavrularıma bisey olmasın onları kaybetmekten çok korkuyorum
Peki tamam hemen kalkıp içiyorum biseyler yiyorum inslh hayırlı sonuçlarda alırım bugün doktordanSende d e razi olsun hadi simdi kalk bol su ic cocuklarina can kan olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?