Doğuma Hazırlık Lutfen bana dua edin 😔

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....

Kucuk savascilar

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Mayıs 2019
111
74
48
30
30 haftalık üçüzlere gebeyim iki bebegimdegelişim geriliği var 2 aydır ama dün kontrole gittiğimde durumları dahada ciddilesmis bugün perinotoloji doktoruna gidicem ve bana ne söyleyecek bilmiyorum ya bebekleri alacak yada kalacaklar doğum doktoruma göre alsak erken doğumdan dolayi komplikasyonlar oluşacak almasakta oksijensiz kalarak ciddi sorunlar cikacak dedi o kadar kendimi çaresiz hissediyorumki tükenmiş gibiyim çok canım yaniyo nolur dua edin yavrularıma bisey olmasın onları kaybetmekten çok korkuyorum

Benim de bebeğime beyin dokuları gelişmemiş dediler yaşama şansı yok dediler hala şoktayim atlatması zor sonlandırın diyorlar ama asla yapamam sürekli dua ediyorum bir mucize olsun diye lutfen bana da dua edin

Kuzum sana dua edriz sende eslenmene dikkat et bol su tuket 4 kidilik ye ic keci boynuzu pekmezi ve bol muz tuket

Ama yapman lazim bebekler icin 1 saatin bile onemi var
Haklisin ama tek dayanağım eşimdi oda benden uzaklaştı şimdi kendimi çok yanlız hissediyorum Sanki büyük bi bosluktaymis gibi çünkü başıma ne gelecek ne yaşayacağım inan bilmiyorum yasayackalrmi yoksa kayipmi edicem ne olacak hic bisey bilmiyorum

Benim de bebeğime beyin dokuları gelişmemiş dediler yaşama şansı yok dediler hala şoktayim atlatması zor sonlandırın diyorlar ama asla yapamam sürekli dua ediyorum bir mucize olsun diye lutfen bana da dua edin
Beyin gelişimi için özellikle ilk üç ay sonra doğuma kadar ceviz öneriliyor. İsterseniz günde 25 kadar yiyin. Birdahaki kontrole kadar bakalım işe yarayacak mı ?

Üçüz demişsiniz. İkisinde sorun var, üçüncü sağlıklı sanırım. Umarım bir şey olmaz. Ama şunu unutmayın, komplikasyon gelişirse sağlıklı olanı etkilemesine izin vermeyin. Rabbim en hayırlı olana yönlendirsin inşallah. Allahım üçünü de sağlıklı olarak kucağınıza almanızı nasip etsin inşallah.

Simdilik saglikli gorunuyo azda olsa kilo alımı var onda allah razı olsun

Ya suan esinini sunu bunu dusunevek zamn degil hamile oldugumuz ivin ekstra duygusal oluyoruz kendimizi yanliz mutsuz his ediyorz esinde olsa kimseyi tinlama bak 1 tane degil 3 cannn kolay mi

Insallah guzel haberler alirsin allah yavrularini sana bagislasin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…