Annemin hastaligi.. Lutfen yardim edin

Gecmis olsun canim. Annemin de diz ici sivisi yokmus, o da cok uzun yuruyemez. Kemik erimesi de var tabii annemde. Biz yumurta kabugundan uretilen bir takviye hap duyduk ve bunu annemin guvendigi bir doktora sorduk. O da önerdi. Bize daha once oneren kisi memnun kalmis. Annem daha dün aldi bakalim nasil olacak. Biz ortopediye gidiyoruz. Istanbulda degiliz tabii. Giderseniz bir sor bakalim doktora istersen, yumurta kabugundan uretilen bir hap varmis faydasi olur mu receteye yazar misiniz diye. Gecmis olsun cok cok. Bir de annem kantaron yagi suruyor cok agridimi dizi, o hafifletiyor biraz aklinizda bulunsun.

453 0 453 bezm-i alem vakıf gureba hastanesi buradan randevu alabilirsiniz geçmiş olsun.

Merhabalar...cok gecmis olsun Allah cellecelaluhu sifalar versin ..doktor ya da tibbi bir tedavi bilmiyorum fakat alternatif tip var belki faydasi olur diye link attim izleyin ben Ibrahim saracoglunun dis eti cekilmesine(ki bildigim kadariyla tedavisi yok) ve idrar yolu iltihabiyla ilgili küründen cok fayda gordum ozellikle dis eti cekilmem durdu birde geriledi isterimki sizede sifa vesilesi olsun dizlerdeki sivi azalmasi basladigi andan itibaren diyor ama en azindan ilerlemez zaten bitmis diyorsunuz..digeride iltihapli romatizma icin gerekirse doktora danisin yan etki olurmun diye ama yerinizde olsam kullanirdim

Dizlerde sivi azalmasi

Iltihapli romaztizma

İstinye Devlet Hastanesi veya Baltalımanı Kemık Hastanesi ortapedi servisleri

Baltalimanı kemik hastanesine gidin ameliyat gerekiyor sanırım onun için ortopedinin pakması lazım.İltahaplı romatizma içinde ayrıca tedavi olması lazım ama önce onun tehşisinin kesinleşmesi lazım. İyi romotolog bulmak gerçekten zordur. Testleride uzun sürer. Cerrah paşadan randevu alabilirseniz öneririm olmadı muaynehanesi olan bbir romotoloji uzmanı bulun. ama ortopedi için baltalimanından bir an önce randevu alın.

Benim babamin da bacaklari parantez gibi oldu, ayni anneniz gibi sıvı bitmiş dizlerindeki..ozel hastane once kemik sıvısı ilave eden igne yapti. Ama kontrolde bir işe yaramadigi ortaya cikarsa platin takicaz dediler. Bastonla yuruyor adam :(( 1 hafta sonra tekrar goturcem sanirim pilatin takilacak. Cok ağrılı bir hastalik Allah sifa versin.

Iyi aksamlar herkese. Benim annemin dizlerindeki kikirdak doku moku sivi falan hic birsey kalmamis parca parca olmus icerdem ama hala yuruyo tabi bunlarin sonucunda bacaklar iki parantez gibi ( ) duruyo egilmis yani. Bi de iltihapli romatizmasi var. 59-60 yaslarinda annem. Devamli yururken oooyy off diye gulum ya cani cok yaniyo doktor doktor gezdik ama doktorlar o kadar tuhaf ki dogru duzgun bakmiyolar bile. Zaten randevu almak da o kadar zor ki devlet hastanelerinde bu arada biz istanbulda yasiyoruz nolursunuz bildiginiz cok iyi doktorlar varsa bununla ilgili yasayip sifasina kavusanlsr varsa bi akil verin bize kime goturelim annemi napalim:/ maddi durumumuz da cok iyi degil ozel muayeneler de cok pahali ama bi sekilde duzelcekse annemin dizi napip edip iyilessin istiyoruz lutfen ablalarim yardim edin bi akil verin :/ Allah daha buyuk dertleri hastaliklari olanlara yardim etsin..
Iki2bacağa da disk takıyor lar bunun için ama öyle garip bir durum. Devlete git ilaç ozele2git acil ameliyat deniliyor. Özel de 2 tanıdığım oldu bu ameliyatı. Devlet için arastirma2hastanelerine gidin malesef özellikle bildiğim bir doktor yok

İltihapli romatizma icin İstanbul da Orhan Aral ı tavsiye ederim.
Şisli de muayenesi var.
Biraz pahali gelebilir ama gercekten iyi bir romatolog
Babam yattigi yerden kalkamaz olmustu
Yemek yemek, tuvalete gitmek gibi günlük ihtiyaclarini gidermek eziyete dönmüstü onun icin
İyilesti cok sukur, gayet saglikli suan
Cok gecmis olsun
Allah acil sifalar versin annenize.

Back
X