• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Doğuma Hazırlık Lutfen bana dua edin 😔

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
öncelikle Rabbim şifa versin canım bebişlerine arayı kapatırlar inşallah. ben balık fazla yiyemiyorum. keçiboynuzu tozunu sütle karıştırıp içiyorum demişsiniz. günlük nekadar kullanıyorsun canım bende süte karıştırıp içmrk istiyorum. günlük nekadar kullanıyorsun canım
Allah razı olsun canım Inslh kapatır
O zaman balık yagi kesinlikle kullan ve ben keçiboynuzu tozunu günde bazen iki bardak bazende üç bardak süt içiyorum ve her seferinde bir tatlı kaşığı ekliyorum

Keçiboynuzu tozunu sütüme koyup içiyorum sütten pek aram yok diye yumurtayı normalde ağzıma sürmem ama bebisler için günde iki tane yemeye zorluyorum kendimi muzu bol bol tuketiyorum onda sorun yok balık yağını bayadır kullaniyroum inslh sabır ederler

Allah razı olsun canım Inslh kapatır
O zaman balık yagi kesinlikle kullan ve ben keçiboynuzu tozunu günde bazen iki bardak bazende üç bardak süt içiyorum ve her seferinde bir tatlı kaşığı ekliyorum
teşşekür ederim cevabım için canım Rabbim bu mübarek ayın hürmetine şifa versin yavrularına canım.az kalmış bebişlerimiz hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.

Amin i
teşşekür ederim cevabım için canım Rabbim bu mübarek ayın hürmetine şifa versin yavrularına canım.az kalmış bebişlerimiz hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim.
[/QUOTE
Rica ederim sormak istedigin bisey olursa bildigim kadar cevaplarim Amin inşallah canım

Back