Doğuma Hazırlık Lutfen bana dua edin 😔

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Inşallah cnm ben ilk 3 ay diye biliyorum ama keşke faydası olsa sırf onu yerim
İlk üç ay 25 adet sonraki aylar 15'e düşüyor. Bildiğim bu. Ama belki şifa olur diye 25 adet demiştim. Bir de Ya Şafi esmasını zikretmenizi önerebilirim. Allahım tüm hastalara Ya Şafi ismi şerifi yüzü suyu hürmetine şifa versin inşallah.

Bizide bilgilrndir dualarimdasin
Meraba gittik doktora bir bebegimin durumu kötü ama çok ciddi değil diye 32.haftayı beklicekmisiz ama hergun nstye baglanicam ve gün aşırı bebekler kontrol edilecek umarım bayramı atlatırız sonra hayırlısıyla doğarlar rabbim hiç kimsenin emeğini boşa çıkarmasın evlat acısı yasatmasin inslh

Canim benim dualrimdasin zaten 34 hafta dolsa super olur uzme kendini sen yetrki bu arda haber verfigin icin cok sag ol

Mübarek günler hürmetini rabbim evlatlarınızın acısını yasatmasın sağlıkla gelsinler dünyaya inşallah Allah büyük kuran okuyun bol bol şifa ayetlerini bulup okuyun elinizi karnınıza koyup
Kuran okuyorum yasin okuyorum ablam salavat-ı tefriciye çekiyo inslh birimizin duası kabul olur allah sizdende razı olsun

Canim benim dualrimdasin zaten 34 hafta dolsa super olur uzme kendini sen yetrki bu arda haber verfigin icin cok sag ol
Inslh hayırlısıyla o haftalarında görürüz allah senden bin kere razı olsun beni çok mutlu ettin rabbimde seni mutlu etsin inşallah
Rica ederim haber etmez olurmuyum hiç sen bana bu kadar yardımcı olmuşken

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…