lutfen bana dalga gecmeyecek bırılerı yardım edebılır mı

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
ahahah abla şımar vallahi senın sayende geceleri uyku uyuyabılecegım
Sen rahat ol oyle birşey asla ama asla olamaz ah kuzu keske o kadar olsa kımse burda dert yanmaz sen ıcını rahat tut ama oyle seyler yapmıyoruz bak tehlikeli seyler yok Allah korusun o heycanla anlayamazsınız sonra farklı seyler olur asla bak smdı rahatça uyu takma boyle seylerı stres yapma adetın gecıkmesın şimdi iyi geceler

iyi geceler canım ablam Allah sana boy boy guzel cocuklar nasıp etsın hep mutlu ol bu arada ısımlerımız aynı benim de damla ama malum sartlar yazamadım cok dikkat et kendıne

Korkma bu şekilde hamile kalınmaz, ama bu kadar korkuyorsan bir dahakine daha dikkatli ol hayatını yakma bu şekilde kalmazsın ama ileri gidersin bir gün kalırsın

hayatta hiç kimse donla eşofmanla hamile kalacak kadar doğurgan değildir

Hamile kalırsan söyle sevgiline eşofmanla toplu alanlara oturup milleti zor duruma sokmasın sjsh nüfus patlaması yaşatır ülkeye

Birincisi sürtünme cinsel ilişki yöntemi değil. İkincisi penis vajinaya tamamen girip boşalması lazım hamilelik bu şekilde gerçekleşiyor. Üçüncüsü kendini öldürmeyi düşündüğün eylemleri yapma.

Aklıma bir haber gelmişti bugün. Neyse boşver susayım ben iç çamaşır varmış, sürtünme ile zevk suyu, sperm falan girmeden hamile kalamazsin. Be relax ! Stres yapma, yok bişi yok bişi

Montla sevişmen lazım hamile kalmak için.
Montla sevişmediysen hamile kalmıyosun hiç mi öğretmediler biyoloji dersinde montun önemini.

Aaaa Haydar Dümen Bey hani ölmüştün sen

Yanlış biliyorsunuz, vajinismuslar bile hamile kalabılıyor

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…