Lütfen Bana da Yardım Edin

• Konu Sahibi black_black_
canım,sanırım o senden başka şeylerde istiyor ama sana açıkçada söyliyemiyor,öyle bir imaj bıraktın gözünde belkide,yani saf temiz sevgi onu kesmiyor,eski çıktıkları gibi istiyor işte,öğrenciyken gönlünüde eğlendircek sanırım,ne diye üzülcen seni istemiyorum ayrılalım diyene,bırak oüzülsün seni kaybettiğine,hayat üzülmek ağlamak için öyle kısaki,o hayatına girmeden önce nasılsan o günleri düşün,annen onun için ağlaman içinmi doğurdu seni ya,elalemin oğlu seni bukadar üzmemeli,sen onu nazlayana kadar,o nazlasaydı seni okadar biliyorsa,hayat erkekleri piş pişliyerek geçmez,bırak onlar seni düşünsün onlar ağlasın sızlasın,SEN GÜÇLÜ VE AKILLI BİR BAYANSIN,bırak o ağlayarak pişman baksın senin gözlerine,ama yinede affetme,oda akıllı olsaydı.

onun isteği çok sevilmekmiş.o az sevse bile çok sevilmek istiyomuş
ben sevgimi gösteremiyomuşum.eski sevgilileri başkaymıştı.onlar çok ilgililermişti.bense onlar gibi olamamışım

ayy yaaa delircem ; bana dediği ise ;

ben onu çok seviyormuşum ... o beni yeterince sevemiyormuş... eski ilişkilerinde hep veren ve terkedilen taraf oymuş... bizde bu eksiklik onu rahatsız ediyormuş... çok sevmek istiyormuş ... hatta facebooka da yazmıştı bir ara sanki 2 yıl boyunca hiçbişi hissetmemiş gibi...

"sevmeyi özledim ; sevilmekten vazgeçtim çünkü önce ben sevmeliymişim" die...

yani güzelim gerçekten hepsi tuhaff... hiç yaranamıyosun... ve evet kesin eskilerden biri kafasını karıştırmıştır... nefret ediyorum tüm eski sevgililerden ... kötükedihüso

erkek milleti işte:eek:klava:
bahaneye bak sinir oldum. seni sen olduğun için sevmeli eski sevgileriyle neden kıyaslıyor ki. herkes sevgisini öyle deli dolu gösteremeyebilir. belki sen de öylesin bilmiyorum.
onun karşısında ağlama ve üzgün olduğunu belli etme. zor olacak ama yapmalısın. sakın bakımsız kendini salmış bir görünümde olma. bensiz ne hale düştü dedirtme canım. arkadaşlarınla daha çok zaman geçir ve onu unutmaya çalış.
onunla konuşma bu saatten sonra.
ne sanıyor erkekler kendini?kötükedihüso

aynı ortamda olmak bana keyif verir gamyoncuiremsu
umursamaz ve mutlu gözükürüm yüzüne dahi bakmam

onun isteği çok sevilmekmiş.o az sevse bile çok sevilmek istiyomuş
ben sevgimi gösteremiyomuşum.eski sevgilileri başkaymıştı.onlar çok ilgililermişti.bense onlar gibi olamamışım

madem istedigi sevilmek miş ve madem eski sevgilileri ilgililermiş ise ne die ayrılmış?
demek ki istedigi sevgi deil..

X