- 30 Haziran 2013
- 21.851
- En iyi cevaplar
- 1
- 17.899
- 498
- Konu Sahibi melisa5555
Aileni de tamamen haksız bulmuyorum. Tabi k8 bu devirde kirada oturmak çok zor. İmkanları varsa elbette evin olursa çok iyi olur. Durumları bu konuda müsait mi? Evlilikte Maddiyat ve cinsellik çok önemli. Sana diğer soruları bu yüzden sordum. Benim iliskim 17 yıldır var 2 yıl sevgili nişanlı 15 yıldır evliyim. Evliliğine en büyük zararı önce kendi annem ve babam verdi. Sonra eşimin annesi ve gorumcelerim. Ama biz kimseyi kale almıyoruz. E yaşımız da 39. İlk 4 5 yılımız iki tarafın manipulasyonlariyla geçti. 24 yaşında okulu bitirdim atandım evlendim. Bizimkiler en az 5 yıl maaşımı alacakti o olmadı diye eşimin adamlığı tipi başı hiç bir şeyi kalmadı. Babam arardı senin kocan adam değil der kapatirdi. Eşim bayramda özel günde arar acmazdi. Anneme açtırıldı ki bir saygısızlığı da olmadı. Bana olmuştur ama aileme olmadı. Boşanma asamalarina geldik. Sonra baktik biz hic kendi aramızda tartışmıyoruz ya onun ailesinin bir dangozlugu saçmalaması ya benim. İki tarafı da hayatımızın odağından çıkardık. Sorunumuz da kalmadı.Ben bunu sordum annenle bir tartışmaya girsek ne yaparsın sevgilim haklı kimse onu tutarım dedi. O kadar çok konuştularki sorun aramaya başlar oldum sanki normalde uysal biriyimdir cazgır bişeye dönüştürüyorlar daha evlenmeden karşı tarafın bişeyini görmeden bana evlenince şöyle yap böyle yap diyorlar. Annemler önce beni seviyor mu mutlu edebilir mi gibi şeylere bakmaları gerekirken yok daha evi yok önce ailesi ev alsın kirada oturmak çok zor gibi şeyler diyorlar ne yapıcağımı şaşırdım. Bu arada sizin bir ilişkiniz var mı bu tarz bir olayla karşılaştıysanız vericeğiniz örnekler benim için kıymetli
Bunun yanında bana göre eşim çok yakışıklı hala etkileniyorum ona bakınca. Öyle olmasaydı begenmeseydim bu yüzden de evli kalmayabilirdim.