Lütfen Bana da Yardım Edin

B

black_black_

Ziyaretçi
  • Konu Sahibi black_black_
bugün sevgilimle ayrıldık.benim haberim olmadan o kendisi karar vermiş ve benim hiç beklemediğim hatta çok mutlu olduğum anda söyledi.onunla aynı ortamda bulunmak zorundayım.ama ben ona nasıl davranmam gerektiğini bilmiyorum.sizce ne yapmalıyım?
çok üzüldüm sürekli ağlıyorum.ağladığımı belli etmeden onun karşısında nasıl dim dik durabilirim sizce? çok mutsuzum ve yıkıldımmm :a015:

nasıl yani? ortada hiçbir sebep yokken mi ayrıldınız
benim mutlu olduğum anda söyledi yazmışssınız
kafam karıştı

canım ayrılma sebebenız ne...
siznle ne için ayrıldı...
eger onun karşısında dimdik ayakta durmak istiyorsanız...
1-eskısınden daha çok güleryüzlü olun.
2-sürekli bakımlı olun..
3-o ararsa telefonlarını açmayın..
4-kısaca sensızde mutluyum şeklinde bir imaj yaratmaya çalışın..
5-sakın aramayın...

tam mutlu olduğum zaman derken "tam ona alıştığım ,çok sevdiğim onun da beni sevdiğini düşündüğüm " bir zamanda ayrıldı.
ayrılma sebebimiz de benim onu yeterince sevmememmiş.daha doğrusu sürekli onunla ilgilenmem gerekiyomuştu.bana hayır dese bile çok ısrar etcekmiştim.
sorun buymuş :KK43:

canım ayrılma sebebenız ne...
siznle ne için ayrıldı...
eger onun karşısında dimdik ayakta durmak istiyorsanız...
1-eskısınden daha çok güleryüzlü olun.
2-sürekli bakımlı olun..
3-o ararsa telefonlarını açmayın..
4-kısaca sensızde mutluyum şeklinde bir imaj yaratmaya çalışın..
5-sakın aramayın...

aynen böyle canım kendini vazgeçilmez sanmasın beyfendi:delphin:

ama onu görünce gözlerim doluyo. bunu nasıl halledicem
yarın görmek zorundayım onu. aynı ortamda olmamız gerekiyor.

tam mutlu olduğum zaman derken "tam ona alıştığım ,çok sevdiğim onun da beni sevdiğini düşündüğüm " bir zamanda ayrıldı.
ayrılma sebebimiz de benim onu yeterince sevmememmiş.daha doğrusu sürekli onunla ilgilenmem gerekiyomuştu.bana hayır dese bile çok ısrar etcekmiştim.
sorun buymuş :KK43:

Emin ol bu seferde sevginden bunaldığını çok üstüne düşmenden sıkıldığını söyler ısrar etmene de beni çok bunalttın üstüme çok geldin der....:nazar:
Boşver güzelim gidene bay bay kaydirigubbakcemile

bence olduğun gibi davran doğal ol.çünkü yapmacık olabilir o ruh haliyle davranışların ki bu da onda farklı izlenimler bırakabilir.ne şekilde nasıl neyi yaşaman gerekiyosa onu yaşa ruhun kalbin zaten yorgundur şimdi boşver farzet ki yok.onsuzda yaşayabilirsin.öncesinde zaten yaşıyordun.ona sadece bunu hissettir yeter.

bu arada sevgi kelebeği ve sevgisiz kelebek rumuzları alt alata ne kadar hoş bi tezat

canım nerdeyse 1 ay olacak ben de 2. yılımızı kutladıktan birkaç gün sonra aniden sevgilimin ayrılık kararıyla yüzleştim... nedeni ise seninkinin tam aksine BENİ YETERİNCE SEVEMEMESİ... benim onu sevdiğim kadar sevememesi...

ben de bunu görüyordum ama senin sevgilin gibi ama bana yetiyordu ; belki de cesaretim yoktu...

nolur üzülme ... kızgınlıkla söylemiyorum ama gitmek isteyene söyleyecek söz yok...2 hafta oldu kesin biz ayrılalı... bırak gitsin... ben bıraktım... elimden gelen başka bir şey yok...

ama yok çok seviyorum ; şu noktada da çabasız kalamam diyorsan... anlat ona sevdiğini ama sevgini gösteremediğini ... anlamak istemezse de zorlama... üzülme diyeceğim ama üzüleceksin biliyorum... ben hala üzülüyorum...

hayırlısı olsun canım yaaaa...

bir de üstümde aniden olmasından kaynaklanan bi şaşkınlık var.sürekli kavga etseydik belki kendimi alıştırırdım bu kadar üzülmezdim...

aslında biliyomusun birden çekip gittiyse sebep bu olmayabilir.belki de kafasını kaıştıran bişey olmuştur.aniden biitmesi ilginç.benim kankam var erkek mesela benimde başıma buna benzer bişe gelmişti kankamla paylaşmıştım bana yaptığı ilk yorum hayatında ya başkası var ya da eskilerden biri kafasını karıştırmış oldu.böyle bişey olabilir mi? varsa hissedersin diye düşünüyorum.ama bu erkek bakıl açısıyla yapılmış bi yorum bi değerlendir derim ben sana ne de olsa hemcinsler ne halt ettiklerini bilirler.

onun isteği çok sevilmekmiş.o az sevse bile çok sevilmek istiyomuş
ben sevgimi gösteremiyomuşum.eski sevgilileri başkaymıştı.onlar çok ilgililermişti.bense onlar gibi olamamışım

Ayrılmak için bahane aramış ama bulamamış gibime geliyor şakkıdı
Bırak ne hali varsa görsün.

ben de bıraktım artık canım ama işte herşey bana onu hatırlatıyo ve mecburen o lanet yüzünü de görmek zorundayım. benim tek derdim onun karşısında ağlamamak ve dimdik durabilmek güçlü olabilmek.inşallah bu dönemi çabuk atlatırım ama çok zor olacak...

bacım bence bi kankan warsa onu da al yanına we git gitmen gereken yere sana motiwasyon olur we çok almak istediğin bi şeyden konuş ama onla değil kankanla kadınlar bi şeyi beğendiğini hisseden erkekler genelde farklı dawranırlar we açık werirler sende açık werme we zamana bırak..hayırlısı saygılar cnm

ama onu görünce gözlerim doluyo. bunu nasıl halledicem
yarın görmek zorundayım onu. aynı ortamda olmamız gerekiyor.

canısı bence oldugun gibi davran o an nasıl hissediyosan öyle..
yok gülsem mi ayakta kalsam mı üzülsem mi aglasam mıları gec bence..
benm anladıgım ya sevildiginin farkında olamayacak kadr kör yada sen yeteri kadr sevgini gösteremedin..
bi konuş bence..

onun isteği çok sevilmekmiş.o az sevse bile çok sevilmek istiyomuş
ben sevgimi gösteremiyomuşum.eski sevgilileri başkaymıştı.onlar çok ilgililermişti.bense onlar gibi olamamışım

bi söz vardır az yesin kendine uşak tutsun die..
az yesin kendisine sevgili tutsun..
özür dilerim ama biraz sinrlendim bu yazdıgını okumamıştım..
bırak o adamı bence arama sorma konusma o ararsa cevap verme..

yol yakınken gerçek yüzünü belli etmiş kurtuluğun için kurban kes bi dahada asla bir araya gelme

çok ilgilenmediğin için ayrılık saçma bir bahane gibi geliyor.

onu çok sevdiğin belli...

acaba çok istediği bir şeyi sana yaptıramadığı için mi böyle yaptı...tamamen ayrılmak istemiyor da sana birşey yaptırmak veya birşey konusunda söz geçirmek mi istiyor

X