Lütfen bana biri açıklayabilirmi

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Esilaadamm

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
1 Kasım 2024
49
13
30

Evlat sevgisi neden başka açıklayın lütfen ben annemi kardesimi de aynı derecede seviyorum? emek olarak sorumluluk olarak başka evet ama sevgi olarak hepsini aynı seviyorum​

Evlat sevgisi neden başka açıklayın lütfen ben annemi kardesimi de aynı derecede seviyorum? emek olarak sorumluluk olarak başka evet ama sevgi olarak hepsini aynı seviyorum​

15 aylık anneyim. Bunun size nedeni nasıl açıklayabilirim gerçekten bilmiyorum, çok farklı, çok özel bir sey. Bilmiyorum anne misiniz, anne olunca anlarsin diye klişe bir laf var ya tam olarak oyle.

herkes aynı duyguları mı yaşıyordur bilmiyorum ama ben 9 ay karnımda taşıdığım daha yüzünü görmeden, sesini duymadan karnımda hareket ettiğinde bile beni heyecanlandıran can parçamı herkesten farklı seviyorum. Annemi, eşimi ve kardeşimi de çokkk seviyorum ama bu sevgi kıyas kabul etmez. Bu arada herkes böyle hissetmeli diye bir durum söz konusu değil bu tamamen iç güdüsel.

Son düzenleme:
15 aylık anneyim. Bunun size nedeni nasıl açıklayabilirim gerçekten bilmiyorum, çok farklı, çok özel bir sey. Bilmiyorum anne misiniz, anne olunca anlarsin diye klişe bir laf var ya tam olarak oyle.
Ama ailenide daha az sevmezsin sadece evladını daha farklı seversin öyle degilmi sonucta yüzüne bakarak kimi sevelirsin ki evladını

Ama ailenide daha az sevmezsin sadece evladını daha farklı seversin öyle degilmi sonucta yüzüne bakarak kimi sevelirsin ki evladini

Sonuncta sevginin azı çoğu değilde rengi duygusu başkadır dimi

Neden bu soruyu sorduğunuzu çok merak ettim ben şahsen

Vallahi ben catir catir cocugumu herkesten daha cok seviyorum ya. Oyle rengi sekli farkli falan fismekan degil dumduz daha cok. Neden derseniz bilmiyorum neden? Cocugum icin kendimi hic dusunmeden trenin onune atarim ama esim ya da annem babam icin aynisini bu kesinlikte soyleyemem. Mantigi yok ki bu duygunun aciklama istemissiniz? Yeni anne oldunuz da ondan mi supheye dustunuz acaba. Ben 6 aylik olana kadar kaygidan stresten sevdigimi anlamadim. O zaman sorsaniz farkli cevap verebilirdim.

Lütfen aynı konuyu defalarca açmayın.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…