- 1 Kasım 2024
- 49
- 13
- 30
-
- Konu Sahibi Esilaadamm
Evlat sevgisi neden başka açıklayın lütfen ben annemi kardesimi de aynı derecede seviyorum? emek olarak sorumluluk olarak başka evet ama sevgi olarak hepsini aynı seviyorum
15 aylık anneyim. Bunun size nedeni nasıl açıklayabilirim gerçekten bilmiyorum, çok farklı, çok özel bir sey. Bilmiyorum anne misiniz, anne olunca anlarsin diye klişe bir laf var ya tam olarak oyle.Evlat sevgisi neden başka açıklayın lütfen ben annemi kardesimi de aynı derecede seviyorum? emek olarak sorumluluk olarak başka evet ama sevgi olarak hepsini aynı seviyorum
Ama ailenide daha az sevmezsin sadece evladını daha farklı seversin öyle degilmi sonucta yüzüne bakarak kimi sevelirsin ki evladını15 aylık anneyim. Bunun size nedeni nasıl açıklayabilirim gerçekten bilmiyorum, çok farklı, çok özel bir sey. Bilmiyorum anne misiniz, anne olunca anlarsin diye klişe bir laf var ya tam olarak oyle.
Ben evladımı ailemden daha çok seviyorum. Allah onun yokluğunu göstermesinAma ailenide daha az sevmezsin sadece evladını daha farklı seversin öyle degilmi sonucta yüzüne bakarak kimi sevelirsin ki evladını
Ama ailenide daha az sevmezsin sadece evladını daha farklı seversin öyle degilmi sonucta yüzüne bakarak kimi sevelirsin ki evladini15 aylık anneyim. Bunun size nedeni nasıl açıklayabilirim gerçekten bilmiyorum, çok farklı, çok özel bir sey. Bilmiyorum anne misiniz, anne olunca anlarsin diye klişe bir laf var ya tam olarak oyle.
Neden ama onlarda ailen onlarda canın kanınBen evladımı ailemden daha çok seviyorum. Allah onun yokluğunu göstermesin
Sonuncta sevginin azı çoğu değilde rengi duygusu başkadır dimiherkes aynı duyguları mı yaşıyordur bilmiyorum ama ben 9 ay karnımda taşıdığım daha yüzünü görmeden, sesini duymadan karnımda hareket ettiğinde bile beni heyecanlandıran can parçamı herkesten farklı seviyorum. Annemi, eşimi ve kardeşimi de çokkk seviyorum ama bu sevgi kıyas kabul etmez. Bu arada herkes böyle hissetmeli diye bir durum söz konusu değil bu tamamen iç güdüsel.
Elbette benim açımdan sevgi, yarıştırılabilir ya da çocuğunu çok sevdiğinde ailenden çaldığın bir şey değildir ki hepsinin varlığı çok kıymetliSonuncta sevginin azı çoğu değilde rengi duygusu başkadır dimi
Merak ediyorum arasındaki farkiNeden bu soruyu sorduğunuzu çok merak ettim ben şahsen
Eğer tam olarak ne denmek istediğini anlayanlar yorum yazacaksa tamam ben anlamadım daŞuraya kurulayım da yorum okuyayım