• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

lütfen bana bir akıl verin

sonuolmayan

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
19 Mayıs 2016
244
1.345
28
30
Benim tırnak yeme gibi kötü bir alışkanlığım var ne yaptıysam olmadı aslında isteyerek yaptığım birşey değil istemeden farkında olmadan oluyor ben ancak yedikten sonra fark ediyorum (yediğim tırnakları yutmuyorum sadece koparıyorum) ne yapmalıyım da bu huydan vazgeçmeliyim

Benim tırnak yeme gibi kötü bir alışkanlığım var ne yaptıysam olmadı aslında isteyerek yaptığım birşey değil istemeden farkında olmadan oluyor ben ancak yedikten sonra fark ediyorum (yediğim tırnakları yutmuyorum sadece koparıyorum) ne yapmalıyım da bu huydan vazgeçmeliyim
Muhtemelen elin boşta olduğu zamanlar yapıyosundur. Ben de kesinlikle boş duramıyorum elime top, kalem vs. alıp oyalanıyorum. Bi de dizi film izlerken odaklandığında farkında olmadan yemeye başlıyo insan.

Ellerinde sürekli bi uğraş olsun yemeye vaktin olmasın. Bi de tırnaklarına krem sür yumuşasın daha güzel görünsün. Biraz uzasın sonra yemeye kıyamazsın. Tırnak etlerini de koparma.

Back