Arkadaşlar yaklaşık 13 hafta sonra(normal doğum tarihi)bi bebeğim dünyaya gelecek Rabbim izin verirse benim sormak istediğim ve merak ettiğim doğumumu normal değilde sezeryan ile yapmak istiyorum böyle olursalar vajinada bi genişleme eski esnekliğini kaybediyormu bilenler lütfen yardımcı olabilirlerse çok iyi olur
valla ben sezeryan oldum..hiç bir sorun yaşamadım..normal doğumunda sezeryanında kendine göre artıları eksileri var...benim preeklampsi olduğumdan normal doğum şansım zaten yoktu..spinal ile sezeryan oldum..sorunsuz ve mükemmeldi...
bende kesın kararlıyım sezeryan olmak istiyorum .dogurmaktan korkuyorum .bizinm kıs şubatta gelcek inşa allahMalesef cok hanimlarda vajinal genisleme oluyor, hale catlak ve zorumlu dikisleride unutmayak. 1 seneye bu halden 100de 80 normal haline donusur. Bende nisanda sezeryanla dogum yapmagi dusunuyorum. doktorlar tabii onemsemiyorlar. birdeki hastanin kendi arzusuyla sezaryan yapilirsa devlet sigorta hic yardimci olmuyormus malesef
valla ben sezeryan oldum..hiç bir sorun yaşamadım..normal doğumunda sezeryanında kendine göre artıları eksileri var...benim preeklampsi olduğumdan normal doğum şansım zaten yoktu..spinal ile sezeryan oldum..sorunsuz ve mükemmeldi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?