Lütfen bana akıl verin :/

Kusolurgidersin

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Haziran 2016
45
45
Arkadaşlar bu benim için gerçekten dert şuan. Şimdi yeni üye olmuşsun hemen bu tarz sorular soruyosun demeyin üye olmuşken sorayım dedim kafamda kalmasın. Şimdi bir çocuk var ama yeni değil yıllar öncesinde bi süre konuşup görüşmüştüm kendisiyle anlaşamadık bitti. Çocuktuk diyorum o zaman için. Ama sonrasında da ara ara hep konuştuk irtibatı koparmadık. En yakın arkadaşlarımdan birinin kuzeni olur kendisi. Dediğim gibi konuştuk ama görüşmedik yıllarca, gayet seviyeli arkadaşca konuşmalarımız oldu ama son zamanlarda görüşmek istediğini dile getirmeye başlamıştı. Bigün arkadaşımın annesi bana evlenmesi için kız baktıklarını benim onunla çok uyumlu olduğumu beni de sevdikleri için konuşmamı istediğini söyledi. Şiddetle karşı çıktım. Ama onun sözlerinden de bu isteği anlıyodum. Bigün bunu ona da söylemişler o da bana mesaj attı ben söyletmedim yanlış anlama benimde haberim yoktu gibisinden. O öyle söyleyince bende düşünmediğimi kendimi hazır hissetmediğimi önceki ilişkimden de yara aldığım için güven eksikliğimin olduğunu anlatmaya çalıştım ona biraz çaba bekledim ondan açıkcası ama yok. O günden sonra bi daha konuşmadık. Arkadaşımın sözünde biraraya geldik yabancı gibi davrandık birbirimize. Annesiyle de çok iyi anlaştık arkadaş grubu olarak sonra duydum ki annesi beni çok beğenmiş o da çok yakıştığımızı beni sevdiğini söylemiş arkadaşımın annesinden ısrar etmesini denememizi istemiş. Aynı ısrarların ona da yapıldığına eminim. Ama konuşmadık yine bikaç ay oldu. Geçenlerde rüyamda gördüm onu bi anlık bişeydi iki gün sonra bana mesaj attı kaç gündür aklımdasın sanki bana bişey söylicekmişsin de söyleyemiyomuşsun gibi hissediyorum dedi bende rüyamdan bahsettim nasılsın falan konuşmasından sonra bi daha konuşmadık yine. O mesaj beni etkiledi açıkcası ben rüyamı düşünürken onun da bunu hissetmesi.. Şimdi yine arkadaşım tarafından bi ısrar var ama biz iyice koptuk ne yapıcağımı bilmiyorum. Bi de ailesi işin içine girince bendeki evlilik korkusu artmaya başladı sanırım. Karar versem mesaj bile atarım ama karar veremiyorum lütfen bana bi akıl verin.

Aynanın karşına geç her gün bu insanla gerçekten birlikte olmak istiyor musun, ya da neden istemiyorsun diye günde 5 kez sor ve bunu bir ay boyunca yap ! Ruhun ve aklın en iyi cevabı bulmanı sağlicak emin ol .Komik geliyor ama sorunun cevabını bulucaksın ! Özetle korkuların ile yüzleş sorun buradan kaynaklanıyor çözüm sende !

Anladım. Deneyeceğim teşekkür ederim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…