- 15 Şubat 2019
- 34
- 2
- 1
- Konu Sahibi Narinruhluprenses
-
Hayır ben onunla kafede konuşuyordum yuzume bile bakmadı alaycı bi gülüş attı benim yaptiklarim kafede oldu ki kafede 1 2 kisi vardı beni umursasa belki boyle olmazdim agladim gormedi halimi. kafeden çıkınca o çarşıda bana bağırdı. Sen demesen ben bin kat deliyim lan dedi saydırdı herkes bize baktiButun bu sacmaliklar sokaklarda yasaniyor bir de degil mi? Sizi goren olsa polise haber verir. Kesinlikle cok uyumlusunuz sakin ayrilip da baskalarinin canini yakmayin
Sebebi benmişim benden önce durgunken benle birlikte bozulmuşBu ilişkiden hiç birşey olmaz.Psikolojik şiddet var fiziksel şiddet olmayacağı ne malum?
Adam ilk başta anlattığın gibi göründüyse bence psikopat olabilir ,o kadar iyi insan nasıl değişir .
İnsan evlilikten,sevgiliden çok şey beklememeli bence.Hayatı zirveye çıkarmıyor,canına yoldaş oluyor
O oyle dedi ben sevsem de icim soğuduİki bipoların aşkı gibi duruyor resmen
Bi öylesiniz bi böyle 5 dk önce küfür kıyamet sonra seviyorum
Bu ne ya dalga geçer gibi
Size ceza kesme ve uygulama yetkisini kim vermiş bu haysiyetsiz adama?Geçmişi geç anlattığım için bunların bana ni ceza olduğunu ve cezamı çekmem gerektiğini dusunuyordum. Küfür etmesi bağırması konusunda da kiskirttigimi düşünüyorum.
Hayır aile arası sözdü. 7 ay sözlü kaldık sonra sözü attı. Sonra ayrıl barış 4 yıl gecirdikDaraldım, bunaldım okurken. Söz dediğiniz gümüş yüzükle kendi arasında yüzük takan öğreci işi söz galiba. İkinizde ruh hastasısınız. O yüzden birbirinizi iyi bulmuşsunuz. Toplum sağlığı için başkalarına bulaşmayın, takılın birbirinizle. Sakın ilerde çocuk falan yapıp ortaya bir manyak daha salmayın yeter. Al birini vur ötekine tabirinin uzun uzun açıklanmış hali olmuş ilişkiniz.
Şimdi bile oturup ağladım insanları yargilamak ne kolay değil mi ben halimden memnun muyum sanıyorsun Allaha havale ediyorum ordan ruh hastası demek kolay ne yaşadığımı ben bilirimHayır aile arası sözdü. 7 ay sözlü kaldık sonra sözü attı. Sonra ayrıl barış 4 yıl gecirdik
Merhaba arkadaşlar biliyorum biraz uzun olacak ama yardımınıza ihtiyacım var. Ben biriyle sözlendim mükkemmel biriydi onun sayesinde arkadaş çevrem yaşam tarzim zevklerim değişti Allah'ın bi lütfü gibi görüyordum. Çok güzel bi kalbi vardı süprizler güzel sözler hiç eksilmiyordu tanistiktan 3 ay sonra sözlendik. Gecmiste biriyle igrenc bi iliskim olmustu bunu soylemeye utandigim icin geçmişte çıktığım biri yok demiştim bunu sözden sonra öğrendiği için asiri sinirlendi köpürdü ama yine de sözü atmadık. Dayandık sürekli bu geçmişteki insanı yuzume vuruyordu alttan alıyordum hakliydi. çünkü onun hayatında kimse olmadi sosyal medyadan uzak kendi halinde birisi. Bende çocukluğundan beri kaygı bozukluğu olan biriyim. Sürekli geçmişi yuzume vuruyordu or.sp.. k.hpe der olmuştu. En sonunda sözü attı. Bi iki ay sonra yine yazdı. Barıştık bidaha bitirmicem dedi. Ilişki normal gidiyordu ben çok geveze biriydim bu huyum yüzünden kavga ederdik bi sorun olsa uzatırdım hep. O kufur etse ben de ederdim kiz dedigin kufur etmez dedi o huylarimi da torpuledim. Aylar gecti kufur etmeyen karsisindaki bağırsa susan ağlayan içine atan biri olmuştum. Aramızda bi sorun olsa filan eskisi kadar uzatmaz olmuştum. Ama bu ne zaman sinirlense beni yerin dibine soktu her seferinde bitirmeye çalıştım düzelir diye pişman olup geri barıştım ama düzelmedi. Kavgalar artmaya başladı son zamanlarda bilerek ağlatip oh der olmuştu sonra pişman olur özür diliyordu ama kalbim paramparça oluyordu konuyu uzatıyor olmamak için hep affettim. Bitirsem bile iki gün sonra döndüm. Hep halimi anlatmaya calistim agladim uzun uzun mesajlar attim gozu yasli fotolar attim acisin diye degil halimi görsün uzmesin diye ama kendini acindiriyosun basitsin bile dedi. Son zamanlarda ağlasam üzülsem dalga gecer gibi konuşuyordu geç bu ayakları filan diyordu gecenlerde gece kavga ettik sebep benim uyumamam internette takilmam ki kotu bise yapmiyordum uyumayisima sinir olmus acısını cikardi gece deli gibi ağladım ruh hastası delisin dedi sensin o dedim o zaman s... git dedi. Bu yuzden sabah 5 e kadar agladim. Sonra buluştuk yine ben ağlıyorum kendimi anlatıyorum bak biter diyorum insan gibi konuş diyor halbuki geceden beni delirtti o zamanı şimdiye taşıma diyor. yuzume bile bakmıyor kolunu çekiştirdim bana bak gerizekalısin iste filan dedim susuyorum bak yeter dedi ben agladikca dinlemiyor dışarı bakıyordu kolasini dökecek gibi yaptım dökmedim kalktı gidiyorum dedi gitme konuşalım dedm filan senle konuşuluyor mu be dedi sonra aşağı indim git dedi gitmedim konuşalım böyle yapma dedim yürüyorduk gerizekalı sen deliysen ben daha deliyim dedi bağırma dedim bağırıyorum noldu yavşak dedi dondum kaldım bak hala yanımdan geliyor s... git dedi ben bi kenara yığıldım bi baktım arkamda yok gitmiş. Ardından gittim bi yerde konuşalım dedim yolda yine söylendi o kadar halimi anlattım dalga geçti güldü yine hakaretler etti ben kendimi anlattım ya bu bana yeter dedim kalktım gidiyordum baksana dedi özür diledi seni çok seviyorum dedi ama yok bitti artık dedim yürüdük ettik sarılmaya çalıştı filan istemedim agladi 3 kez. otobüse bindirdi ve gittim. Gece de uzun uzun mesaj atmış pişmanım ağlıyorum demiş sabah bidaha beni rahatsız etme dedim tamam özür dilerim dedi ben soğudum ama bi bağ beni ona itiyor az önce aradım kafam çok karışık ne yapacagimi bilmiyorum gerçekten pişman mi bilmiyorum çünkü binlerce söz verdi yemin etti hiçbirini tutmadı dün de yuzume seni asla unutamam sen mükemmel birisin ben seni hak etmedim dedi. bana yardım edin hala kendimi hatalı görüyorum sizce ne yapmaliyim??
Fazla agir bir yorum degil mi yaptığınız? Karışınızda 20li yaslarda gencecik bir kiz var.. belli ki sevmis guvenmis ne yaşadığını ic dunyasindaki calkantilari bilmeden boyle agir eleştirmek ne kolay .. cok yazik sağlıklı dusunebilse zaten bizlerden fikir istemezdi kendisi uygulardıDaraldım, bunaldım okurken. Söz dediğiniz gümüş yüzükle kendi arasında yüzük takan öğreci işi söz galiba. İkinizde ruh hastasısınız. O yüzden birbirinizi iyi bulmuşsunuz. Toplum sağlığı için başkalarına bulaşmayın, takılın birbirinizle. Sakın ilerde çocuk falan yapıp ortaya bir manyak daha salmayın yeter. Al birini vur ötekine tabirinin uzun uzun açıklanmış hali olmuş ilişkiniz.
Aglama canm benim insanlar konuşurlar ne yasadigini bilmeden. Sen zaten yanlis yaptığının farkindasin ve kendine engel olamiyorsun burdan da destek istemissin ne guzel. Ama iste insanlar direk kirici yorum yapıyorlar aldiris etme Allah kalbini bu adamdan uzaklaştırsin insŞimdi bile oturup ağladım insanları yargilamak ne kolay değil mi ben halimden memnun muyum sanıyorsun Allaha havale ediyorum ordan ruh hastası demek kolay ne yaşadığımı ben bilirim
Hayır aile arası sözdü. 7 ay sözlü kaldık sonra sözü attı. Sonra ayrıl barış 4 yıl gecirdik
Fazla agir bir yorum degil mi yaptığınız? Karışınızda 20li yaslarda gencecik bir kiz var.. belli ki sevmis guvenmis ne yaşadığını ic dunyasindaki calkantilari bilmeden boyle agir eleştirmek ne kolay .. cok yazik sağlıklı dusunebilse zaten bizlerden fikir istemezdi kendisi uygulardı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?