Lütfen bana akıl verin delirecem.

Butun bu sacmaliklar sokaklarda yasaniyor bir de degil mi? Sizi goren olsa polise haber verir. Kesinlikle cok uyumlusunuz sakin ayrilip da baskalarinin canini yakmayin
Hayır ben onunla kafede konuşuyordum yuzume bile bakmadı alaycı bi gülüş attı benim yaptiklarim kafede oldu ki kafede 1 2 kisi vardı beni umursasa belki boyle olmazdim agladim gormedi halimi. kafeden çıkınca o çarşıda bana bağırdı. Sen demesen ben bin kat deliyim lan dedi saydırdı herkes bize bakti

Sebebi benmişim benden önce durgunken benle birlikte bozulmuş

Geçmişi geç anlattığım için bunların bana ni ceza olduğunu ve cezamı çekmem gerektiğini dusunuyordum. Küfür etmesi bağırması konusunda da kiskirttigimi düşünüyorum.
Size ceza kesme ve uygulama yetkisini kim vermiş bu haysiyetsiz adama?
Allah bile tövbeleri kabul edip, günahları affederken, kendini adam zanneden bu kişiye noluyor?
Hiç mi düşünmüyorsunuz bunu?
Aklınızı başınıza alın,biraz mantıklı düşünüp size verilen iradeyi kullanın.
Üç kuruşluk adamların elinde oyuncak olun diye mi yetiştirdi aileniz sizi?

Daraldım, bunaldım okurken. Söz dediğiniz gümüş yüzükle kendi arasında yüzük takan öğreci işi söz galiba. İkinizde ruh hastasısınız. O yüzden birbirinizi iyi bulmuşsunuz. Toplum sağlığı için başkalarına bulaşmayın, takılın birbirinizle. Sakın ilerde çocuk falan yapıp ortaya bir manyak daha salmayın yeter. Al birini vur ötekine tabirinin uzun uzun açıklanmış hali olmuş ilişkiniz.

Hayır aile arası sözdü. 7 ay sözlü kaldık sonra sözü attı. Sonra ayrıl barış 4 yıl gecirdik

Hayır aile arası sözdü. 7 ay sözlü kaldık sonra sözü attı. Sonra ayrıl barış 4 yıl gecirdik
Şimdi bile oturup ağladım insanları yargilamak ne kolay değil mi ben halimden memnun muyum sanıyorsun Allaha havale ediyorum ordan ruh hastası demek kolay ne yaşadığımı ben bilirim

Altın mı buldun bacım ?
Allah aşkına neden kendinden bu kadar ödün verdin ?
Adam sana kız küfür etmez dediğinde sende adam olan da sözlüsüne hayatındaki insana bu şekilde konusmaz diyemedin mi ?
Hemen aa canım haklısın ben susayım ama sen devam et mi dedin ?
Afedersin ama adam seni yerden yere vurmuş hiçe saymış sen her defasında düzelir demişsin.Adamı pohpohlayarak bi bakıma bu hale sen getirmişsin.
Yol çok yakınken bırak hayatından çıkar diyeceğim ama yazdıklarından yola çikarak buni yapacağını hiç sanmıyorum.
Allah yardımcın olsun.

Fazla agir bir yorum degil mi yaptığınız? Karışınızda 20li yaslarda gencecik bir kiz var.. belli ki sevmis guvenmis ne yaşadığını ic dunyasindaki calkantilari bilmeden boyle agir eleştirmek ne kolay .. cok yazik sağlıklı dusunebilse zaten bizlerden fikir istemezdi kendisi uygulardı

Şimdi bile oturup ağladım insanları yargilamak ne kolay değil mi ben halimden memnun muyum sanıyorsun Allaha havale ediyorum ordan ruh hastası demek kolay ne yaşadığımı ben bilirim
Aglama canm benim insanlar konuşurlar ne yasadigini bilmeden. Sen zaten yanlis yaptığının farkindasin ve kendine engel olamiyorsun burdan da destek istemissin ne guzel. Ama iste insanlar direk kirici yorum yapıyorlar aldiris etme Allah kalbini bu adamdan uzaklaştırsin ins

Mesajımın geri kalanında yazdığım gibi iki ruh hastası birbirinizi iyi bulmuşsunuz. Tedavi olmadan düzelemezsiniz. Sekreter diye bir film vardı sadist bir adamın yanında mazoşist kız işe başlıyor, sonra tuhaf bir ilşkileri oluyor. Konunuzu okurken aklıma direkt o film geldi.
Önünüzde net iki seçenek var bu manyağı hayatınızdan temelli çıkarıp tedavi olmak, yada sürekli ağlamak, yalvarmak. Yaşça sizden büyük, daha fazla hayat deneyimi olmuş bu kadar kişi ayrılmanızı söylüyor, hiç mi aklınıza ya herkes aynı şeyi söylüyor haklı olabilirler mi demek gelmiyor. Hala aradım ne yapıcam diye tuhaf bir çırpınıştasınız. Hattınızı değiştireceksiniz, her yerden engelleyeceksiniz ve bir uzmandan hemen randevu alacaksınız. Bu kadar kolay aslında. Ama ben sizde o ışığı göremedim kusura bakmayın.

Bazen tatlı tatlı konuşmak işe yaramaz sert bir tokat gerekir kişilere. Öğrenciyken böyle tuhaf ilşki yaşayan arkadaşlarım oldu. Çok tatlı dil döktük, o tokatı yemeden aklı başına gelmedi. Keşke o tokatı bizden yeseydi diyebileceğimiz iğreçlikler yaşadıktan sonra aklı başına geldi. Konu sahibinin avutulmaya değil sarsılmaya ihtiyacı var bence. Bu forumda çok yorum yaptım bu kadar sert yorumum bir elin parmaklarını geçmez. Tarzım bu değil aslında.

Siz hırpalanmayı, hakareti, küfürü sevgi göstergesi sandığınız sürece asla mutlu olamayacaksınız..
Hiç yaşadığınız şeye dışarıdan bakmıyor musunuz?
Sevsin diye uğraştığınız kişi basitin teki.
Siz de çocukca taktiklerle adamı elde tutmaya çalışıyorsunuz.. "Yanlışlıkla aradım" gibi..

Siz baya uyumlusunuz aslında. Bence birbirinizi döve döve evliliğe gidersiniz.
Ama evlenince sakın çocuk yapmayın emi?
Zira ikiniz de sağlıklı psikolojide değilken yazık edersiniz o çocuklara..

çocuklar gibi.
kavga edip ağlaşıyorsunuz.
hakaretler havada uçuşuyor.
sonra hiç birşey olmamış gibi devam.
akşamı şimdiye uzatma demiş birde erkek çocuk
neyse çocukların kavgasına karışılmaz takılın siz aranızda.

Bence kimse küfür etmemeli. Küfür etmeyin ve küfür eden birinin yanında da durmayın. Size ilk küfür ettiği anda o ilişkiyi bitirmeliydiniz. Çünkü o anda size saygısı bitmiş. Bu arada nedir bu ilk sevgili kaygısı. Ben tanıştığım bir erkeği değerlendirirken benden önce uzun süreli düzgün ilişkisi olmuş mu diye bakarım. Olmuşsa bu güzel bir şeydir. Çünkü birini sevebilmiştir, sevmeyi biliyordur. Karşılıklı bazı hatalar nedeniyle ilişki bitmiştir ve biten ilişki sonrasında iki tarafta hatalarından ders çıkarmıştır. Yeni bir ilişkiye başladıklarında bu hatalarını tekrarlamamaya özen gösterirler. Bu nedenle ben düzgün uzun vadeli eski ilişkilere saygı duyarım. Düzgün bir erkekte böyle düşünür. Siz en başta eski ilişkinizi bile söyleyememişsiniz. Eskilerinizi anlatamadığınız, size küfür ve hakaret eden insanlardan uzak durun. Bu da bu ilişkiden çıkarmanız gereken ders olsun. Kendinizi daha fazla hırpalamayın, hırpalatmayın. Önünüze bakın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…