• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Lütfen bana akıl verin delirecem.

yahu bir sakin ol.
adam iradesiz demis hakli cikarma sunu. hadi hakli cikardin tamam hata yaptin.
tekrarlamaya gerek yok artik. bu iliskiyi bitti gitti say ve önüne bak. onun ne dusündugu kimin umrunda? salla gitsin.
senin hakkinda öylesin böylesin demesine de aldirma. kim seni senden daha iyi taniyabilir? hadi birkac seyi dogru soyledi diye topyekun onun anlattigi gibi birisin demek degil.
kendini derhal topla lutfen. hicbirdaha iletisime gecme. tut kendini. ne aramalarina cvp ver ne de kendin iletisime gecme. kimseye aciklama borclu da degilsin hicbirsey icin. su saniyeden itibaren bu iliskiyi bitmis olarak kabul et ve ondan kurtulduguna sükret.

Çünkü sinirden dedim seni çok seviyorum diye yalvarıp ağladı sinirlenmiş ondanmış ama ben de sinirleniyorum hiç böyle rezil etmedim onu.
Sende ayrılacak göz görmüyorum ben ya bunlara ve daha fazlasına katlan ya da ne neden oldu demeyi bırak ayrıl başka çaresi yok düzelmez .

Ikimiz de öğrenci olduğumuz için işleri düzene kurmayı bekliyorduk komik olan ne anlamadım ciddi bise soruyorum gülüyorsunuz ayıp ya.

Ee komik geldi yani 3. Ayda soz yapip 4 sene sevgili olmak ama sözü atip sevgili kalmissiniz sonradan yazmissiniz. Bu kisimlar biraz oturmadi bende ama neyse naifprenses.
Dedigim gibi bu iş olmaz, olsa da hayir gelmez. Birak artik cok fazla yüz göz olunmuş bu ca sey unutulup tekrar saygi icinde evlilik olacagi dusuncesi biraz hayal oluyor.

Bir de bu anlattigin davranislari yaptigin surece kimseden saygi gormezsin sadece suan ki kısiyle ilgili bir durum degil.

Şimdi onu aradım yine benim hakkımda iradesiz döner bu ki dün de dedi özlersin dönersin eminim dedi ağladı dönmem dedim ama bugün salak gibi aradım bi an boşluğa dustum. Yine iradesiz dicektir eminim sizce ne yapmaliyim. Aradığımı görünce ne demeliyim yanlışlıkla oldu dedim ama 2 kere aradım öyle yanlışlık mi olur
Açma, birşey demek zorunda değilsin ki..
İçimde kalan bazı şeyler vardı onları saymak için aramıştım dersin. Bak yapma kendine bu kötülüğü. Şuan burada yazıyorsun ama sanki kimseyi dinlemeyip; yine dönecek gibisin. Bu adamla evlenirsen; birşeylerin düzeleceğini filan düşünme. Daha da kötü olur. Şimdi bu şekilde hakaret eden; yarın seni döver birde üzerine birşey yokmuş gibi sırtını döner yatar.
Gerçeklerin önünü kapatma. Evet; aşk, tutku, bağlılık güzel şeyler, 4 yıllık bir ilişki ama Oluru yok.
Yaşanılan olumsuz şeyler o kadar ağır ki; güzel olanları da bitirmiş.
Yıpratma artık kendini. Bir başkasıyla el üstünde tutulmak ve delice sevilmek varken; bu adamın neyine kapılıyorsun?

Açma, birşey demek zorunda değilsin ki..
İçimde kalan bazı şeyler vardı onları saymak için aramıştım dersin. Bak yapma kendine bu kötülüğü. Şuan burada yazıyorsun ama sanki kimseyi dinlemeyip; yine dönecek gibisin. Bu adamla evlenirsen; birşeylerin düzeleceğini filan düşünme. Daha da kötü olur. Şimdi bu şekilde hakaret eden; yarın seni döver birde üzerine birşey yokmuş gibi sırtını döner yatar.
Gerçeklerin önünü kapatma. Evet; aşk, tutku, bağlılık güzel şeyler, 4 yıllık bir ilişki ama Oluru yok.
Yaşanılan olumsuz şeyler o kadar ağır ki; güzel olanları da bitirmiş.
Yıpratma artık kendini. Bir başkasıyla el üstünde tutulmak ve delice sevilmek varken; bu adamın neyine kapılıyorsun?
Ya karşıma çıkan insan geçmişin derse yine böyle sevilmez yerin dibine sokulursam. Kimse beni gerçekten de sevmedi karşıma çıkan herkesten hakaret işittim sevdim sevilmedim aska gelece inancım kalmadı. Yolda yürürken bile keşke araba vursa ölsem diyorum biktim hayattan.

Ya karşıma çıkan insan geçmişin derse yine böyle sevilmez yerin dibine sokulursam. Kimse beni gerçekten de sevmedi karşıma çıkan herkesten hakaret işittim sevdim sevilmedim aska gelece inancım kalmadı. Yolda yürürken bile keşke araba vursa ölsem diyorum biktim hayattan.

Yahu millete ne senin gecmisinden gecmisin seni ilgilendirir baskasini degil. Gecmisine takilanlari gecmisinde birak onune bak.

Ne kadar saçmaladıgınızı gör işte, nerden tutup yardım edeyim bilemedim
Iradesizligimle başa çıkamıyorum tek sorun bu. Bu kişiyi istesem bile elim telefona gidiyor aradım az önce mesela. Nasıl iradeli olurum bilemiyorum güzel zamanlar aklıma geliyor arıyorum istemsizce. Veya ağlarken uyuyakaliyorum cik duygusal biriyim bunları yenmek istiyorum ama irsdesizim

Iradesizligimle başa çıkamıyorum tek sorun bu. Bu kişiyi istesem bile elim telefona gidiyor aradım az önce mesela. Nasıl iradeli olurum bilemiyorum güzel zamanlar aklıma geliyor arıyorum istemsizce. Veya ağlarken uyuyakaliyorum cik duygusal biriyim bunları yenmek istiyorum ama irsdesizim
Karşındaki gerçekten düzgün biri olsa geçmiş geçmişte kalmıştır ben benle olduğun zamana bakarım der, hadi sinirli küfür ediyor, sen niye adamın peşinden koşup kendini bu hallere düsürüyorsun, bilmiyormusun kaçan kovalanır, ayrıca böyle yalvarmalı ağlamalı ağlarken resim atmalı birine sana neden saygı duysun, kendini çek biraz kendini dinle arasan ne olacak adamın sana saygısı bitmiş söver sayar, geçmişinden ona ne alalh aşkına kim bilir kendisi hangi kadınlarla yatıp kalktı, çok yüz vermişsin oda dalga geçiyor oynuyor nasılsa bana muhtaç bensiz duramıyor diyor

Sevgilisi olmadi ki kadınlarla sevgiliyle pek isi yok osi gücü ders ve oyun oynamak olan biri. Haklisiniz saygı yok 4 yılda biten saygı bi özür iki ağlamak ile yerine gelmez.

Ayy yok canım saçmalama. Elbette karşına doğru birileri çıkacaktır. En azından şuanki nişanlından daha doğru birisi olacaktır.
Kimseye geçmişini anlatma, yürümedi bitti de. Tutup ayrıntılı anlatırsan; herkes en ufak bir sorunda başına kalkar tabi.
Şuan depresif bir dönemdesin. Böyle düşünmen normal. Ama emin ol; daha iyi insanlar karşına çıkacaktır.
Ama öncelikle şu ilişkini bitir.

Back