- Konu Sahibi Narinruhluprenses
-
Bidaha aramicam bi boşluğa düştün aradım pişmanım şimdi ne dicem buna dün kesin bi biçimde bitirdim bugün döndüm aradım salak gibi
Bence fakeSağlılı düşünemiyorsun ilişkine uzun bi ara ver kendine gel sonra bu yazdıklarını tekrar oku. Fake deilsen tabii..
Yemin ederim fake değilim salak miyim sahte şeyler yazıp burda milletten akıl alayım. Hakkımı helal etmiyorum insan gibi yardım istedim dalga geçer gibi konuşuyorsunuz.Bence fake
Iradesizim kardeşim nasıl iradeli olurum bilmiyorum hiç iyi degilimHa butun bu hakaretlere ragmen daha dun bitirip bu gun aradin yani? Senin icin sorun yoksa ok.
Sende ayrılacak göz görmüyorum ben ya bunlara ve daha fazlasına katlan ya da ne neden oldu demeyi bırak ayrıl başka çaresi yok düzelmez .Çünkü sinirden dedim seni çok seviyorum diye yalvarıp ağladı sinirlenmiş ondanmış ama ben de sinirleniyorum hiç böyle rezil etmedim onu.
Sütünü iç, üstünü sıkıca ört ve uyu.Yemin ederim fake değilim salak miyim sahte şeyler yazıp burda milletten akıl alayım. Hakkımı helal etmiyorum insan gibi yardım istedim dalga geçer gibi konuşuyorsunuz.
Ikimiz de öğrenci olduğumuz için işleri düzene kurmayı bekliyorduk komik olan ne anlamadım ciddi bise soruyorum gülüyorsunuz ayıp ya.
Iradesizim kardeşim nasıl iradeli olurum bilmiyorum hiç iyi degilim
Açma, birşey demek zorunda değilsin ki..Şimdi onu aradım yine benim hakkımda iradesiz döner bu ki dün de dedi özlersin dönersin eminim dedi ağladı dönmem dedim ama bugün salak gibi aradım bi an boşluğa dustum. Yine iradesiz dicektir eminim sizce ne yapmaliyim. Aradığımı görünce ne demeliyim yanlışlıkla oldu dedim ama 2 kere aradım öyle yanlışlık mi olur
Sinirden dedim diyor ben de affettim hep sonu buralara vardSevgilim bana orospu diyecek de ben onu değil affetmek çıktığı yere geri sokmayacağım :))
Kusura bakma ama iyi olmadigin belli zaten lutfen gerceksen acil destek al.
Okuma o zaman yardım istedik sitem etmenizi değil.Ay içim daraldı ben ağladım yalvardım o ağladı yalvardı bu nedir ya
Kusura bakmayın.Kimse kimseye sinirden or...spu demez.Hele ki seviyorum dediği insana.Cidden kendinize bunu layık görüyor musunuz?Sinirden dedim diyor ben de affettim hep sonu buralara vard
Ya karşıma çıkan insan geçmişin derse yine böyle sevilmez yerin dibine sokulursam. Kimse beni gerçekten de sevmedi karşıma çıkan herkesten hakaret işittim sevdim sevilmedim aska gelece inancım kalmadı. Yolda yürürken bile keşke araba vursa ölsem diyorum biktim hayattan.Açma, birşey demek zorunda değilsin ki..
İçimde kalan bazı şeyler vardı onları saymak için aramıştım dersin. Bak yapma kendine bu kötülüğü. Şuan burada yazıyorsun ama sanki kimseyi dinlemeyip; yine dönecek gibisin. Bu adamla evlenirsen; birşeylerin düzeleceğini filan düşünme. Daha da kötü olur. Şimdi bu şekilde hakaret eden; yarın seni döver birde üzerine birşey yokmuş gibi sırtını döner yatar.
Gerçeklerin önünü kapatma. Evet; aşk, tutku, bağlılık güzel şeyler, 4 yıllık bir ilişki ama Oluru yok.
Yaşanılan olumsuz şeyler o kadar ağır ki; güzel olanları da bitirmiş.
Yıpratma artık kendini. Bir başkasıyla el üstünde tutulmak ve delice sevilmek varken; bu adamın neyine kapılıyorsun?
Ne kadar saçmaladıgınızı gör işte, nerden tutup yardım edeyim bilemedimSinirden dedim diyor ben de affettim hep sonu buralara vard
Okuma o zaman yardım istedik sitem etmenizi değil.
Ya karşıma çıkan insan geçmişin derse yine böyle sevilmez yerin dibine sokulursam. Kimse beni gerçekten de sevmedi karşıma çıkan herkesten hakaret işittim sevdim sevilmedim aska gelece inancım kalmadı. Yolda yürürken bile keşke araba vursa ölsem diyorum biktim hayattan.
Iradesizligimle başa çıkamıyorum tek sorun bu. Bu kişiyi istesem bile elim telefona gidiyor aradım az önce mesela. Nasıl iradeli olurum bilemiyorum güzel zamanlar aklıma geliyor arıyorum istemsizce. Veya ağlarken uyuyakaliyorum cik duygusal biriyim bunları yenmek istiyorum ama irsdesizimNe kadar saçmaladıgınızı gör işte, nerden tutup yardım edeyim bilemedim
Karşındaki gerçekten düzgün biri olsa geçmiş geçmişte kalmıştır ben benle olduğun zamana bakarım der, hadi sinirli küfür ediyor, sen niye adamın peşinden koşup kendini bu hallere düsürüyorsun, bilmiyormusun kaçan kovalanır, ayrıca böyle yalvarmalı ağlamalı ağlarken resim atmalı birine sana neden saygı duysun, kendini çek biraz kendini dinle arasan ne olacak adamın sana saygısı bitmiş söver sayar, geçmişinden ona ne alalh aşkına kim bilir kendisi hangi kadınlarla yatıp kalktı, çok yüz vermişsin oda dalga geçiyor oynuyor nasılsa bana muhtaç bensiz duramıyor diyorIradesizligimle başa çıkamıyorum tek sorun bu. Bu kişiyi istesem bile elim telefona gidiyor aradım az önce mesela. Nasıl iradeli olurum bilemiyorum güzel zamanlar aklıma geliyor arıyorum istemsizce. Veya ağlarken uyuyakaliyorum cik duygusal biriyim bunları yenmek istiyorum ama irsdesizim
Ayy yok canım saçmalama. Elbette karşına doğru birileri çıkacaktır. En azından şuanki nişanlından daha doğru birisi olacaktır.Ya karşıma çıkan insan geçmişin derse yine böyle sevilmez yerin dibine sokulursam. Kimse beni gerçekten de sevmedi karşıma çıkan herkesten hakaret işittim sevdim sevilmedim aska gelece inancım kalmadı. Yolda yürürken bile keşke araba vursa ölsem diyorum biktim hayattan.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?