Lütfen bana akıl verin delirecem.

Aşkta gurur olmaz diye diye gittim pesinden belki düzelir dedim dün de çok pişmanım filan dedi acaba diyorum icim soğusa bile bi bağ var onu arıyorum az önce aradım ama pişman oldum keşke aramasaydım yanlışlıkla noldu kusura bakma yazdım daha görmedi. Yine kararının ardında duramayan bi ezik gibi göründüğünü farkındayım. seni senelerce beklerim filan demişti salağım ben salak.

Tamam ama kararım yok gibi hissediyorum hep böyle oldu Adam gibi değer göremedim kimseden.

Kararın olmalı. Yazık etme kendine.
Uzun bir ilişki olduğu için öyle hemen kestirip atamaman normal. Alışkanlık gibi saplantıya dönmüş ama ayrılmalısın kesinlikle..
Elbette karşına daha doğru, seni el üstünde tutan, daha kibar davranan kişiler çıkacaktır.

Şimdi onu aradım yine benim hakkımda iradesiz döner bu ki dün de dedi özlersin dönersin eminim dedi ağladı dönmem dedim ama bugün salak gibi aradım bi an boşluğa dustum. Yine iradesiz dicektir eminim sizce ne yapmaliyim. Aradığımı görünce ne demeliyim yanlışlıkla oldu dedim ama 2 kere aradım öyle yanlışlık mi olur

Kardeşim sana diyeceğim şu
"Ondan uzak dur"
Bugün senin ağzına gözüne küfreden yarın evlendiğinde neler yapmaz
Küfür nedir ya hadsizliktir basitliktir acizliktir....böyle biriyle evlenmeyi kendine yakıştırıyomusun?
Hani sana kızlar küfretmez demişya
Peki kendisi erkek oldu diye küfretme hakkına sahip olduğunu mu zannediyor! Sen bu adamla evlenirsen emin ol mutlu olamazsın
Şimdiden böyle kavgalar ederek seni ağlatan birinin seni ilerde mutlu edeceğini mi zannediyorsun? Üzgünüm ama bazı gerçekler acıdır
İyi düşün iyi karar ver evlilik çok ciddi bir müessesedir ve ömür boyu geçmeyecek yaralar bırakabilir ömrünü harcama hayat çok kısa ve unutmaki şuanda yaşayacağın üzüntü ilerde yaşayacaklarından çok daha iyidir

Sizin aileleriniz demiyor mu 4 yildir sizzz naaaapiiyorsunuz? Söz takip evlenmeyi unutmuşsunuz resmen.
Birak bosver olmaz bu iş zaten.
Ikimiz de öğrenci olduğumuz için işleri düzene kurmayı bekliyorduk komik olan ne anlamadım ciddi bise soruyorum gülüyorsunuz ayıp ya.

Ortada ask yok ki
Bu aşkta gurur olmaz lafını çok yanlış anlamışsın sen ya da kendini kandiriyorsun insan sevdiğine yavsak der mi ? Otur bi düşün az mantık çok zorlamana gerek yok kendine kızmayı bırak icraate geç her yerden engelle gerekirse numaranı değiştir psikoloğa git ve iletisime geçme anlamiyorum etrafta bir ton erkek varken bazı kızlar kendini ezen hakaret eden erkekleri birakamiyorlar gece gece nöronlarim tavan

Başlarda iyi gibiydi dün herkesin içinde bana bağırdı herkes bana baktı şimdi de çok pişmanım filan deyince ne bilim bi boşluğa düştüm aradım ama haklisiniz en iyisi unutmak galiba.

Ben neden ondan da sorunluyum aslinda sorun bu sorunu kendimde görüp hep ardından gittim tıpkı az önce onu aradigim gibi ama keşke aramasaydım yanlışlıkla oldu bidaha olmaz dedim daha görmedi
Bunlar insanı basitlestiren şeyler özellikle bir kadını az ağır ol sakin ol ne bu böyle kaçan kovalanir olmuş bırak gitsin kendinden fazla kimseye kıymet verme heleki böyle bir gereksiz e insan sevdigi zaman hatası olsa da konuyu kapattiysa ağzını açıp tekrar tekrar ısıtıp önüne getirmez konuyu konu kapanmissa kapanmıştır

Çünkü sinirden dedim seni çok seviyorum diye yalvarıp ağladı sinirlenmiş ondanmış ama ben de sinirleniyorum hiç böyle rezil etmedim onu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…